Προγνωστικά Κόνφερενς: Με εννέα αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Μπρόμλεϊ – Μπρέιντρι Τάουν (28/02, 21:45): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Μπρόμλεϊ, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και τρεις κατά σειρά ήττες. Χωρίς νίκη παραμένει ωστόσο και η Μπρέιντρι Τάουν εδώ και δυο παιχνίδια, όπου και μετράει μια ήττα και μια ισοπαλία, στα οποία δεν κατάφερε να βρει και το δρόμο προς τα δίχτυα. Δεν σκοράρουν πολύ οι δυο ομάδες, οπότε και επιλογή μας είναι το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.97 @ Stoiximan)

Ντάγκεναμ & Ρεντ – Μέιντστοον (28/02, 21:45): Στις νίκες επέστρεψε η Ντάγκεναμ & Ρεντ, μετά και την εντός έδρας ήττα από την Γκάισλι (1-2). Επικράτησε με 2-1 της Μπρόμλεϊ και θέλει να πανηγυρίσει ακόμη μια νίκη σήμερα για να παραμείνει κοντά στην πρωτοπόρο Λίνκολν. Από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων προέρχεται ωστόσο και η Μέιντστοουν, η οποία και μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, παραμένοντας ωστόσο εντός ζώνης του υποβιβασμού.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.08 @ Stoiximan)

Ίστλι – Όλντερσοτ (28/02, 21:45): Αγνοεί τη νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές η Ίστλι, η οποία και μετράει τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες σε αυτό το αρνητκό της σερί, έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά στα έξι τελευταία από αυτά. Αντιθέτως, από ένα αήττητο σερί εννέα αγώνων προέρχεται η Όλντερσοτ, η οποία και μετράει έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας κρατήσει το μηδέν στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της. Επιλογή μας είναι να παραμείνουν αλώβητοι απόψε οι φιλοξενούμενοι.

Προγνωστικό: Χ2 (1.73 @ Stoiximan)

Γκάισλι – Μπάροου (28/02, 21:45): Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Γκάισλι, η οποία και μετράει κατά σειρά μια ισοπαλία και δυο νίκες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια με σκοπό να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού. Μια νίκη και δυο ισοπαλίες μετράει στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της και η Μπάροου, η οποία στρέφεται στο πρωτάθλημα, μετά και από το αποκλεισμό της από το FA Trophy, με 5-1 από την Τρανμίρ. Σκοράρουν και οι δυο.

Προγνωστικό: G/G (1.57 @ Stoiximan)

Λίνκολν – Γιορκ (28/02, 21:45): Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Λίνκολν, η οποία και μετράει εφτά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, οι τρεις εκ των οποίων είναι για το πρωτάθλημα. Θέλει να πάρει ακόμη μια νίκη με σκοπό να παραμείνει στην κορυφή. Από την πρώτη της ήττα μετά από πέντε παιχνίδια, με απολογισμό μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες, προέρχεται η Γιορκ, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.10 @ Stoiximan)

Σόλιχουλ Μορς – Τορκί (28/02, 21:45): Σκαμπανεβάσματα παρουσιάζει στην απόδοση της η Σόλιχουλ Μορς, η οποία πηγαίνει από νίκη σε ήττα και το αντίθετο. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα 0-1 από την Ρέξαμ. Από την άλλη πλευρά, η Τορκί αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.97 @ Stoiximan)

Σάτον – Μπόρχαμ (28/02, 21:45): Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με μια ισοπαλία και τρεις ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Σάτον, η οποία έφυγε με το διπλό από την έδρα της Τορκί (2-3). Αντιθέτως, η Μπόρχαμ αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Και οι δυο θα κυνηγήσουν τη νίκη, οπότε και θα επιλέξουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Stoiximan)

Τρανμίρ – Φόρεστ Γκριν (28/02, 21:45): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων στο πρωτάθλημα προέρχεται η Τρανμίρ, η οποία και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Επιστροφή στις νίκες για την Φόρεστ Γκριν, μετά και την ήττα της στην έδρα της Γκέιτσχεντ (3-1). Έστω και δύσκολα επικράτησε της Γουόκινγκ (4-3). Αμφότερες “συγκατοικούν” στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Στο παιχνίδι αυτό επιλέγουμε το Over 2.5.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Stoiximan)

Γουόκινγκ – Ντόβερ (28/02, 21:45): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο παιχνίδια και με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία, υπέστη η Γουόκινγκ στην έδρα της Φόρεστ Γκριν (4-3). Από την πλευρά της, η Ντόβερ προέρχεται από ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών, όπου και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, ούσα και οριακά εντός πεντάδος και πλέι οφ.

Προγνωστικό: 2 (2.08 @ Stoiximan)