Προγνωστικά Κόνφερενς: Μεσοβδόμαδη εμβόλιμη αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ, εκεί όπου διεξάγονται σήμερα και τα δώδεκα παιχνίδια, με τη σέντρα να γίνεται στις 21:45.

Μπρομλεϊ – Ντόβερ (25/10, 21:45): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και δυο παιχνίδια η Μπρόμλεϊ, η οποία μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Από την πλευρά της, η Ντόβερ προέρχεται από την εντός έδρας εντυπωσιακή νίκη 6-1 επί της Μπρέιντρι, ωστόσο δεν αποδίδει και πολύ καλά στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Επιλογή μας το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.57 @ Stoiximan)

Ντάγκεναμ & Ρεντ – Όλντερσοτ (25/10, 21:45): Καμία σταθερότητα δεν παρουσιάζει στα παιχνίδια της η Ντάγκεναμ & Ρεντ, η οποία προσπαθεί να παραμείνει κόντα στην πρωτοπόρο Φόρεστ Γκριν. Αήττητη εδώ και δυο παιχνίδια, μετρώντας μια νίκη και μια ισοπαλία. Από ένα παρόμοιο σερί προέρχεται και η φιλοξενούμενη Όλντερσοτ, η οποία παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, με δυο νίκες και μια ισοπαλία. Αναμένουμε χαμηλό σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.95 @ Goalbet)

Ίστλι – Τορκί (25/10, 21:45): Μακριά από τον καλό της εαυτό παραμένει στα δυο τελευταία παιχνίδια της η Ίστλι, η οποία μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτό το σερί της, χωρίς ωστόσο να έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την Τορκί, η οποία παρουσιάζει μια αστάθεια στα παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Επιλογή μας το N/G, που βγαίνει στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: N/G (1.85 @ Betshop)

Γκάισλι – Γκέιτσχεντ (25/10, 21:45): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο διαδοχικές νίκες υπέστη η Γκάισλι, η οποία δεν τα κατάφερε στην έδρα της Φόρεστ Γκριν (3-0). Παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Σε αντιθέση με τη σημερινή της αντίπαλο, η Γκέιτσχεντ παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, έχοντας επικρατήσει στα τρία πιο πρόσφατα. Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί για το σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 2 (2.05 @ Magicbet)

Λίνκολν – Μπόρχαμ (25/10, 21:45): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών προέρχεται η Λίνκολν, η οποία μετράει κατά σειρά δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Από την πλευράς της, η Μπόρχαμ προέρχεται από ένα νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών, ούσα και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Αναμένουμε χαμηλό σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Μάκλσφιλντ – Τσέστερ (25/10, 21:45): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές, η Μάκλσφιλντ, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Κόντρα στην Τσέστερ θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ωστόσο, δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο, καθώς οι φιλοξενούμενοι αγνοούν την ήττα εδώ και οκτώ αγωνιστικές, όπου και μετρούν πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο θα επιλέξουμε το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Mybet)

Σόλιχουλ Μορς – Φόρεστ Γκριν (25/10, 21:45): Την άμεση επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Σόλιχουλ Μορς, η οποία προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες και κόντρα στην Φόρεστ Γκριν αναμένεται να έχει μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Από την πλευράς της, η “ρόβερς” παραμένει αήττητη εδώ και εφτά παιχνίδια, όπου και μετράει πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες, έχοντας κρατήσει το μηδέν στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 2 & N/G (2.70 @ Stoiximan)

Σάουθπορτ – Γιορκ (25/10, 21:45): Τον πρώτο της βαθμό μετά από τρεις διαδοχικές ήττες προέρχεται η Σάουθπορτ, η οποία ευελπιστεί σε ένα θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι με την Γιορκ. Από αρνητικό σερί προέρχεται από την πλευρά της και η Γιορκ, η οποία μετράει τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες σε αυτό το σερί της. Αμφότερες θέλουν τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, οπότε και αναμένουμε γκολ και από τις δυο ομάδες.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Goalbet)

Σάτον – Μέιντστοουν (25/10, 21:45): Αήττητη παραμένει εδώ και δυο παιχνίδια η Σάτον, η οποία μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Έξι νίκες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός μέχρι τώρα. Από την πλευρά της, η Μέιντστοουν προέρχεται από ένα σερί τεσσάρων διαδοχικών ηττών, στο οποίο και θέλει να δώσει άμεσα ένα τέλος.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Betshop)

Τρανμίρ – Νορθ Φέριμπι (25/10, 21:45): Από δυο σερί νίκες προέρχεται η Τρανμίρ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα σε Ρέξαμ (2-0) και Σόλιχουλ Μορς (0-3). Από την πλευρά τους, η Νορθ Φέριμπι εξακολουθεί να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, έχοντας ηττηθεί στα έξι τελευταία παιχνίδια της, χωρίς να έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη η Τρανμίρ και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάποιο τέρμα.

Προγνωστικό: 1 & N/G (1.85 @ Magicbet)

Γουόκινγκ – Μπρέιντρι Τάουν (25/10, 21:45): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Γουόκινγκ, η οποία έχει απολογισμό δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το σερί της. Το ίδιο ισχύει και για την Μπρέιντρι Τάουν, η οποία μετράει μόλις ένα βαθμό στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.95 @ Interwetten)

Ρέξαμ – Μπάροου (25/10, 21:45): Επιστροφή στις νίκες για την Ρέξαμ, η οποία προερχόταν από δυο διαδοχικές ήττες. Κόντρα στην Μπάροου ευελπισεί να δώσει συνέχεια στο θετικό αυτό αποτέλεσμα. Δεν θα έχει εύκολο έργο όμως, καθώς η Μπάροου παραμένει αήττητη εδώ και έντεκα παιχνίδια, όπου και μετράει έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.10 @ Mybet)