Προγνωστικά Κόνφερενς: Με δώδεκα αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Λίνκολν – Φόρεστ Γκριν (25/03, 14:15): Την πρώτη της ήττα μετά από έξι παιχνίδια και με απολογισμό τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, υπέστη η Λίνκολν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπόρεχαμ Γουντ (2-0). Αντιθέτως, η Φόρεστ Γκριν προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και θέλει να πανηγυρίσει ακόμη μια σήμερα. Αμφότερες μάχονται για την πρώτη θέση. Κοινός ο στόχος, οπότε και επιλογή μας είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Stoiximan)

Μπρόμλεϊ – Τσέστερ (25/03, 17:00): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Μπρόμλεϊ, που υπέστη την ήττα από την Ντόβερ (1-0), μετά από δυο παιχνίδια και με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία. Αντιθέτως, από τρεις διαδοχικές ήττες προέρχεται η Τσέστερ, η οποία θέλει να δώσει ένα τέλος σε αυτό το αρνητικό της σερί. Αμφότερες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.05 @ Stoiximan)

Νταγκεναμ & Ρεντ – Γιορκ (25/03, 17:00): Την ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα έχει σήμερα η Ντάγκεναμ & Ρεντ, η οποία και προέρχεται από δυο σερί ήττες. Αντιθέτως, η Γιορκ προέρχεται από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, όπου και μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Επικρατεί το αμφόσκορο στα τελευταία παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (1.73 @ Stoiximan)

Ίστλιχ – Γκέιτσχεντ (25/03, 17:00): Από ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων στο πρωτάθλημα προέρχεται η Ίστλιχ, η οποία είναι σε ανοδική πορεία τον τελευταίο καιρό. Από την πλευρά της, η Γκέιτσχεντ προέρχεται από ένα αήττητο σερί εννέα αγώνων στο πρωτάθλημα, όπου και μετράει εφτά νίκες και δυο ισοπαλίες. Συχνό το Under 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Stoiximan)

Γκίσελι – Ντόβερ (25/03, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Γκίσελι, η οποία και μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το αήττητο σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια. Από την πρώτη της νίκη προέρχεται η Ντόβερ, η οποία προερχόταν από μια ισοπαλία και δυο ήττες, όπου δεν είχε πετύχει και κάποιο τέρμα. Ακόμη ένα παιχνίδια στο οποίο και επιλέγουμε το Under 2.5.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.83 @ Stoiximan)

Μάκλσφιλντ – Όλντερσοτ (25/03, 17:00): Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε και πάλι η Μάκλσφιλντ, μετά από δυο παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, επικρατώντας με 2-3 στην έδρα της Τσέστερ. Την δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Όλντερσοτ, που δείχνει και πολύ καλό πρόσωπο εκτός έδρας. Συχνό το 2-3 Goal στα εντός της Μάκλσφιλντ και στα εκτός της Όλντερσοτ, το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @ Stoiximan)

Σόλιχουλ Μορς – Μπάροου (25/03, 17:00): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Σόλιχουλ Μορς, που υπέστη την ήττα από την Φόρεστ Γκριν (2-1), μετά από τρία παιχνίδια και με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Αήττητη εδώ και δυο αγωνιστικές η Μπάροου, όπου και μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία. “Βγαίνει” το αμφίσκορο στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Stoiximan)

Σάουθπορτ – Μπόρεχαμ Γουντ (25/03, 17:00): Μόλις ένα βαθμό μετράει εδώ και δέκα αγωνιστικές η Σάουθπορτ, η οποία είναι στην χειρότερη αγωνιστική κατάσταση της. Έχει ηττηθεί στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Από την άλλη πλευρά, με δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, η Μπόρεχαμ Γουντ είναι αήττητη, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία της σε αυτό το σερί της. Επιλογή μας είναι να κρατήσει το μηδέν και σήμερα.

Προγνωστικό: N/G (1.95 @ Stoiximan)

Σάτον Γιουν. – Νόρθ Φέριμπι Γιουν. (25/03, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Σάτον, η οποία και μετράει τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Από αρνητικό σερί προέρχεται και η Νορθ Φέριμπι, η οποία έχει γνωρίσει την ήττα στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Με τρία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους να λήγουν με αμφίσκορο, επιλέγουμε ακόμη ένα σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Stoiximan)

Τρανμίρ – Μπρέιντρι Τάουν (25/03, 17:00): Επιστροφή στις νίκες για την Τρανμίρ, η οποία επικράτησε με 1-4 της Νορθ Φέριμπι, μετά από δυο παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα. Αντιθέτως, την ήττα γνώρισε η Μπρέιντρι Τάουν, μετά από δυο αγωνιστικές και με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία. Στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων είναι συχνό το Over 2.5, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.80 @ Stoiximan)

Γουόκινγκ – Μέιντστοουν Γιουν. (25/03, 17:00): Την πρώτη της νίκη μετά από τρία παιχνίδια, πανηγύρισε και πάλι η Γουόκινγκ, η οποία και μετρούσε μια ισοπαλία και δυο ήττες μέχρι τότε. Από την άλλη πλευρά, η Μέιντστοουν παραμένει αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές, μετρώντας τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Αμφότερες θέλουν τη νίκη, με σκοπό να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Επιλογή μας είναι το G/G, που βγήκε στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: G/G (1.67 @ Stoiximan)

Ρέξαμ – Τορκί (25/03, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τρεις αγωνιστικές η Ρέξαμ, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Από την πρώτη της ήττα μετά από δυο παιχνίδια και με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία, προέρχεται από την πλευρά της η Τορκί. Και οι δυο ομάδες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, οπότε και επιλέγουμε το G/G και στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.88 @ Stoiximan)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.