Προγνωστικά Κόνφερενς: Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα Σάββατο (04/02) η αγωνιστική δράση στη Νάσιοναλ Λιγκ.

Μπρόμλεϊ – Τορκί (04/02, 17:00): Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Μπρόμλεϊ, η οποία μετά από δυο σερί ήττες κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Σάουθπορτ (3-1). Νικηφόρα τα πέντε από τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές και τρεις σερί ήττες, πανηγύρισε η Τορκί κόντρα στην Γκέιτσχεντ (3-1). Συχνό το αμφίσκορο στα παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Stoiximan)

Ντάγκεναμ & Ρεντ – Τσέστερ (04/02, 17:00): Σε εξαιρετική αγωνιστική βρίσκεται η Ντάγκεναμ & Ρεντ, η οποία προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα έχοντας κρατήσει παράλληλα ανέπαφη την εστία της. Αντιθέτως, στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε η Τσέστερ, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα μετά από δυο παιχνίδια και με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία. Επιλογή μας είναι η νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (1.67 @ Stoiximan)

Γκέιτσχεντ – Σάουθπορτ (04/02, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από πέντε παιχνίδια και απολογισμό δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες, υπέστη η Γκέιτσχεντ, στην έδρα της Τορκί (3-1). Παράλληλα, έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στα εφτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Από την δεύτερη διαδοχική της ήττα και τρίτη στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια υπέστη η Σάουθπορτ, έχοντας παράλληλα και μια νίκη. Οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Συχνό το αμφίσκορο στα παιχνίδια τους, το επιλέγουμε στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: G/G (1.83 @ Stoiximan)

Μέιντστοουν Γιουν. – Όλντερσοτ (04/02, 17:00): Άμεση ήταν η επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσμα για την Μέιντστοουν, η οποία γνώρισε την τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές, παραμένοντας εντός της επικίνδυνης ζώνης. Αήττητη παραμένει από την πλευρά της η Όλντερσοτ, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες στα τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Stoiximan)

Γουόκινγκ – Σόλιχουλ Μορς (04/02, 17:00): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Γουόκινγκ, η οποία μετά από δυο σερί νίκες, γνώρισε την εντός έδρας βαριά ήττα με 0-3 από την Τρανμίρ. Την πρώτη της ήττα μετά από δυο παιχνίδια υπέστη από την πλευρά της και η Σόλιχουλ Μορς, η οποία και μετρούσε μια νίκη και μια ισοπαλία στο δικό της σερί. Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο και επιλέγουμε 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.05 @ Stoiximan)

Ρέξαμ – Γκάισλι (04/02, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Ρέξαμ, η οποία και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Έχει επικρατήσει στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Την δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια πανηγύρισε από την πλευρά της η Γκάισλι, η οποία και προσπαθεί να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Συχνό το αμφίσκορο στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων, το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (1.83 @ Stoiximan)