Προγνωστικά Κόνφερενς: Με δέκα αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Όλντερσοτ – Γιορκ (28/01, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Όλντερσοτ, η οποία και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια σήμερα. Από την πλευρά της, η Γιορκ πήρε την πρώτη της νίκη μετά από δυο αγωνιστικές, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και μια ήττα. Παραμένει ωστόσο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @ Stoiximan)

Μπάροου – Φόρεστ Γκριν (28/01, 17:00): Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε παιχνίδια και απολογισμό δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Μπάροου, κόντρα στην πρωτοπόρο Λίνκολν (3-0). Από την άλλη πλευρά, η Φόρεστ Γκριν παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, όπου και μετράει μια νίκη και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Επιλογή μας και σε αυτό το παιχνίδι είναι το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.02 @ Stoiximan)

Μπρόμλεϊ – Σάουθπορτ (28/01, 17:00): Την άμεση επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Μπρόμλεϊ, η οποία προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες κόντρα σε Σάτον (2-0) και Φόρεστ Γκριν (1-5). Έχει επικρατήσει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Από την τρίτη της ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της προέρχεται η Σάουθπορτ, μετρώντας και δυο νίκες σε αυτά τα παιχνίδια της. Παραμένει οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.08 @ Stoiximan)

Ντόβερ – Τσέστερ (28/01, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και τρεις αγωνιστικές είναι η Ντόβερ, η οποία μετά την ισοπαλία με την Γιορκ (2-2), γνώρισε δυο σερί ήττες από Μάκλσφιλντ (2-1) και Λίνκολν (2-0). Αήττητη εδώ και δυο αγωνιστικές η Τσέστερ, η οποία μετά τη νίκη επί της Μπρέιντρι Τάουν (1-2), πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με την Ρέξαμ (1-1). Επιλογή μας στο σημερινό παιχνίδι είναι το 2-3 Goal, που είναι συχνό στα τελευταία παιχνίδια των ομάδων.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.08 @ Stoiximan)

Ίστλι – Γουόκινγκ (28/01, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Ίστλι, η οποία και μετράει μια νίκη και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια σήμερα. Από την άλλη πλευρά, η Γουόκινγκ προέρχεται από την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Επιλογή μας είναι το αμφίσκορο, το οποίο και βγαίνει στα τελευταία τους παιχνίδια.

Προγνωστικό: G/G (1.67 @ Stoiximan)

Νορθ Φέριμπι Γιουν. – Μάκλσφιλντ (28/01, 17:00): Την πρώτη της νίκη μετά από δυο σερί ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Νορθ Φέριμπι κόντρα στην Σάουθπορτ (2-4). Από την άλλη πλευρά, η Μάκλσφιλντ προέρχεται από την πρώτη της ήττα μετά από δυο σερί νίκες, καθώς δεν τα κατάφερε στο εντός έδρας παιχνίδι με την Γκάισλι (1-2). Καλύτερη η πορεία των φιλοξενούμενων στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα, οπότε και επιλέγουμε τη νίκη τους στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 2 (1.75 @ Stoiximan)

Σόλιχουλ Μορς – Μέιντστοουν Γιουν. (28/01, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και δυο αγωνιστικές η Σόλιχουλ Μορς, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Παράλληλα, δεν έχει βρει τα δίχτυα σε κανένα παιχνίδι από αυτά τα δυο. Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε παιχνίδια και απολογισμό μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Μέιντστοουν, κόντρα στην Τορκί (2-1), παραμένοντας οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.05 @ Stoiximan)

Τορκί – Γκέιτσχεντ (28/01, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Τορκί, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί, έχοντας ηττηθεί στα τρία τελευταία. Αντιθέτως, η Γκέιτσχεντ παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, με δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Επιλογή μας στο σημερινό παιχνίδι είναι το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Stoiximan)

Τρανμίρ – Ντάγκεναμ & Ρεντ (28/01, 17:00): Από την δεύτερη ήττα της στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, προέρχεται η Τρανμίρ, που δεν τα κατάφερε στην έδρα της Μάκλσφιλντ (4-2). Ωστόσο παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της (5-1-0). Από δυο διαδοχικές νίκες προέρχεται η Ντάγκεναμ & Ρεντ κόντρα σε Μπρέιντρι Τάουν (3-0) και Νορθ Φέριμπι (0-4), και σήμερα θέλει να “κυνηγήσει” ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Αναμένεται δυνατό παιχνίδι, οπότε και επιλέγουμε το Over 2.5.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.95 @ Stoiximan)

Ρέξαμ – Μπόρχαμ (28/01, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Ρέξαμ, η οποία και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια σήμετα. Με μια νίκη και μια ισοπαλία, η Μπόρχαμ προέρχεται και αυτή από ένα αήττητο σερί, χωρίς να έχει δεχθεί παράλληλα κάποιο τέρμα. Συχνό το Under 2.5, το οποίο και επιλέγουμε και στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ Stoiximan)