Προγνωστικά Κόνφερενς: Με τις 24 ομάδες της κατηγορίες να αγωνίζονται σήμερα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ, εκεί όπου όλες οι αναμετρήσεις ξεκινούν στις 17:00.

Μπόρεχαμ – Τσέστερ (20/08, 17:00): Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα υπέστη την περασμένη αγωνιστική η Μπόρεχαμ, η οποία μετρούσε δυο νίκες και μια ισοπαλία μέχρι τότε. Κόντρα στην Τσέστερ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, που έχουν ηττηθεί στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, μέχρι τώρα, έχοντας παράλληλα και μια νίκη. Αναμένουμε να σκοράρουν και οι δυο ομάδες στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Stoiximan)

Μπρέιντρι Τάουν – Όλντερσοτ (20/08, 17:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Μπρέιντρι Τάουν, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Θέλει να κάνει μια θετικά εμφάνιση σήμερα και να πανηγυρίσει το πολυπόθητο “τρίποντο”. Σε αντίθεση με τη σημερινή της αντίπαλο, η Όλντερσοτ μπορεί να ξεκίνησε με ήττα στο νέο πρωτάθλημα, ωστόσο πλέον παραμένει αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, με απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Goalbet)

Μπρόμλεϊ – Γκέιτσχεντ (20/08, 17:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Μπρόμλεϊ, η οποία μετά από τρεις ήττες κατάφερε να πανηγυρίσει τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα. Από την πλευρά της, η Γκέιτσχεντ έχει επικρατήσει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, έχοντας βρει δώδεκα φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Με τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων να “βγάζουν” το N/G, το επιλέγουμε και στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: N/G (2.10 @ Betshop)

Ντόβερ Αθλέτικ – Μπάροου (20/08, 17:00): Να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της θέλει σήμερα η Ντόβερ Αθλέτικ, η οποία προέρχεται από δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, κόντρα σε Νορθ Φέριμπι (2-0) και Ίστλιχ (2-4). Αήττητη στα δυο τελευταία της παιχνίδια, παραμένει και η Μπάροου, η οποία κατάφερε να πάρει τη νίκη κότρα στην Τσέστερ, την προηγούμενη αγωνιστική. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Magicbet)

Φόρεστ Γκριν – Γιορκ (20/08, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Φόρεστ Γκριν, μετά και την ήττα της πρώτης αγωνιστικής, κόντρα στην Μπόρεχαμ (1-0). Έχει επικρατήσει στα δυο τελευταία παιχνίδια της, στα οποία διατήρησε και ανέπαφη την εστία της. Σε αντίθεση με την αντίπαλο της, η Γιορκ υπέστη την πρώτη της φετινή ήττα, δίνοντας τέλος στα αήττητο σερί των τριών αγώνων, με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Σε κακή ψυχολογία μετά το 6-1 από την Γκέιτσχεντ. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Interwetten)

Λίνκολν – Σάουθπορτ (20/08, 17:00): Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει κόντρα στην Σάουθπορτ, η Λίνκολν. Μετά τις δυο νίκες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, οι γηπεδούχοι έχουν ηττηθεί στα δυο τελευταία. Σε ακόμη χειρότερη κατάσταση η Σάουθπορτ, η οποία προέρχεται από την τρίτη της ήττα σε τέσσερα παιχνίδια και πρώτη μετά τη νίκη επί της Γουόκινγκ (2-1). Αμφότερες “βγάζουν” το Over 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.85 @ Mybet)

Νορθ Φέριμπι – Τορκί (20/08, 17:00): Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα κατάφερε να πανηγυρίσει την προηγούμενη αγωνιστική η Νορθ Φέριμπι, η οποία μετρούσε μια ισοπαλία και δυο διαδοχικές ήττες μέχρι τότε. Σε ανεβασμένη ψυχολογία μετά και τη νίκη επί της Τσέστερ (3-2). Από την άλλη πλευρά, η Τορκί προέρχεται από την δεύτερη φετινή της ήττα, μετά και από αυτή στην αυλαία του πρωταθλήματος, έχοντας επίσης μια νίκη και μια ισοπαλία. Επιλογή μας το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.62 @ Stoiximan)

Σόλιχουλ Μορς – Γκίσελι (20/08, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια υπέστη η Σόλιχουλ Μορς, που δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ρέξαμ (1-0). Δυο νίκες και μια ισοπαλία ο απολογισμός της μέχρι τότε. Κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει κάνει η Γκίσελι, η οποία μετά από τέσσερις αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιο βαθμό, έχοντας ηττηθεί σε όλα τα παιχνίδια της. Επιλογή μας η νίκη των γηπεδούχων, που είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Προγνωστικό: 1 (2.01 @ Goalbet)

Σάτον – Μάκλσφιλντ (20/08, 17:00): Την δεύτερη διαδοχική της νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει την προηγούμενη αγωνιστική η Σάτον, η οποία μετράει επίσης μια ισοπαλίας και μια ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη και τρίτη στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται και η Μάκλσφιλντ, έχοντας υποστεί επίσης και μια ήττα. Αμφότερες θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτό το σερί τους.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Betshop)

Τρανμίρ – Μέιντστοουν (20/08, 17:00): Εκπληκτικό ξεκίνημα πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα η Τρανμίρ, η οποία έχει επικρατήσει και στα τέσσερα μέχρι τώρα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Κόντρα στην Μέιντστοουν έχει την ευκαίρια να διευρύνει ακόμη περισσότερο το σερί της αυτό. Από δυο διαδοχικές νίκη προέρχεται ωστόσο η Μέιντστοουν, έχοντας ανεβεί ψυχολογικά. Θα προσπάθησει να πάρει το όποιο θετικό αποτέλεσμα, εάν και έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο. Επιλογή μας και σε αυτό το παιχνίδι να μπουν συνολικά 2-3 τέρματα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Magicbet)

Γουόκινγκ – Ντάγκεναμ & Ρεντ (20/08, 17:00): Αγνοεί τη νίκη στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα η Γουόκινγκ, η οποία μετράει μόλις ένα βαθμό μετά από τέσσερα παιχνίδια, έχοντας υποστεί και τρεις ήττες. Θέλει να δώσει ένα τέλος σε αυτό το κακό σερί της, ωστόσο έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο. Από την πλευρά της, η Ντάγκεναμ & Ρεντ προέρχεται από δυο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, από τις τρεις συνολικά που έχει πάρει, έχοντας παράλληλα και μια ήττα. Έχει διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα και στα τρία παιχνίδια που επικράτησε.

Προγνωστικό: 2 (2.05 @ Interwetten)

Ρέξαμ – Ίστλιχ (20/08, 17:00): Τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα κατάφερε να πανηγυρίσει η Ρέξαμ, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Όλντερσοτ (2-0). Θέλει να εκμεταλλευτεί την κακή αγωνιστική της Ίστλιχ και να πανηγυρίσει ακόμη μια νίκη σήμερα. Οι φιλοξενούμενοι, μετά τη νίκη στην αυλαία του πρωταθλήματος, μετρούν απολογισμό μόλις ένα βαθμό, έχοντας ηττηθεί στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Ακόμη ένα παιχνίδι που περιμένουμε 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.10 @ Mybet)