Προγνωστικά Κόνφερενς: Με έντεκα αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Μπάροου – Τορκί (18/02, 17:00): Την πρώτη της νίκη μετά από δυο αγωνιστικές και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, πανηγύρισε και πάλι η Μπάροου, στην μεσοβδόμαδη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μάκλσφιλντ (0-1). Αντιθέτως, για δεύτερο σερί παιχνίδι η Τορκί δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τρίποντο, παίρνοντας την ισοπαλία 1-1 με την Μάκλσφιλντ. Συχνό το G/G στα παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Stoiximan)

Μπόρχαμ – Γιορκ (18/02, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τρεις αγωνιστικές η Μπόρχαμ, η οποία και έχει γνωρίσει την ήττα στα δυο τελευταία παιχνίδια της. Αντιθέτως, η Γιορκ προέρχεται από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, όπου και μετράει μια νίκη και τρεις ισοπαλίες. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το χαμηλό σκορ, το οποίο και βγαίνει συχνά στα τελευταία τους παιχνίδια.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.62 @ Stoiximan)

Μπρόμλεϊ – Σόλιχουλ Μορς (18/02, 17:00): Από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων προέρχεται η Μπρόμλεϊ, η οποια και μετράει κατά σειρά δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το θετικό της σερί, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια σήμερα. Από την δεύτερη ήττα της στα τρία τελευταία παιχνίδια προέρχεται η Σόλιχουλ Μορς, η οποία έχει μόλις μια ήττα στις πέντε τελευταίες εξόδους της. Στηρίζουμε έδρα σε αυτή την αναμέτρηση.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ Stoiximan)

Ντάγκεναμ & Ρεντ – Γκάισλι (18/02, 17:00): Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται στον τελευταίο καιρό η Ντάγκεναμ & Ρεντ, η οποία και έχει πανηγυρίσει τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Επιστροφή στις νίκες για την Γκάισλι, μετά από δυο παιχνίδια και απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, επικρατώντας με 2-1 της Σάτον. Συχνό το Over 2.5, οπότε και το επιλέγουμε πάλι.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.73 @ Stoiximan)

Ίστλι – Τρανμίρ (18/02, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και πέντε αγωνιστικές η Ίστλι, η οποία και μετράει τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό της αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά, η Τρανμίρ είναι αήττητη εδώ και δυο αγωνιστικές, μετρώντας μια νίκη και μια ισοπαλία. Επιλογή μας είναι το 2-3 Goal στην αναμέτρηση αυτή.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Stoiximan)

Γκέιτσχεντ – Φόρεστ Γκριν (18/02, 17:00): Από δυο διαδοχικές νίκες προέρχεται η Γκέιτσχεντ κόντρα σε Σάουθπορτ (3-0) και Τσέστερ (1-2), για το πρωτάθλημα. Θέλει να δώσει συνέχεια στις εμφανίσεις αυτές. Από την άλλη πλευρά, η Φόρεστ Γκριν προέρχεται από ένα αήττητο σερί έξι αγωνιστικές, με απολογισμό τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Δυνατές ομάδες αμφότερες, αναμένεται μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Stoiximan)

Μάκλσφιλντ – Μπρέιντρι Τάουν (18/02, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο αγωνιστικές και απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία υπέστη η Μάκλσφιλντ, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπάροου (0-1), μεσοβδόμαδα. Αντιθέτως, η Μπρέιντρι Τάουν παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Επιλογή μας είναι το 2-3 Goal, που είναι σύνηθες στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Stoiximan)

Μέιντστοουν Γιουν. – Τσέστερ (18/02, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει η Μέιντστοουν, η οποία μετά από δυο ήττες κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γιορκ. Αντίστοιχα, και η Τσέστερ αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας γνωρίσει την ήττα στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Αμφότερες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, οπότε και επιλέγουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.62 @ Stoiximan)

Νορθ Φέριμπι Γιουν. – Ντόβερ (18/02, 17:00): Από την δεύτερη διαδοχική της ήττα και τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδα της προέρχεται η Νορθ Φέριμπι, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μετά και από αυτό το αρνητικό της σερί. Αντιθέτως, η Ντόβερ είναι αήττητη εδώ και δυο αγωνιστικές, όπου και μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία, ούσα και οριακά εκτός της πρώτης πεντάδας. Είναι το φαβορί για τη νίκη, πράγμα που επιλέγουμε.

Προγνωστικό: 2 (1.55 @ Stoiximan)

Γουόκινγκ – Σάουθπορτ (18/02, 17:00): Την πρώτη της νίκη μετά από δυο σερί ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Γουόκινγκ, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Σόλιχουλ Μορς (2-1). Από την άλλη πλευρά, η Σάουθπορτ προέρχεται από ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων, θέλοντας πάσει θυσία να δώσει άμεσα ένα τέλος στο σερί αυτό. Συχνό το Over 2.5 στα παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.65 @ Stoiximan)

Ρέξαμ – Όλντερσοτ (18/02, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Ρέξαμ, η οποία και μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Το ίδιο ισχύει και για την Όλντερσοτ, η οποία και αγνοεί την ήττα στα εφτά τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Αμφότερες είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, οπότε και θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Stoiximan)