Προγνωστικά Νοτίου Κορέας: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει το πρωί του Σαββάτου (28/05) η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας, εκεί όπου την κορυφή εξακολουθούν να μοιράζονται Σεούλ και Γιεονμπούκ.

Σεονγκνάμ – Ιντσεόν Γιουν. (28/05, 08:00): Σε επαφή με την κορυφή θέλει να παραμείνει η Σεονγκνάμ, η οποία έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει ακόμη μια νίκη στο πρωτάθλημα, κόντρα στην ουραγό Ιντσεόν, και να βρεθεί έστω και προσωρινά στην κορυφή. Τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα ο εντός έδρας απολογισμός της, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα από αυτά τα παιχνίδια. Χωρίς νίκη οι φιλοξενούμενοι μετά από έντεκα παιχνίδια πρωταθλήματος, με απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και εφτά ήττες.

Προγνωστικό: 1 (1.73 @ Stoiximan)

Γιέγιου Γιουν. – Ουλσάν (28/05, 09:00): Από δυο σερί νίκες προέρχεται η Γέγιου και κόντρα στην Ουλσάν θέλει να πανηγυρίσει ακόμη μια. Παραμένει αήττητη εντός έδρας στο πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Από το ”διπλό” στην έδρα της Σουγόν (2-4) προέρχεται η Ουλσάν, δίνοντας με αυτό τον τρόπο συνέχεια στο αήττητο των τεσσάρων εκτός έδρας αγώνων, όπου έχει απολογισμό τρεις νίκες και μια ήττα. Είναι μια μάχη για την τέταρτη θέση, με τους γηπεδούχους να είναι δυο βαθμούς πάνω από την αντίπαλό τους. Αναμένεται μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.05 @ Goalbet)

Γκουανγκτζού – Σουόν Σίτι (28/05, 10:00): Την τρίτη της διαδοχική νικη στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει σήμερα η Γκουανγκτζού, με σκοπό να βρεθεί εντός της πρώτης εξάδας. Ωστόσο εντός έδρας προβληματίζει, μετρώντας δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες μέχρι στιγμής για το πρωτάθλημα. Ποντάρει στην κακή αγωνιστική κατάσταση της Σουόν Σίτι, η οποία κατάφερε να πανηγυρίσει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και την πρώτη μετά από εφτά αγωνιστικές, όπου και είχε απολογισμό τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Betshop)