Προγνωστικά Κόνφερενς: Εμβόλιμη αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ, εκεί όπου διεξάγονται σήμερα και τα δώδεκα παιχνίδια, με τη σέντρα να γίνεται στις 17:00.

Μπόρχαμ – Μέιντστοουν (29/08, 17:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Μπόρχαμ, η οποία μετράει τρεις ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην Μέιντστοουν, η οποία προέρχεται από δυο σερί ήττες και θέλει και αυτή να πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Επιλογή μας το αμφίσκορο, που βγαίνει στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: G/G (1.83 @ Stoiximan)

Μπρέιντρι Ταουν – Τορκί (29/08, 17:00): Μακριά από τον καλό εαυτό της η Μπρέιντρι, η οποία έχει ηττηθεί στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας παράλληλα και μια νίκη. Θέλει μια καλή εμφάνιση σήμερα, κόντρα στην Τορκί. Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια, όπου και μετρούσαν μια ισοπαλία και δυο ήττες. Επιλογή μας το 2-3 Goal στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Goalbet)

Μπρόμλεϊ – Ίστλι (29/08, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Μπρόμλεϊ, έχοντας απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Θέλει τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, καθώς θέλει να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά, η Ίστλι κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από τέσσερα παιχνίδια, όπου και είχε απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Αναμένουμε μεγάλο σκορ στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.85 @ Betshop)

Ντόβερ – Όλντερσοτ (29/08, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων, υπέστη το περασμένο Σάββατο η Ντόβερ. Σήμερα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσμα, έχοντας πανηγυρίσει τη νίκη στα δυο τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Από την άλλη πλευρά, η Όλντερσοτ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από δυο παιχνίδια και σήμερα θέλει ακόμη μια θετικά εμφάνιση. Ωστόσο, μακριά από την έδρα της μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Magicbet)

Φόρεστ Γκριν – Σάουθπορτ (29/08, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Φόρεστ Γκριν, η οποία έχει πανηγυρίσει τη νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Έχει προβάδισμα για ακόμη μια νίκη σήμερα κόντρα στην Σάουθπορτ. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους αγνοούν τη νίκη εδώ και τρία παιχνίδια, όπου και μετρούν μια ισοπαλία και δυο ήττες. Έχει ηττηθεί και στα τρία τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Επιλογή μας η νίκη των γηπεδούχων και σε αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικό: 1 (1.35 @ Interwetten)

Λίνκολν – Γκέιτσχεντ (29/08, 17:00): Συνέχεια στο νικηφόρο σερί των δυο αγώνων θέλει να δώσει στο σημερινό παιχνίδι η Λίνκολν, η οποία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις σε αυτά τα δυο παιχνίδια. Αντιθέτως, η Γκέιτσχεντ αγνοεί τη νίκη εδώ και δυο αγωνιστικές, όπου και μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα. Γι αυτή την αναμέτρηση, η επιλογή μας είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.55 @ Mybet)

Νορθ Φέριμπι – Μπάροου (29/08, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο σερί νίκες υπέστη η Νορθ Φέριμπι, η οποία θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Στηρίζεται στην έδρα της, όπου παραμένει αήττητη σε τρία παιχνίδια, έχοντας επικρατήσει στα δυο τελευταία. Από την άλλη πλευρά, η Μπάροου επέστρεψε στις νίκες και θέλει να κυνηγήσει το πρώτο “τρίποντο” μακριά από την έδρα της όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.06 @ Stoiximan)

Σόλιχουλ Μορς – Μάκλσφιλντ (29/08, 17:00): Δυο διαφορετικά πρόσωπα παρουσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα η Σόλιχουλ Μορς, η οποία είναι σαφώς πολύ καλύτερη μπροστά στο κοινό της, όπου και παραμένει αήττητη, έχοντας απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Ωστόσο, έχει ηττηθεί στα δυο από τα τρία τελευταία παιχνίδια της. Από την άλλη πλευρά, η Μάκλσφιλντ έχει γνωρίσει την ήττα στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της και σήμερα θέλει να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: 1Χ (1.54 @ Goalbet)

Σάτον – Ντάγκεναμ & Ρεντ (29/08, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τρία παιχνίδια γνώρισε η Σάτον το περασμένο Σάββατο. Τρεις νίκες και μια ισοπαλία ο απολογισμός της μέχρι τότε. Θέλει να πραγματοποιήσει μια σαφώς καλύτερη εμφάνιση στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Ντάγκεναμ & Ρεντ, ωστόσο δεν αναμένεται να έχει καθόλου εύκολο έργο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πανηγυρίσει τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, έχοντας δεχθεί παράλληλα μόλις ένα γκολ. Αμφότερες “βγάζουν” το N/G στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: N/G (2.25 @ Betshop)

Γουόκινγκ – Τσέστερ (29/08, 17:00): Αγνοεί τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα η Γουόκινγκ, η οποία μετράει μια ισοπαλία και πέντε ήττες μέχρι τώρα. Θέλει μια καλή εμφάνιση κόντρα στην Τσέστερ και να κυνηγήσει το όποιο θετικό αποτέλεσμα. Από την πλευρά της, η Τσέστερ κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μετά από τρία παιχνίδια, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και δυο ήττες. Τρομερή η εμφανίση της στο τελευταίο παιχνίδι της, κόντρα στην Σάτον (4-0).

Προγνωστικό: 2 (2.75 @ Magicbet)

Ρέξαμ – Γιορκ (29/08, 17:00): Πολύ κακή η εμφάνιση της στην πρόσφατη αναμέτρηση με την Ντάγκεναμ & Ρεντ, από την οποία και ηττήθηκε με 3-0. Καλύτερη μπροστά στο κοινό της, όπου και μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες, χωρίς να έχει δεχθεί κάποιο γκολ. Από την άλλη, η Γιορκ επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια, όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες. Αγνοεί τη νίκη μακριά από την έδρα της, όπου και μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα. Επιλογή μας το Under 2.5.

Προγνωστικό: (1.85 @ Interwetten)

Τρανμίρ – Γκάισλι (29/08, 19:30): Εξαιρετικό ξεκίνημα πραγματοποιεί στο φετινό πρωτάθλημα η Τρανμίρ, η οποία παραμένει αήττητη μετά από έξι παιχνίδια, όπου και μετράει πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Έχει εξαιρετική ευκαιρία για ακόμη μια νίκη κόντρα στην ουραγό Γκάισλι. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν κάκιστη πορεία μέχρι τώρα, έχοντας ηττηθεί και στα έξι παιχνίδια της. Σκοράρουν αμφότεροι, ωστόσο παίρνει τη νίκη η Τρανμίρ.

Προγνωστικό: 1 & G/G (3.00 @ Mybet)