Προγνωστικά Κόνφερενς: Με εννέα αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα (11/03) η δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Μπρόμλεϊ – Νορθ Φέριμπι Γιουν. (11/03, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Μπρόμλεϊ, η οποία προέρχεται από τον πρώτο της βαθμό μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες, ενώ έχει σκοράρει μόλις μια φορά στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Αντιθέτως, η Νορθ Φέριμπι προέρχεται από δυο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Γκάισλι (1-2) και Γουόκινγκ (2-1) και συνεχίζει την προσπάθεια να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.10 @ Stoiximan)

Ντάγκεναμ & Ρεντ – Φόρεστ Γκριν (11/03, 17:00): Μεγάλη μάχη για την δεύτερη θέση αναμένεται να δώσουν οι δυο ομάδες. Από δυο διαδοχικές ήττες προέρχεται η Ντάγκεναμ & Ρεντ, η οποία δεν κατάφερε ούτε να σκοράρει στα παιχνίδια αυτά. Από την άλλη πλευρά, η Φόρεστ Γκριν έχει πανηγυρίσει τη νικη στα δυο τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, ψάχνοντας ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα σήμερα.

Προγνωστικό: G/G και Over 2.5 (2.05 @ Stoiximan)

Ίστλι – Μπάροου (11/03, 17:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και δέκα αγωνιστικές η Ίστλι, η οποία και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί, στο οποίο και θέλει να δώσει άμεσα ένα τέλος. Αντιθέτως, την πρώτη της νίκη μετά από τρία παιχνίδια και με απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα, όπου δεν σκόραρε κιόλας, κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι η Μπάροου, κόντρα στην Τρανμίρ (2-1).

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.73 @ Stoiximan)

Γκάισλι – Όλντερσοτ (11/03, 17:00): Από δυο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα προέρχεται η Γκάισλι κόντρα σε Μπάροου (1-0) και Τορκί (1-2), μετά και την ήττα από τη Νορθ Φέριμπι (1-2). Αντιθέτως, η Όλντερσοτ παραμένει αήττητη εδώ και έντεκα παιχνδια, έχοντας απολογισμό έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες. Αμφότερες θέλουν να δώσουν συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Stoiximan)

Σόλιχουμ Μορς – Μπρέιντρι Τάουν (11/03, 17:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και δυο παιχνίδια η Σόλιχουλ Μορς, όπου και μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτά, χωρίς ωστόσο να έχει πετύχει και κάποιο τέρμα. Από την άλλη πλευρά, η Μπρέιντρι Τάουν προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες. Αμφότερες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Stoiximan)

Σάουθπορτ – Τορκί (11/03, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και εφτά αγωνιστικές, όπου και έχει απολογισμό μια ισοπαλία και έξι ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί, στο οποίο και θέλει να δώσει ένα τέλος και να φύγει από την τελευταία θέση. Πέντε αγωνιστικές έχει να πανηγυρίσει κάποια νίκη και η Τορκί, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το σερί της. Ακόμη ένα παιχνίδι που δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.91 @ Stoiximan)

Σάτον Γιουν. – Γιορκ (11/03, 17:00): Από ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών προέρχεται η Σάτον, η οποία μετράει κατά σειρά δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, στο οποίο θέλει να δώσει συνέχεια στο σημερινό παιχνίδι. Την πρώτη της νίκη, μετά από πέντε παιχνίδια και με απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα, πανηγύρισε και πάλι η Γιορκ. Στο σημερινό παιχνίδι θα στηρίξουμε την έδρα, εκεί όπου η Σάτον αγνοεί την ήττα στα τρία τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 1 (2.15 @ Stoiximan)

Γουόκινγκ – Μπόρχαμ (11/03, 17:00): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Γουόκινγκ, η οποία δεν κατάφερε να πάρει τη δεύτερη σερί της νίκη μετά και από αυτή κόντρα στην Ντόβερ (1-0), γνωρίζοντας την ήττα στην έδρα της Νορθ Φέριμπι (2-1). Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και εφτά αγωνιστικές η Μπόρχαμ, η οποία και μετράει τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε αυτό το σερί της, χωρίς να έχει σκοράρει στα δυο τελευταία.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Stoiximan)

Ρέξαμ – Γκέιτσχεντ (11/03, 17:00): Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια θέλει να πανηγυρίσει σήμερα η Ρέξαμ, μετά και από αυτές κόντρα σε Σόλιχουλ Μορς (0-1) και Μπρέιντρι Τάουν (1-2). Από την πλευρά της, η Γκέιτσχεντ προέρχεται από ένα νικηφόρο σερί πέντε αγωνιστικών, ούσα και σε πολύ καλή αγνωιστική κατάσταση.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @ Stoiximan)