Προγνωστικά Κόνφερενς: Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Ίστλι – Φόρεστ Γκριν (10/01, 21:45): Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια και απολογισμό μια ισοπαλία και τρεις ήττες, πανηγύρισε η Ίστλι, μετά και το διπλό επί της Μπόρχαμ (0-1). Επιστροφή στις νίκες και για την Φόρεστ Γκριν, η οποία μετά από έξι αγωνιστικές, όπου και μετρούσε τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, πέρασε με σχετική άνεση από την έδρα της Μπρόμλεϊ (1-5). Αμφότερες βρίσκουν δίχτυα στα παιχνίδια τους, οπότε και θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.62 @ Stoiximan)

Μπάροου – Σάουθπορτ (10/01, 21:45): Τέλος έλαβε το αήττητο σερί που “έτρεχε” η Μπάροου, η οποία μετά από δέκα νίκες και εννέα ισοπαλίες, γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Από ήττα προέρχεται ωστόσο και η Σάουθπορτ, την δεύτερη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, παραμένοντας οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Άηττητη εντός έδρας η Μπάροου στο φετινό πρωτάθλημα, οπότε και επιλογή μας είναι το να επικρατήσει σήμερα.

Προγνωστικό: 1 (1.60 @ Stoiximan)

Μπρέιντρι Τάουν – Σάτον Γιουν. (10/01, 21:45): Μακριά από τον καλό της εαυτό είναι η Μπρέιντρι Τάουν, η οποία προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες. Στόχος της είναι να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Επιστροφή στις νίκες για την Σάτον, επικρατώντας εντός έδρας της Μπρόμλεϊ (2-0). Κάκιστη μακριά από την έδρα της, όπου μετράει μόλις δυο βαθμούς στα δέκα τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.02 @ Stoiximan)