Προγνωστικά Κόνφερενς: Με τις 24 ομάδες της κατηγορίας να αγωνίζονται σήμερα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Μπάροου – Ίστλι (29/10, 14:15): Από ένα αήττητο σερί δώδεκα αγώνων προέρχεται η Μπάροου, η οποία μετράει έξι νίκη και πέντε ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει άμεσα συνέχεια. Αντιθέτως, η Ίστλι προέρχεται από την πρώτη της νίκη μετά από δυο παιχνίδια, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και μια ήττα. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους και περιμένουμε να μην ηττηθούν ούτε και στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 1Χ (1.36 @ Stoiximan)

Όλντερσοτ – Γκάισλι (29/10, 17:00): Με μόνο στόχο την άμεση επιστροφή τους στις νίκες αναμένεται να παραταχθούν στο παιχνίδι αυτό οι δυο ομάδες. Αμφότερες δεν έχουν κερδίσει εδώ και δυο αγωνιστικές, όπου και μετρούν μια ισοπαλία και μια ήττα. Στην σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση θα πάμε με το Under 2.5, καθώς αμφότερες θα κοιτάξουν να αποφύγουν μια πιθανή νέα απώλεια βαθμών.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.00 @ Goalbet)

Μπόρχαμ – Γουόκινγκ (29/10, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα υπέστη την περασμένη αγωνιστική η Μπόρχαμ, η οποία θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, η Γουόκινγκ εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε αυτό το σερί της, παραμένοντας οριακά εκτός ζώνης των πλέι οφ. Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε το αμφίσκορο, καθώς και οι δυο ομάδες θέλουν να πανηγυρίσουν τη νίκη, για διαφορετικούς λόγους.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Betshop)

Μπρέιντρι Τάουν – Σόλιχουλ Μορς (29/10, 17:00): Μετά από έξι αγωνιστικές, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και πέντε ήττες, η Μπρέιντρι Τάουν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη. Πλέον, θέλει να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό, με σκοπό να βγει εκτός ζώνης του υποβιβασμού. Σε αντίθεση με τη σημερινή της αντίπαλο, η Σόλιχουλ Μορς έχει γνωρίσει την ήττα στα τρία τελευταία της παιχνίδια, στα οποία δεν έχει καταφέρει ούτε να σκοράρει. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους, που θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς.

Προγνωστικό: 1 (2.05 @ Magicbet)

Τσέστερ – Λίνκολν (29/10, 17:00): Από ένα αήττητο σερί εννέα αγώνων προέρχεται η Τσέστερ, η οποία έχει απολογισμό πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Αήττητη παραμένει ωστόσο και η Λίνκολν, στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Αμφότερες “βγάζουν” το Under 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Mybet)

Ντόβερ – Τρανμίρ (29/10, 17:00): Την δεύτερη διαδοχική και τρίτη στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια πανηγύρισε η Ντόβερ, η οποία μετράει επίσης και μια ήττα. Από την άλλη πλευρά, η Τρανμίρ προέρχεται από ένα σερί τριών διαδοχικών νικών και σήμερα θα ψάξει την τέταρτη. Αναμένεται ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, οπότε και αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.87 @ Stoiximan)

Φόρεστ Γκριν – Ντάγκεναμ & Ρεντ (29/10, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και οκτώ αγωνιστικές η Φόρεστ Γκριν, η οποία μετράει έξι νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Παράλληλα, δεν έχει δεχθεί κάποιο γκολ εδώ και έξι παιχνίδια. Το γεγονός αυτό την έχει φέρει μόνη πρώτη στη βαθμολογία, ενώ έχει επικρατήσει και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Κόντρα στην Ντάγκεναμ & Ρεντ θέλει τη νίκη για να ανοίξει τη μεταξύ τους διαφορά ακόμη περισσότερο. Από την πλευρά της, η δεύτερη Ντάγκεναμ & Ρεντ θέλει να παραμείνει αλώβιτη σήμερα, ούσα αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.95 @ Goalbet)

Γκέιτσχεντ – Ρέξαμ (29/10, 17:00): Από ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών προέρχεται η Γκέιτσχεντ, η οποία μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια σήμερα, κόντρα στην Ρέξαμ. Με μια νίκη και μια ισοπαλία, η Ρέξαμ αγνοεί την ήττα στα δυο τελευταία παιχνίδια της, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί και σήμερα, στην έδρα της Γκέιτσχεντ, αν και έχει δύσκολο έργο μπροστά της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Betshop)

Μέιντστοουν – Μάκλσφιλντ (29/10, 17:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια η Μέιντστοουν, η οποία ωστόσο κατάφερε να πανηγυρίσει τον πρώτο της βαθμό μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Κόντρα στην Μάκλσφιλντ θα κυνηγήσει το όποιο θετικό αποτέλεσμα, που θα την ανεβάσει ψυχολογικά. Από την πλευρά της, και η φιλοξενούμενη Μάκλσφιλντ παραμένει χωρίς νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, όπου και μετρούν τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Θέλει τη νίκη με σκοπό να παραμείνει σε επαφή με την πρώτη πεντάδα, οπότε και θα τη στηρίξουμε.

Προγνωστικό: 2 (2.40 @ Magicbet)

Νορθ Φέριμπι – Μπρόμλεϊ (29/10, 17:00): Όλο και χειρότερα γίνονται τα πράγματα για τη Νορθ Φέριμπι, η οποία υπέστη την έβδομη διαδοχική της ήττα και εντέκατη στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια της, ούσα πλέον και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μετράει και μια νίκη σε αυτό το σερί της, όπου και σκόραρε το ένα και μοναδικό της τέρμα σε δώδεκα παιχνίδια. Την ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα έχει η Μπρόμλεϊ, η οποία προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες. Δεν αναμένουμε κάποιο γκολ από τη Νορθ Φέριμπι για ακόμη ένα παιχνίδι.

Προγνωστικό: N/G (2.05 @ Mybet)

Τορκί – Σάουθπορτ (29/10, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Τορκί, η οποία μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Παράλληλα, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε αυτά τα παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά, η Σάουθπορτ κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές, όπου και είχε απολογισμό μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Στο σημερινό παιχνίδι δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.88 @ Stoiximan)

Γιορκ – Σάτον (29/10, 17:00): Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η Γιορκ, η οποία εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη εδώ και εννέα παιχνίδια, όπου και μετράει τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό της σερί, κόντρα στην Σάτον, η οποία είναι σε καλύτερη κατάσταση, ούσα και αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια, με μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Ωστόσο, επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G ( @ Goalbet)