Προγνωστικά Κόνφερενς: Με εννέα παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα, συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Γουόκινγκ – Όλντερσοτ (01/07, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τρία παιχνίδια και απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία, υπέστη η Γουόκινγκ, η οποία παραμένει οριακά εκτός ζώνης του υποβιβασμού. Από την πλευρά της, η Όλντερσοτ πήρε τη δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια, μετρώντας επίσης και μια ήττα, ούσα ζωντανή στη μάχη για τα πλέι οφ. Αμφότερες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, οπότε και πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.67 @ Stoiximan)

Τσέστερ – Σόλιχουλ Μορς (01/07, 17:00): Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των εφτά αγώνων στο πρωτάθλημα για την Τσέστερ, καθώς μετά από τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, γνώρισε την πρώτη της ήττα. Αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Σόλιχουλ Μορς, μετρώντας δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Stoiximan)

Φόρεστ Γκριν – Τορκί (01/07, 17:00): Σε αγωνιστική πρώση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Φόρεστ Γκριν, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, ούσα πλέον πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή. Ένα αήττητο σερί τριών αγώνων “τρέχει” η Τορκί, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία. Καλύτερη σε γενικές γραμμές η Φόρεστ Γκριν, η οποία παίζει μόνο για ένα αποτέλεσμα σήμερα.

Προγνωστικό: 1 (1.36 @ Stoiximan)

Λίνκολν – Γκάισλι (01/07, 17:00): Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των δώδεκα αγώνων στο πρωτάθλημα για την Λίνκολν, καθώς μετά από εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες, γνώρισε την πρώτη της ήττα. Αντιθέτως, η Γκάισλι παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, μετρώντας δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Αναμένεται ξέσπασμα των γηπεδούχων, που θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή.

Προγνωστικό: 1 (1.44 @ Stoiximan)

Μάκλσφιλντ – Τρανμίρ (01/07, 17:00): Άποντη παραμένει η Μάκλσφιλντ εδώ και δυο παιχνίδια, γνωρίζοντας την ήττα από Μπρόμλεϊ (1-2) και Τρανμίρ (1-0). Θέλει να επιστρέψει άμεσα στους βαθμούς, αν και έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Τρανμίρ. Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα από την Λίνκολν (2-1), έχοντας επικρατήσει πλέον στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: 2 (2.40 @ Stoiximan)

Σάουθπορτ – Ρέξαμ (01/07, 17:00): Ακόμη μια ήττα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Σάουθπορτ, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης. Αντιθέτως, μετά από τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, η Ρέξαμ επέστρεψε στις νίκες, ανεβάζοντας με αυτό τον τρόπο την ψυχολογία της. Κάκιστη μακριά από την έδρα της, έχοντας μόλις ένα διπλό. Πάμε με το χαμηλό σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Stoiximan)

Σάτον Γιουν. – Μπρόμλεϊ (01/07, 17:00): Αστάθεια παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα η Σάτον, η οποία δεν μπορεία να πάρει δεύτερο σερί ίδιο αποτέλεσμα στα παιχνίδια της. Από την άλλη πλευρά, η Μπρόμλεϊ, έρχεται από ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια. Συχνό το N/G στα τελευταία παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: N/G (1.97 @ Stoiximan)

Γιορκ – Νορθ Φέριμπι Γιουν. (01/07, 17:00): Την πρώτη της νίκη μετά από 17 παιχνιδια πανηγύρισε η Γιορκ, η οποία θέλει να πάρει ακόμη μια σήμερα και να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ήττα της Νορθ Φέριμπι από την Γιορκ (0-1), ήταν και η πρώτη της μετά από δυο διαδοχικές νίκες και ζητάει πλέον την ρεβάνς. Αμφότερες θέλουν να αποφύγουν την ήττα, οπότε και θα πάμε με το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.02 @ Stoiximan)

Μέιντστοουν Γιουν. – Ντόβερ (01/07, 20:00): Τον πρώτο της βαθμό μετά από δυο διαδοχικές ήττες πήρε η Μέιντστοουν, αγνοώντας έτσι τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές. Δυο ισοπαλίες και μια ήττα ο απολογισμός της Ντόβερ εδώ και τρία παιχνίδια, θέλωντας άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.02 @ Stoiximan)