Προγνωστικά Κόνφερενς: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Μπόρχαμ – Ντόβερ (14/03, 21:45): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και οκτώ αγωνιστικές η Μπόρχαμ, η οποία και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της, χωρίς να έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Από την πλευρά της, ούτε η Ντόβερ έχει καταφερει να πάρει κάποια νίκη εδώ και δυο παιχνίδια, έχοντας απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, χωρίς να έχει πετύχει κάποιο τέρμα. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.70 @ Stoiximan)

Σάτον Γιουν. – Φόρεστ Γκριν (14/03, 21:45): Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Σάτον, η οποία και μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια. Την πρώτη της ήττα μετά από δυο σερί νίκες υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Φόρεστ Γκριν, η οποία θέλει να αφήσει πίσω της το παιχνίδι αυτό και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Έχει ηττηθεί στις δυο τελευταίες εξόδους της. Επιλογή μας είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.97 @ Stoiximan)

Μάκλσφιλντ – Γκέιτσχεντ (14/03, 21:45): Από την πρώτη της ήττα μετά από δυο διαδοχικές νίκες προέρχεται η Μάκλσφιλντ, η οποία δεν τα κατάφερε στην έδρα της Φόρεστ Γκριν (3-0), πριν από δέκα ημέρες. Αντιθέτως, σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Γκέισχεντ, η οποία προέρχεται από ένα νικηφόρο σερί έξι αγωνιστικών. Παίρνει ακόμη μια σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (2.90 @ Stoiximan)

Τορκί – Τρανμίρ (14/03, 21:45): Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές και με απολογισμό δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι η Τορκί, φεύγοντας με το διπλό από την έδρα της Σάουθπορτ (1-2). Αντιθέτως, από την πρώτη της ήττα μετά πέντε παιχνίδια, προέρχεται η Τρανμίρ, η οποία και θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, με σκοπό να διατηρηθεί εντός της πρώτης τετράδος. Επιλογή μας είναι και εδώ το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Stoiximan)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.