Προγνωστικά Κόνφερενς: Με τις 24 ομάδες της κατηγορίας να αγωνίζονται σήμερα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Μπόρχαμ – Νορθ Φέριμπι (22/10, 17:00): Την ευκαίρια να πανηγυρίσει την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα, έχει στο σημερινό παιχνίδι η ανεβασμένη Μπόρχαμ. Σε περίπτωση που τα καταφέρει θα μειώσει ακόμη περισσότερο την απόστασή της από την πρώτη πεντάδα. Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση η Νορθ Φέριμπι, η οποία προέρχεται από ένα αρνητικό σερί έξι διαδοχικών ηττών στο οποίο και θέλει να δώσει ένα τέλος. Παράλληλα, έχει βρει δίχτυα μόλις μια φορά σε αυτό το σερί της.

Προγνωστικό: 1 & N/G (2.20 @ Stoiximan)

Ντάγκεναμ & Ρεντ – Μάκλσφιλντ (22/10, 17:00): Την πρώτη της νίκη μετά από δυο αγωνιστικές κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι η Ντάγκεναμ & Ρεντ, η οποία και μετρούσε μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Από την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια προέρχεται η Μάκλσφιλντ, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία μέχρι τότε. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ, καθώς τα τρία τελευταία παιχνίδια και των δυο ομάδων τελείωσαν με Under 2.5.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Goalbet)

Ντόβερ – Μπέιντρι Τάουν (22/10, 17:00): Από τη δεύτερη ήττα της στα τρία τελευταία παιχνίδια προέρχεται η Ντόβερ, η οποία μετράει και μια νίκη. Κόντρα στην Μπρέιντρι Τάουν θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ποντάτοντας πολλά και στη κακή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση στην οποία και βρίσκεται η αντίπαλός της. Μια ισοπαλία και τέσσερις διαδοχικές ήττες ο απολογισμός των φιλοξενούμενων στα τελευταία παιχνίδια τους. Επιλογή μας η έδρα στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Betshop)

Φόρεστ Γκριν – Γκάισλι (22/10, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Φόρεστ Γκριν, η οποία μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα πέντε τελευταία. Από δυο διαδοχικές εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα προέρχεται και η Γκάισλι, ευελπιστώντας πως θα δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της.

Προγνωστικό: 1 & N/G (2.30 @ Magicbet)

Λίνκολν – Ίστλι (22/10, 17:00): Από ένα μικρό αήττητο σερί τριών αγώνων προέρχεται η Λίνκολν, η οποία μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό, και στο οποίο θέλει να δώσει συνέχεια κόντρα στην Ίστλι. Από την άλλη πλευρά, η Ιστλι υπέστη την πρώτη της ήττα μετά από δέκα παιχνίδια, όπου και μετρούσε έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Βγαίνει το Over 2.5 στα τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει οι δυο ομάδες, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Interwetten)

Μέιντστοουν – Γκέιτσχεντ (22/10, 17:00): Αγνεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Μέιντστοουν, η οποία έχει γνωρίσει την ήττα και στα τρία αυτά παιχνίδια. Θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Γκέιτσχεντ. Η Γκέιτσχεντ, η οποία είναι αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, έχοντας επικρατήσει στα δυο πιο πρόσφατα. Επιλογή μας και σε αυτό το παιχνίδι είναι το Over 2.5.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Mybet)

Σόλιχουλ Μορς – Τρανμίρ (22/10, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από πέντε παιχνίδια υπέστη και πάλι η Σόλιχουλ Μορς, η οποία μετρούσε δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Κόντρα στην Τρανμίρ ευελπιστεί σε επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, αν και δεν αναμένεται να έχει καθόλου εύκολο έργο. Από την άλλη πλευρά, η Τρανμίρ επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο παιχνίδια, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και μια ήττα, και σήμερα θα κυνηγήσει το 2×2. Βγαίνει το N/G στα τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει οι δυο ομάδες.

Προγνωστικό: N/G (1.90 @ Stoiximan)

Σάουθπορτ – Σάτον (22/10, 17:00): Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις διαδοχικές, θέλει και πάλι η Σάουθπορτ, η οποία έχει το πάνω χέρι στο σημερινό παιχνίδι με την Σάτον. Κι αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν δυο διαφορετικά πρόσωπα στο πρωτάθλημα, παίρνοντας τα αποτελέσματα στην εέδρα τους, γνωρίζοντας παράλληλα τη μια ήττα μετά την άλλη μακριά από αυτή. Για ασφάλεια θα πάμε με το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Goalbet)

Τορκί – Όλντερσοτ (22/10, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο παιχνίδια υπέστη και πάλι η Τορκί, η οποία μετρούσε μια νίκη και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Κόντρα στην Όλντερσοτ ευελπιστεί σε ένα θετικό αποτέλεσμα, αν και δεν αναμένεται να έχει καθόλου εύκολο έργο. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν και πάλι στις νίκες, μετά την ήττα από την Φόρεστ Γκριν (0-4). Αυτή ήταν και η τρίτη νίκη τους στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους. Βγαίνει το N/G στα τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει οι δυο ομάδες.

Προγνωστικό: N/G (1.95 @ Betshop)

Γουόκινγκ – Μπάροου (22/10, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Γουόκινγκ, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Θέλει να δώσει ένα τέλος σε αυτό το αρνητικό της σερί, ωστόσο δεν έχει εύκολο έργο κόντρα στην Μπάροου. Κι αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι αγνοούν την ήττα εδώ και δέκα παιχνίδια, έχοντας απολογισμό έξι νίκες τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το αήττητο σερί της

Προγνωστικό: 2 (2.20 @ Magicbet)

Ρέξαμ – Μπρόμλεϊ (22/10, 17:00): Τη δεύτερη διαδοχική της ήττα και τρίτη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της υπέστη η Ρέξαμ, η οποία μετράει επίσης και μια νίκη. Θέλει να βάλει ένα τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί που “χτίζεται” και να επιστρέψει και πάλι στα θετικά αποτελέσματα. Από την πλευρά της, η Μπρόμλεϊ παραμένει αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Επιλογή μας το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Interwetten)

Γιορκ – Τσέστερ (22/10, 17:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές η Γιορκ, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Από την άλλη πλευρά, η Τσέστερ στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της παραμένει αήττητη, έχοντας απολογισμό πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες. Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες, στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους λόγω αγωνιστικής και ψυχολογικής κατάστασης.

Προγνωστικό: 2 (2.60 @ Mybet)