Προγνωστικά Κόνφερενς: Με έντεκα παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα (21/03) η δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Γιορκ – Σάουθπορτ (21/03, 21:45): Αήττητη παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια η Γιορκ, η οποία και μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Αντιθέτως, η Σάουθπορτ αγνοεί τη νίκη εδώ και εννέα αγωνιστικές, μετρώντας μια ισοπαλία και οκτώ ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Λίγο καλύτεροι οι γηπεδούχοι, τους οποίους και στηρίζουμε σήμερα.

Προγνωστικό: 1 (1.67 @ Stoiximan)

Νορθ Φέριμπι Γιουν. – Τρανμίρ (21/03, 21:45): Στα θετικά αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει η Νορθ Φέριμπι, η οποία δεν έχει κατάφερει να πανηγυρίσει κάποιο βαθμό εδώ και δυο αγωνιστικές, έχοντας ηττηθεί σε αμφότερες. Μια ισοπαλία καισ μια ήττα ο απολογισμός της Τρανμίρ στα δυο τελευταία παιχνίδια της, η οποία θέλει άμεση επιστροφή στις νίκες, με σκοπό να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Συχνό το Over 2.5 τα παιχνίδια τους, το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.80 @ Stoiximan)

Μέιντστοουν Γιουν. – Σάτον Γιουν. (21/03, 21:45): Από ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών προέρχεται η Μέιντστοουν, η οποία και μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Αντιθέτως, με δυο ισοπαλίες και δυο ήττες, η Σάτον αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Στηρίζουμε την έδρα σήμερα.

Προγνωστικό: 1 (2.40 @ Stoiximan)

Γκέιτσχεντ – Γκίσελι (21/03, 21:45): Αήττητη παραμένει εδώ και οκτώ αγωνιστικές η Γκέιτσχεντ, η οποία και μετράει εφτά νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, που την έχει φέρει και εντός πεντάδας. Από αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται και η Γκίσελι, η οποία έχει απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Με Under 2.5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων, επιλέγουμε ένα ακόμη σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.90 @ Stoiximan)

Φόρεστ Γκριν – Σόλιχουλ Μορς (21/03, 21:45): Από δυο σερί νίκες προέρχεται η Φόρεστ Γκριν, η οποία και θέλει να πανηγυρίσει ακόμη μια σήμερα. Την πρώτη της νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές και με απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα, προέρχεται από την πλευρά της η Σόλιχουλ Μορς, η οποία έχει δύσκολη αποστολή σήμερα. Σκοράρει εντός έδρας η Φόρεστ Γκριν, το κάνει και σήμερα.

Προγνωστικό: Φόρεστ Γκριν Over 2.5 (2.60 @ Stoiximan)

Τσέστερ – Μάκλσφιλντ (21/03, 21:45): Τους πρώτους της βαθμούς μετά από δυο διαδοχικές ήττες, θέλει να πανηγυρίσει και πάλι η Τσέστερ, με σκοπό να ανέβει ψυχολογικά και βαθμολογικά. Μια ισοπαλία και μια ήττα είναι ο απολογισμός της Μάκλσφιλντ στα δυο τελευταία παιχνίδια της, θέλοντας και αυτή να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Δεν σκοράρουν πολλά γκολ στα παιχνίδια τους, οπότε και δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.83 @ Stoiximan)

Μπρέιντρι Τάουν – Γουόκινγκ (21/03, 21:45): Την πρώτη της νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές και με απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Μπρέιντρι Τάουν. Αντιθέτως, η Γουόκινγκ αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και τρία παιχνίδια, όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες. Αμφότερες θέλουν να απομακρυνθούν από την ζώνη του υποβιβασμού. Στηρίζουμε την έδρα στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 1 (2.30 @ Stoiximan)

Μπάροου – Ρέξαμ (21/03, 21:45): Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Μπάροου, που επικράτησε της Ντάγκεναμ & Ρεντ (2-1), μετά και την ήττα στην έδρα της Ίστλιχ (2-0). Από δυο διαδοχικές ήττες προέρχεται η Ρέξαμ, η οποία δεν κατάφερε ούτε να σκοράρει σε αυτά τα δυο παιχνίδια. Με 2-3 Goal ολοκληρώθηκαν τα τρία τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων, επιλέγουμε ακόμη ένα σήμερα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Stoiximan)

Όλντερσοτ – Ντάγκεναμ & Ρεντ (21/03, 21:45): Την πρώτη της νίκη μετά από τρία παιχνίδια πανηγύρισε και πάλι η Όλντερσοτ, η οποία και μετρούσε δυο ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Ντάγκεναμ & Ρεντ, που γνώρισε την τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Αήττητη στα οκτώ τελευταία εντός η Όλντερσοτ (5-3-0), έχει ηττηθεί στις δυο τελευταίες εξόδους της η Ντάγκεναμ & Ρεντ, στηρίζουμε την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.12 @ Stoiximan)

Τορκί – Ίστλιχ (21/03, 21:45): Αήττητη εδώ και δυο παιχνίδια η Τορκί, η οποία και μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια. Αντιθέτως, από δυο διαδοχικές νίκες προέρχεται η Ίστλιχ, ψάχνοντας ακόμη μια σήμερα. Σκοράρει εντός η Τορκί και εκτός η Ίστλιχ, οπότε και επιλογή μας είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Stoiximan)

Μπόρεχαμ Γουντ – Λίνκολν (21/03, 21:45): Με απολογισμό μια νίκη και τρεις ισοπαλίες, η Μπόρεχαμ είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας διατηρήσει παράλληλα ανέπαφη την εστία της σε αυτά. Από αήττητο σερί προέρχεται και η πρωτοπόρος Λίνκολν, μετρώντας τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Συχνό το N/G στα παιχνίδια τους, επιλέγουμε ένα ακόμη.

Προγνωστικό: N/G (1.80 @ Stoiximan)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.