Προγνωστικά Κόνφερενς: Με δώδεκα παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Ρέξαμ – Τρανμίρ (01/04, 14:15): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Ρέξαμ, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Αντιθέτως, αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Τρανμίρ, έχοντας επικρατήσει στα τρία τελευταία από αυτά, ενώ έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα σε αυτά. Τη στηρίζουμε σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (1.88 @ Stoiximan)

Μπόρεχαμ Γουντ – Μάκλσφιλντ (01/04, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από πέντε παιχνίδια και με απολογισμό δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες, υπέστη η Μπόρεχαμ Γουντ, από την Σάουθπορτ (1-0), εκτός έδρας. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ που δέχεται στα έξι τέλευταία παιχνίδια της. Από την δεύτερη σερί ήττα της προέρχεται από την πλευρά της η Μάκλσφιλντ, θέλοντας να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Δεν δέχεται εύκολα γκολ η Μπόρεχαμ Γουντ, δεν δέχεται ούτε και σήμερα.

Προγνωστικό: N/G (1.80 @ Stoiximan)

Ντάγκεναμ & Ρεντ – Ίστλιχ (01/04, 17:00): Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Ντάγκεναμ & Ρεντ, που μετά από δυο διαδοχικές ήττες, επικράτησε εντός έδρας της Γιορκ (1-0). Αντιθέτως, η Ίστλιχ παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, όπου και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει σήμερα συνέχεια. Επιλογή μας είναι να φύγει με θετικό αποτέλεσμα η Ίστλιχ, από το παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Χ2 (1.93 @ Stoiximan)

Ντόβερ Αθλέτικ – Γκέιτσχεντ (01/04, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο σερί νίκες, υπέστη και πάλι η Ντόβερ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τρανμίρ (1-0). Ωστόσο είναι αήττητη στα εφτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, μετρώντας τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Από αήττητο σερί προέρχεται και η Γκέιτσχεντ, η οποία μετράει εφτά νίκες και τρεις ισοπαλίες στα δέκα τελευταία παιχνίδια της. Συχνό το Under 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους, το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.90 @ Stoiximan)

Φόρεστ Γκριν – Νόρθ Φέριμπι Γιουν. (01/04, 17:00): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Φόρεστ Γκριν, η οποία μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι κορυφής με την Λίνκολν. Από τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα προέρχεται από την πλευρά της η Νόρθ Φέριμπι, ούσα και σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση. Συχνό το αμφίσκορο στα τελευταία παιχνίδια τους, το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (2.12 @ Stoiximan)

Λίνκολν – Μπρόμλεϊ (01/04, 17:00): Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα είναι εδώ και δυο παιχνίδια η Λίνκολν, μετρώντας μια νίκη και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, προερχόμεη από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Σάτον. Αντιθέτως, η Μπρόμλεϊ προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες, παιχνίδια στο οποία δεν έχει καταφέρει να πετύχει και κάποιο τέρμα. Αήττητη εντός έδρας η Λίνκολν, την οποία και στηρίζουμε, σε συνδυασμό ωστόσο με μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (2.10 @ Stoiximan)

Μέιντστοουν Γιουν. – Μπάροου (01/04, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και εφτά αγωνιστικές η Μέιντστοουν, η οποία και μετράει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια. Από αήττητη σερί προέρχεται ωστόσο και η Μπάροου, η οποία και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα. “Βγαίνει” το αμφίσκορο στα τελευταία παιχνίδια τους, το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Stoiximan)

Σόλιχουλ Μορς – Όλντερσοτ (01/04, 17:00): Σε κακή αγωνιστική κατάσταση είναι τον τελευταίο καιρό η Σόλιχουλ Μορς, η οποία και προέρχεται από ένα αρνητικό σερί τριών παιχνιδιών, έχοντας γνωρίσει την ήττα και στα τρία. Από την πλευρά της, η Όλντερσοτ είναι αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, έχοντας επικρατήσει και στα τρία, δεχόμενη παράλληλα μόλις ένα τέρμα. Τη στηρίζουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (2.08 @ Stoiximan)

Σάουθπορτ – Γκίσελι (01/04, 17:00): Τέλος έλαβε το αρνητικό σερί που “έτρεχε” η Σάουθπορτ για δέκα αγωνιστικές, μετρώντας μια ισοπαλία και εννέα ήττες, καθώς επικράτησε της Μπόρεχαμ Γουντ (1-0). Αντιθέτως, την πρώτη της ήττα μετά από πέντε παιχνίδια, με απολογισμό τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, υπέστη και πάλι η Γκίσελι, εντός έδρας από την Γκίσελι (0-4). Αμφότερες θα παραταχθούν με μόνο στόχο τη νίκη, οπότε και περιμένουμε να βρουν δίχτυα και οι δυο.

Προγνωστικό: G/G (1.67 @ Stoiximan)

Τορκί – Τσέστερ (01/04, 17:00): Επιστροφή στις νίκες για την Τορκί, μετά από τρία παιχνίδια και με απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα, επικρατώντας της Σόλιχουλ Μορς (0-1). Αντιθέτως, στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε η Τσέστερ, που δεν τα κατάφερε εντός έδρας με την Μπάροου (1-2). Αγνοεί την εντός έδρας νίκη η Τορκί στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (0-2-3), έχει επικρατήσει στα δυο τελευταία εκτός η Τσέστερ. Αμφίσκορο στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Stoiximan)

Γουόκινγκ – Σάτον Γιουν. (01/04, 17:00): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Γουόκινγκ, η οποία και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-4 από την Μέιντστοουν. Αντιθέτως, η Σάτον είναι αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές, όπου και μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Με αμφίσκορο τελείωσαν τα τρία τελευταία παιχνίδια και των δυο ομάδων, το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Stoiximan)

Γιορκ – Μπρέιντρι Τάουν (01/04, 17:00): Άμεση επιστροφή στις νίκες για την Γιορκ, που μετά την εκτός έδρας ήττα από την Ντάγκεναμ & Ρεντ (1-0), επικράτησε της Μάκλσφιλντ (1-3). Αντιθέτως, από δυο διαδοχικές ήττες προέρχεται η Μπρέιντρι Τάουν, κόντρα σε Γουόκινγκ (1-3) και Τρανμίρ (1-0). Νικηφόρα τα δυο τελευταία εντός για την Γιορκ, τη στηρίζουμε σε ένα ακόμη.

Προγνωστικό: 1 (1.73 @ Stoiximan)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.