Προγνωστικά Κόνφερενς: Με έντεκα αναμετρήσεις να διεξάγονται, συνεχίζεται σήμερα η δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Όλντερσοτ – Γουόκινγκ (26/12, 14:15): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Όλντερσοτ, η οποία γνώρισε την τέταρτη ήττα της στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, μετά το 2-0 στην έδρα της Τσέστερ. Από την άλλη πλευρά, η Γουόκινγκ είναι αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια, όπου μετά από δυο σερί νίκες, πήρε τη “λευκή” ισοπαλία εντός έδρας με την Γκάισλι.

Προγνωστικό: N/G (2.12 @ Stoiximan)

Νορθ Φέριμπι Γιουν. – Γιορκ (26/12, 14:30): Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Νορθ Φέριμπι, η οποία προσπαθεί να βγει εκτός ζώνης του υποβιβασμού. Κόντρα στην ουραγό Γιορκ έχει την ευκαιρία για την τρίτη σερί της νίκη. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και 17 παιχνίδια η Γιορκ, η οποία μετράει εφτά ισοπαλίες και δέκα ήττες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.05 @ Stoiximan)

Μπάροου – Γκέιτσχεντ (26/12, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και 18 παιχνίδια στο πρωτάθλημα η Μπάροου, η οποία μετράει δέκα νίκες και οκτώ ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Κόντρα στην Γκέιτσχεντ έχει την ευκαιρία να δώσει συνέχεια στο σερί της, αρκεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως η αντίπαλος της δεν έχει κερδίσει εδώ και έξι αγωνιστικές, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Προγνωστικό: 1 (2.02 @ Stoiximan)

Μπρέιντρι Τάουν – Ντάγκεναμ & Ρεντ (26/12, 17:00): Συνέχεια στο αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων πρωταθλήματος θέλει να δώσει σήμερα η Μπρέιντρι Τάουν, η οποία μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί. Αγνοεί τη νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της (0-2-6). Δεν κατάφερε να πάρει τη δεύτερη διαδοχική της νίκη η Ντάγκεναμ & Ρεντ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 4-4 με την Σόλιχουλ Μορς, πετώντας δυο πολύτιμους βαθμούς. Με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, είναι αήττητη εκτός έδρας.

Προγνωστικό: 2 (2.12 @ Stoiximan)

Μπρόμλεϊ – Σάτον Γιουν. (26/12, 17:00): Από δυο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Μέιντστοουν (2-0) και Μάκλσφιλντ (1-2) προέρχεται η Μπρόμλεϊ, η οποία και θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το νικηφόρο σερί της. Έχει επικρατήσει στα τρία τελευταία παιχνίδια της, χωρίς να έχει δεχθεί και κάποιο τέρμα. Από νίκη προέρχεται και η Σάτον, που επικράτησε με 1-0 της Ρέξαμ, μετά και την εντός έδρας βαριά ήττα από την Ντόβερ (0-6). Έχει πανηγυρίσει μόλις δυο βαθμούς στα εννέα τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Προγνωστικό: 1 (2.70 @ Stoiximan)

Ντόβερ – Μέιντστοουν Γιουν. (26/12, 17:00): Με μόνο στόχο την επιστροφή στις νίκες αναμένεται να παραταχθεί σήμερα η Ντόβερ, η οποία μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα στα τελευταία παιχνίδια της. Από δυο σερί ήττες προέρχεται από την άλλη πλευρά η Μέιντστοουν, φτάνοντας έτσι τις έξι στα εφτά τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Αναμένουμε μεγάλο σκορ σήμερα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.55 @ Stoiximan)

Γκάισλι – Λίνκολν (26/12, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Γκάισλι, η οποία προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, μετά και τη νίκη επί της Μπόρχαμ (3-1). Από την πλευρά της, η Λίνκολν προέρχεται από ένα αήττητο σερί δώδεκα αγώνων, έχοντας επικρατήσει στα πέντε τελευταία από αυτά. Σήμερα αναμένεται να πάρει ακόμη μια νίκη.

Προγνωστικό: 2 (1.80 @ Stoiximan)

Σόλιχουλ Μορς – Τσέστερ (26/12, 17:00): Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Σόλιχουλ Μορς, που μετά τη νίκη επί της Νορθ Φέριμπι (2-0), αρκέστηκε σε δυο σερί ισοπαλίες, προερχόμενη από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Ντάγκεναμ & Ρεντ (4-4). Αήττητη παραμένει εδώ και εφτά αγωνιστικές η Τσέστερ, η οποία μετράει τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Φεύγει με τη νίκη σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (2.40 @ Stoiximan)

Τορκί – Φόρεστ Γκριν (26/12, 17:00): Με μια νίκη και μια ισοπαλία, η Τορκί είναι αήττητη εδώ και δυο παιχνίδια, έχοντας διατηρήσει παράλληλα ανέπαφη την εστία της. Θέλει να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την πλευρά της, η Φόρεστ Γκριν αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να παραμείνει σε επαφή με την κουρυφή και εμείς τη στηρίζουμε.

Προγνωστικό: 2 (1.67 @ Stoiximan)

Τρανμίρ – Μάκλσφιλντ (26/12, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από δέκα αγώνες στο πρωτάθλημα υπέστη η Τρανμίρ, η οποία είχε απολογισμό οκτώ νίκες και δυο ισοπαλίες μέχρι και την ήττα στο ντέρμπι κορυφής με την Λίνκολν (2-1). Την πρώτη της ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές και απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία, υπέστη και η Μάκλσφιλντ, από την Μπρόμλεϊ (1-2).

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @ Stoiximan)

Ρέξαμ – Σάουθπορτ (26/12, 17:00): Σε αγωνιστική πτώση βρίσκεται η Ρέξαμ, η οποία προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες. Θέλει να δώσει άμεσα ένα τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια (0-2-2), πανηγύρισε η Σάουθπορτ κόντρα στην Ίστλι (4-3). “Ψάχνεται” για ακόμη ένα διαδοχικό νικηφόρο παιχνίδι, καθώς θέλει να βγει εκτός ζώνης του υποβιβασμού.

Προγνωστικό: N/G (2.00 @ Stoiximan)