Προγνωστικά Κόνφερενς: Με έντεκα αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Όλντερσοτ – Λίνκολν (04/03, 17:00): Αήττητη παραμένει η Όλντερσοτ εδώ και δέκα αγωνιστικές, όπου και μετράει έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια σήμερα. Από αήττητο σερί προέρχεται και η πρωτοπόρος Λίνκολν, η οποία μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.57 @ Stoiximan)

Μπάροου – Σάτον Γιουν. (04/03, 17:00): Από την πρώτη της ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές προέρχεται η Μπάροου, η οποία δεν τα κατάφερε στην έδρα της Γκάισλι (1-0). Αντιθέτως, η Σάτον είναι σε ανοδική πορεία, προερχόμενη από δυο σερί νίκες κόντρα σε Τορκί (2-3) και Μπόρχαμ (1-0). Στόχος της να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το χαμηλό αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.95 @ Stoiximan)

Μπόρχαμ – Μπρόμλεϊ (04/03, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και έξι αγωνιστικές η Μπόρχαμ, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Αντίστοιχα, ούτε η Μπρόμλεϊ έχει καταφέρει να πάρει κάποια νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια, παραμένοντας άποντη στα τέσσερα τελευταία, όπου και έχει σκοράρει μια μόλις φορά. Δεν σκοράρουν πολύ οι δυο ομάδες, οπότε και επιλέγουμε χαμηλό αποτέλεσμα και σε αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.97 @ Stoiximan)

Μπρέιντρι Τάουν – Ρέξαμ (04/03, 17:00): Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε και πάλι η Μπρέιντρι Τάουν, μετά από δυο αγωνιστικές και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Επιστροφή στις νίκες και για την Ρέξαμ, μετά από δυο παιχνίδια, όπου και αυτή είχε απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα. Επιλογή μας στο σημερινό παιχνίδι είναι το N/G που βγαίνει στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: N/G (2.17 @ Stoiximan)

Ντόβερ – Σόλιχουλ Μορς (04/03, 17:00): Από την πρώτη της ήττα προέρχεται η Ντόβερ, μετά από τέσσερα παιχνίδια, όπου και μετρούσε τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Σκαμπανεβάσματα παρουσιάζει στην απόδοση της η Σόλιχουλ Μορς, η οποία πηγαίνει από νίκη σε ήττα και το αντίθετο. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα 0-1 από την Ρέξαμ. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.02 @ Stoiximan)

Φόρεστ Γκριν – Μάκλσφιλντ (04/03, 17:00): Επιστροφή στις νίκες για την Φόρεστ Γκριν, μετά και την ήττα της στην έδρα της Γκέιτσχεντ (3-1). Έστω και δύσκολα επικράτησε της Γουόκινγκ (4-3) και παραμένει “ζωντανή” στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Από την πλευρά της, η Μάκλσφιλντ προέρχεται από ένα θετικό σερί δυο αγωνιστικών, έχοντας πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα σε Μπρέιντρι Τάουν (2-0) και Ίστλι (0-1). Στηρίζουμε την έδρα στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 1 (1.90 @ Stoiximan)

Γκέιτσχεντ – Ντάγκεναμ & Ρεντ (04/03, 17:00): Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Γκέιτσχεντ, η οποία προέρχεται από ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, πλησιάζοντας την πρώτη πεντάδα. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Ντάγκεναμ & Ρεντ, η οποία “πέταξε” βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μέιντστοουν, από την οποία και ηττήθηκε με 0-2. Ακόμη ένα παιχνίδι όπου στηρίζουμε την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.10 @ Stoiximan)

Μέιντστοουν Γιουν. – Σάουθπορτ (04/03, 17:00): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών προέρχεται η Μέιντστοουν, η οποία έχει απολογισμό δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Αντιθέτως, η Σάουθπορτ εξακολουθεί να αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και έξι αγωνιστικές, όπου και μετράει μια ισοπαλία και πέντε ήττες στο δικό της σερί. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.97 @ Stoiximan)

Νορθ Φέριμπι Γιουν. – Γουόκινγκ (04/03, 17:00): Μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες, η Νορθ Φέριμπι κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη, επικρατώντας στην έδρα της Γκάισλι (1-2). Ωστόσο παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης. Στις νίκες επέστρεψε μετά από δυο παιχνίδια και η Γουόκινγκ, η οποία μετρούσε μια ισοπαλία και μια ήττα μέχρι και την εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Ντόβερ. Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο επιλέγουμε το Under 2.5.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.00 @ Stoiximan)

Τορκί – Γκάισλι (04/03, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τέσσερα αγωνιστικές η Τορκί, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί, στο οποίο και θέλει να δώσει άμεσα τέλος. Από την πλευρά της, η Γκάισλι επέστρεψε στις νίκες, μετά και την ήττα από τη Νορθ Φέριμπι (1-2). Αμφότερες μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.08 @ Stoiximan)

Γιορκ – Ίστλι (04/03, 17:00): Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας εξακολουθεί να βρίσκεται η Γιορκ, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια, όπου και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το αρνητικό της σερί. Εννέα αγωνιστικές αγνοεί το τρίποντο η Ίστλι, η οποία έχει απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο επιλέγουμε το Under 2.5.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.97 @ Stoiximan)