Προγνωστικά Κόνφερενς: Με οκτώ αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Όλντερσοτ – Μπρόμλεϊ (25/02, 17:00): Από ένα αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών προέρχεται η Όλντερσοτ, η οποία και μετράει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό με σκοπό να έρθει πιο κοντά στην πρώτη πεντάδα. Αντιθέτως, η Μπρόμλεϊ αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και τρία παιχνίδια, μετρώντας κατά σειρά μια ισοπαλία και δυο ήττες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Stoiximan)

Μπρέιντρι Τάουν – Μέιντστοουν (25/02, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια και με απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία, υπέστη και πάλι η Μπρέιντρι Τάουν, η οποία και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη πλευρά, η Μέιντστοουν προέρχεται από την πρώτη της νίκη μετά από τρία παιχνίδια, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και δυο ήττες, παραμένοντας εντός της επικίνδυνης ζώνης.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @ Stoiximan)

Ντόβερ – Ίστλι (25/02, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Ντόβερ, η οποία και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια με σκοπό να παραμείνει εντός πρώτης πεντάδας. Αντιθέτως, η Ίστλι αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και εφτά αγωνιστικές, έχοντας τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε αυτό το σερί της, ενώ έχει σκοράρει μόλις μια φορά στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.05 @ Stoiximan)

Φόρεστ Γκριν – Γουόκινγκ (25/02, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από έξι παιχνίδια και με απολογισμό τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, υπέστη η Φόρεστ Γκριν στην έδρα της Γκέιτσχεντ. Με μια νίκη και μια ισοπαλία, η Γουόκινγκ είναι αήττητη εδώ και δυο αγωνιστικές, ούσα οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Φαβορί οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι αυτό, οπότε και τους στηρίζουμε.

Προγνωστικό: 1 (1.44 @ Stoiximan)

Γκάισλι – Νορθ Φέριμπι Γιουν. (25/02, 17:00): Από ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών προέρχεται η Γκάισλι, η οποία και μετράει κατά σειρά μια ισοπαλία και δυο νίκες στο σερί της αυτό. Αντιθέτως, η Νορθ Φέριμπι δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιο βαθμό εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, προερχόμενη από ισάριθμες διαδοχικές ήττες. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.93 @ Stoiximan)

Σόλιχουλ Μορς – Ρέξαμ (25/02, 17:00): Ακόμη μια νίκη πανηγύρισε την περασμένη αγωνιστική η Σόλιχουλ Μορς, η οποία ήταν και η τρίτη της νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Από την πρώτη της ήττα μετά από έξι παιχνίδια προέρχεται η Ρέξαμ, η οποία και μετρούσε τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Και σε αυτό το παιχνίδι δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Stoiximan)

Τορκί – Σάτον Γιουν. (25/02, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τρεις αγωνιστικές η Τορκί, η οποία και μετράει κατά σειρά μια ήττα και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Από αρνητικό σερί προέρχεται ωστόσο και η Σάτον, η οποία έχει πανηγυρίσει μόλις ένα βαθμό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, προερχόμενη από τον εντός έδρας αποκλεισμό 0-2 από την Άρσεναλ για το FA Cup. Ακόμη ένα παιχνίδι που δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Stoiximan)

Σάουθπορτ – Τσέστερ (25/02, 17:00): Από τον πρώτο της βαθμό μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες προέρχεται η Σάουθπορτ, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης και σε πολύ δύσκολη θέση. Αντιθέτως, η Τσέστερ δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάποιο βαθμό εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, ενώ αγνοεί τη νίκη στις πέντε τελευταίες. Επιλογή μας σήμερα είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.53 @ Stoiximan)