Προγνωστικά Κόνφερενς: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Τρανμίρ – Σάτον Γιουν. (04/04, 21:45): Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε παιχνίδια η Τρανμίρ, έχοντας επικρατήσει στα τέσσερα τελευταία από αυτά, ενώ έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα σε αυτό το σερί της. Παράλληλα, επικράτησε στα τρία τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Αντιθέτως, από την πρώτη της ήττα μετά από τρία παιχνίδι (1-2-0), προέρχεται η Σάτον, που δεν τα κατάφερε στην έδρα της Γουόκινγκ (2-1). Επιλογή μας είναι ο άσσος, με την Τρανμίρ να παραμένει πρώτη εάν πάρει τη νίκη.

Προγνωστικό: 1 (1.57 @ Stoiximan)

Σάουθπορτ – Μάκλσφιλντ (04/04, 21:45): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Σάουθπορτ, η οποία μετράει μόλις τέσσερις βαθμούς, με μια νίκη και μια ισοπαλία, στα δώδεκα τελευταία παιχνίδια της. Μετά από δυο διαδοχικές ήττες, η Μάκλσφιλντ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, φεύγοντας με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Μπόρεχαμ Γουντ (2-4). Έχει επικρατήσει στις δυο τελευταίες της εξόδους, αναμένουμε ακόμη μια απόψε.

Προγνωστικό: 2 (2.08 @ Stoiximan)

Γιορκ – Μπρόμλεϊ (04/04, 21:45): Από την δεύτερη διαδοχική της νίκη προέρχεται η Γιορκ, η οποία κάνει ότι μπορεί για να εξασφαλίσει την παραμονή της. Παράλληλα έχει επικρατήσει στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Αντιθέτως, από την τρίτη διαδοχική της ήττα προέρχεται η Μπρόμλεϊ, σερί στο οποίο δεν έχει πετύχει κάποιο τέρμα. Δυο οι βαθμοί που κέρδισε στις εφτά τελευταίες εξόδους της, χωρίς να σκοράρει στις τέσσερις τελευταίες από αυτές. Δεν σκοράρουν ούτε απόψε οι φιλοξενούμενοι.

Προγνωστικό: N/G (1.95 @ Stoiximan)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.