Προγνωστικά Κόνφερενς: Έντεκα αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Νάσιοναλ Λιγκ, για σήμερα Σάββατο (21/01).

Μπόρχαμ – Σόλιχουλ Μορς (21/01, 17:00): Την πρώτη της νίκη μετά από έξι παιχνίδια και απολογισμό δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Μπόρχαμ, η οποία ευελπιστεί σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Μετράει μόλις ένα βαθμό στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Από την πρώτη της ήττα μετά από πέντε παιχνίδια και απολογισμό τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, υπέστη η Σόλιχουλ Μορς, ούσα αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της με μια νίκη και δυο ισοπαλίες.

Προγνωστικά: Under 2.5 (1.83 @ Stoiximan)

Τσέστερ – Ρέξαμ (21/01, 17:00): Την πρώτη της νίκη μετά από δυο διαδοχικές ήττες πανηγύρισε και πάλι η Τσέστερ, η οποία έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια μπροστά στο κοινό της (2-2-1). Από την δεύτερη διαδοχική της νίκη και τρίτη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της προέρχεται από την πλευρά της η Ρέξαμ, έχοντας επίσης και μια ήττα. Χωρίς νίκη στα εφτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της (0-3-4).

Προγνωστικά: 2-3 Goal (2.02 @ Stoiximan)

Ντάγκεναμ & Ρεντ – Μπρόμλεϊ (21/01, 17:00): Με μόνο στόχο την τρίτη διαδοχική της νίκη αναμένεται να παραταχθεί στο σημερινό παιχνίδι η Ντάγκεναμ & Ρεντ, η οποία έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα δυο τελευταία παιχνίδια της. Έχει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Αντιθέτως, η Μπρομλεϊ προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Σάτον (2-0) και Φόρεστ Γκριν (1-5), ευελπιστώντας πλέον σε επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Προγνωστικά: 1 (1.70 @ Stoiximan)

Φόρεστ Γκριν – Μπρέιντρι Τάουν (21/01, 17:00): Αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Φόρεστ Γκριν, η οποία και μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, προσπαθώντας να βρει και πάλι καλό αγωνιστικό ρυθμό. Επιστροφή στις νίκες για την Μπρέιντρι Τάουν, μετά από δυο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Επιλογή μας στο σημερινό παιχνίδι είναι το αμφίσκορο, καθώς αμφότερες βρίσκουν δίχτυα στα παιχνίδια της.

Προγνωστικά: G/G (1.80 @ Stoiximan)

Γκέιτσχεντ – Όλντερσοτ (21/01, 17:00): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται η Γκέιτσχεντ, η οποία μετά από δυο σερί ισοπαλίες, κατάφερε να πάρει τη νίκη στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Από την άλλη πλευρά, η Όλντερσοτ προέρχεται από ένα νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών, έχοντας επικρατήσει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας παράλληλα και μια ήττα.

Προγνωστικά: 2-3 Goal (2.00 @ Stoiximan)

Μάκλσφιλντ – Γκάισλι (21/01, 17:00): Έχοντας επικρατήσει στα δυο τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα και στα τέσσερα τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, η Μάκλφιλντ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Δυο νίκες και μια ήττα ο απολογισμός της Γκάισλι στα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας ως στόχο να βγει εκτός ζώνης του υποβιβασμού. Προέρχεται από την διασυρμό της στο Λιγκ Τρόφι, κόντρα στην Νιούνιτον Τάουν (6-1). Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι, τους στηρίζουμε στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικά: 1 (1.55 @ Stoiximan)

Μέιντστοουν Γιουν. – Τορκί (21/01, 17:00): Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Μέιντστοουν, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια, μετρώντας μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Παραμένει έτσι εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Οριακά εκτός αυτής βρίσκεται η Τορκί, η οποία και αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, έχοντας ηττηθεί στα δυο τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικά: 2-3 Goal (2.05 @ Stoiximan)

Σάουθπορτ – Νορθ Φέριμπι Γιουν. (21/01, 17:00): Ακόμη μια νίκη, την τρίτη της στα πέντε τελευταία παιχνίδια της πανηγύρισε η Σάουθπορτ, έχοντας επίσης και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Παραμένει οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Εντός αυτή παραμένει από την πλευρά της η Νορθ Φέριμπι, η οποία έχει ηττηθεί στα δυο τελευταία παιχνίδια. Παράλληλα, έχει σκοράρει μόλις μια φορά στα τρία πιο πρόσφατα.

Προγνωστικά: N/G (1.88 @ Stoiximan)

Σάτον Γιουν. – Ίστλι (21/01, 17:00): Την τρίτη της ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Σάτον, η οποία μετράει και δυο νίκες σε αυτό το σερί της. Έχει επικρατήσει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, όπου δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ. Αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Ίστλι, με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Επιλογή μας στο σημερινό παιχνίδι είναι το χαμηλό σκορ, που είναι συχνό στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικά: Under 2.5 (1.90 @ Stoiximan)

Γουόκινγκ – Τρανμίρ (21/01, 17:00): Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Γουόκινγκ, μετά από τέσσερα παιχνίδια και απολογισμό μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Παραμένει οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού και θέλει να παραμείνει εκτός αυτής. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Τρανμίρ, η οποία και υπέστη την δεύτερη ήττα της στα τρία τελευταία παιχνίδια της, έχοντας επίσης και μια νίκη. Θέλει να πάρει τη νίκη σήμερα για να παραμείνει στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Προγνωστικά: 2 (2.02 @ Stoiximan)

Γιορκ – Μπάροου (21/01, 17:00): Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας εξακολουθεί να βρίσκεται η Γιορκ, η οποία δεν έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη στα δυο τελευταία παιχνίδια της, όπου και μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Μπάροου, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Στο σημερινό παιχνίδι δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικά: Under 2.5 (1.80 @ Stoiximan)