Προγνωστικά Νοτίου Κορέας: Με δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας, εκεί όπου η Ιντσεόν Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να αναζητεί τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ποχάνγκ – Σουγόν Σίτι (22/05, 08:00): Την ευκαιρία να πανηγυρίσει ακόμη μια νίκη έχει στο σημερινό παιχνίδι η Ποχάνγκ, η οποία παραμένει αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές, με απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Μακριά από τον καλό της εαυτό, η Σουγόν Σίτι, η οποία μετράει μόλις ένα βαθμό στα πέντε τελευταία της παιχνίδια πρωταθλήματος, με τις εμφανίσεις της να είναι κατώτερες του μετρίου. Παίρνουν τη νίκη οι γηπεδούχοι.

Προγνωστικό: 1 (1.83 @ Stoiximan)

Ιντσεόν Γιουνάιτεντ – Γκουανγκτζού (22/05, 10:00): Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα εξακολουθεί να αναζητεί η Ιντσεόν, η οποία έχει απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα. Την ευκαιρία να πανηγυρίσει τη δεύτερη διαδοχική της νίκη έχει η Γκουανγκτζού, που ”ψάχνεται” για μια καλύτερη θέση στη βαθμολογία. Βγάζουν το Under 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους και οι δυο ομάδες.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ Goalbet)