Προγνωστικά Κόνφερενς: Με τις 24 ομάδες της κατηγορίες να αγωνίζονται σήμερα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Ντάγκεναμ & Ρεντ – Ρέξαμ (27/08, 14:15): Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Ντάγκεναμ & Ρεντ, η οποία προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, από τις τέσσερις συνολική που έχει πετύχει σε πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Έχει επικρατήσει και στα δυο παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Αήττητη παραμένει εδώ και δυο παιχνίδια η Ρέξαμ, η οποία μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία μέχρι τώρα. Αμφότερες έχουν βγάλει το N/G στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: N/G (1.97 @ Stoiximan)

Όλντερσοτ – Νορθ Φέριμπι (27/08, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τρια σερί παιχνίδια υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Όλντερσοτ, η οποία μετρούσε δυο νίκες και μια ισοπαλία μέχρι τότε. Έχει επικρατήσει στα δυο παιχνίδια που έχει δώσει μπροστά στο κοινό της. Από δυο διαδοχικές εντός έδρας νίκες προέρχεται από την πλευρά της η Νορθ Φέριμπι, η οποία έχει ηττηθεί ωστόσο στα δυο παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από την έδρα της στο φετινό πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: 1 (1.61 @ Goalbet)

Μπάροου – Μπρέιντρι (27/08, 17:00): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Μπάροου, που μετά από δυο αγωνιστικές με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία, υπέστη ακόμη μια ήττα. Νικηφόρα τα δυο εντός έδρας παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα. Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα κατάφερε να πανηγυρίσει την προηγούμενη αγωνιστική η Μπρέιντρι και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Betshop)

Τσέστερ – Σάτον (27/08, 17:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Τσέστερ, η οποία κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό μετά από δυο σερί ήττες. Εν αντιθέση με τη σημερινή της αντίπαλο, η Σάτον προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια. Επιλογή ματ το 2-3 Goal και σε αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Magicbet)

Ίστλιχ – Σόλιχουλ Μορς (27/08, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Ίστλιχ, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της. Θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Σε αντίθεση με την Ίστλιχ, η Σόλιχουλ Μορς επέστρεψε στις νίκες μετά και την ήττα στην έδρα της Ρέξαμ (1-0) και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Επιλογή μας το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Interwetten)

Γκέιτσχεντ – Μπόρχαμ (27/08, 17:00): Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα της προηγούμενη αγωνιστικής θέλει η Γκέιτσχεντ. Πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις εντός έδρας, έχοντας επικρατήσει και στα δυο αντίστοιχα παιχνίδια της. Από την άλλη πλευρά, η Μπόρεχαμ Γουντ μπορεί να ξεκίνησε με νίκη στα δυο πρώτα παιχνίδια της, ωστόσο αγνοεί το “τρίποντο” στα τρία τελευταία παιχνίδια της, όπου και έχει απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Επιλογή μας, το αμφίσκορο και σε αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Mybet)

Γκάισλι – Μπρόμλεϊ (27/08, 17:00): Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Γκάισλι, η οποία αγνοεί τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα έχει ηττηθεί και στα πέντε φετινά παιχνίδια της, ούσα και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Σε αντίθεση με την αντίπαλο της, η Μπρόμλεϊ κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από τέσσερα παιχνίδια και απολογισμό μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (1.57 @ Stoiximan)

Μάκλσφιλντ – Λίνκολν (27/08, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο διαδοχικές νίκες, υπέστη και πάλι η Μάκλσφιλντ. Κόντρα στην Λίνκολν θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Έχει επικρατήσει και στα δυο παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Από την άλλη πλευρά, η Λίνκολν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από δυο διαδοχικές ήττες και πλέον ελπίζει σε μια ακόμη θετική εμφάνιση. Αμφότερες είναι ομάδες που βγάζουν το Over 2.5, οπότε και το επιλέγουμε.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.90 @ Goalbet)

Μέιντστοουν – Φόρεστ Γκριν (27/08, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο σερί νίκες υπέστη και πάλι η Μέιντστοουν, η οποία ευελπιστεί σε μια σαφώς καλύτερη εμφάνιση στο σημερινό παιχνίδι με την Φόρεστ Γκριν. Ωστόσο δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες, όντες αήττητοι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Betshop)

Σάουθπορτ – Τρανμίρ (27/08, 17:00): Την τέταρτη ήττα της σε πέντε αγωνιστικές υπέστη η Σάουθπορτ, η οποία προσπαθεί να πετύχει κάτι το θετικό, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της στο σημερινό παιχνίδι με την πρωτοπόρο Τρανμίρ. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι στιγμής, έχοντας επικρατήσει και στα πέντε παιχνίδια της φετινής σεζόν. Επιλογή μας η νίκη των φιλοξενούμενων και σε αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικό: 2 (1.75 @ Magicbet)

Τορκί – Ντόβερ (27/08, 17:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Τορκί, η οποία έχει γνωρίσει την ήττα στα δυο τελευταία της παιχνίδια, στα οποία δεν κατάφερε να πετύχει και κάποιο γκολ. Με μια νίκη και μια ισοπαλία, παραμένει αήττητη εντός έδρας. Από την άλλη πλευρά, η Ντόβερ προέρχεται από ένα σερί τριών διαδοχικών νικών, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια σήμερα. Επιλογή μας και σε αυτό το παιχνίδι είναι η νίκη των φιλοξενούμενων, που είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Προγνωστικό: 2 (2.20 @ Interwetten)

Γιορκ – Γουόκινγκ (27/08, 17:00): Παρότι παρέμενε αήττητη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες, η Γιορκ πλέον έχει ηττηθεί στα δυο τελευταία παιχνίδια της. Κόντρα στη Γουόκιγνκ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, όπου και μετρούν μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες, έχοντας ηττηθεί στα τρία τελευταία παιχνίδια τους. Επιλογή μας στην αναμέτρηση αυτή είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.55 @ Mybet)