Προγνωστικά Κόνφερενς: Με τις 24 ομάδες της κατηγορίες να αγωνίζονται σήμερα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Σάτον Γιουν. – Τρανμίρ (17/09, 14:15): Τους πρώτους της βαθμούς μετά από τρεις σερί ήττες θέλει να πανηγυρίσει και πάλι η Σάτον, η οποία βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση. Μακριά από το καλό της εαυτό και η Τρανμίρ, η οποία μπορεί να ξεκίνησε πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα, ωστόσο πλέον αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία παιχνίδια. Προέρχεται από τον πρώτο της βαθμό μετά από δυο σερί ήττες. Φαβορί για τη νίκη οι φιλοξενούμενοι, επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα.

Προγνωστικό: 2 (2.30 @ Stoiximan)

Μπόρχαμ – Τορκί (17/09, 17:00): Από δυο σερί ισοπαλίες, μετά και τη νίκη της επί της Ντάγκεναμ & Ρεντ (0-2), προέρχεται η Μπόρχαμ, η οποία θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να ανέβει ακόμη πιο ψηλά. Την δεύτερη ήττα της στα τρία τελευταί παιχνίδια της υπέστη η Τορκί και θέλει να επιστρέψει και αυτή στις νίκες. Κονός ο στόχος και των δυο ομάδων στο παιχνίδι αυτό, οπότε και επιλέγουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Goalbet)

Τσέστερ – Μπρέιντρι Τάουν (17/09, 17:00): Την πρώτη της νίκη μετά από τρία παιχνίδια κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι η Τσέστερ, η οποία μετρούσε μια ισοπαλία και δυο ήττες μεχρι τότε. Θέλει να πανηγυρίσει ακόμη μια σήμερα για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Επιστροφή στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια και για την Μπρέιντρι, η οποία μετρούσε μόλις ένα βαθμό μέχρι τότε, παραμένοντας ωστόσο εντός ζώνης του υποβιβασμού.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Betshop)

Ντάγκεναμ & Ρεντ – Νορθ Φέριμπι (17/09, 17:00): Από δυο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Σόλιχουλ Μορς (2-5) και Ντόβερ (2-0) προέρχεται η Ντάγκεναμ & Ρεντ, η οποία θέλει να κάνει το 3×3 σήμερα και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από νίκη ωστόσο προέρχεται και η Νορθ Φέριμπι, η οποία ήταν και η πρώτη της μετά τέσσερις διαδοχικές ήττες. Θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για να παραμείνει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Αμφότερες είναι ομάδες που βγάζουν το N/G στα παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: N/G (1.90 @ Magicbet)

Γκέιτσχεντ – Σόλιχουλ Μορς (17/09, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο σερί νίκες, υπέστη και πάλι η Γκέιτσχεντ, η οποία ήταν και η πρώτη μπροστά στο κοινό της. Θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, πριν χάσει και άλλο έδαφος. Από την άλλη πλευρά, η Σόλιχουλ Μορς αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια, έχοντας πάρει τον πρώτο της βαθμό μετά από τέσσερις σερί ήττες. Είναι οριακά εκτός ζώνης του υποβιβασμού, από την οποία και θέλει να απομακρυνθεί.

Προγνωστικό: 1 (1.55 @ Interwetten)

Μάκλσφιλντ – Ίστλι (17/09, 17:00): Από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα είναι η Μάκλσφιλντ και κόντρα στην Ίστλι θέλει να κάνει το 4×4. Βρίσκεται οριακά εντός πεντάδας και εκεί θέλει να παραμείνει. Αήττητη παραμένει από την πλευρά της, η Ίστλιχ, εδώ και έξι αγωνιστικές. Μετράει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια. Επιλογή μας το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Mybet)

Λίνκολν – Μπάροου (17/09, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Λίνκολν, γεγονός που την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ωστότο, τέλος έλαβε το σερί των πέντε διαδοχικών νικών, καθώς μεδοβδόμαδα αρκέστηκε στην ισοπαλία. Από αήττητο σερί προέρχεται και η Μπάροου, η οποία μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Σε πολύ καλή κατάσταση και οι δυο ομάδες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.05 @ Stoiximan)

Φόρεστ Γκριν – Μπρόμλεϊ (17/09, 17:00): Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, η Φόρεστ Γκριν παρέμεινε μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης, μετρώντας μια ισοπαλία και μια ήττα. Μονόδρομος η νίκη σήμερα, με σκοπό να παραμείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Την πρώτη της νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι η Μπρόμλεϊ. Σήμερα θα προσπαθήσει για το όποιο θετικό αποτέλεσμα, με σκοπό να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Επιλογή μας η νίκη των γηπεδούχων, σε συνδυασμό με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: 1 & G/G (2.88 @ Goalbet)

Μέιντστοουν – Γκάισλι (17/09, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τρία παιχνίδια υπέστη και πάλι η Μέιντστοουν, η οποία μετρούσε δυο νίκες και μια ισοπαλία μέχρι τότε. Δεν έχει κερδίσει στα τρία τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, όπου και έχει ηττηθεί στα δυο από αυτά. Χωρίς νίκη παραμένει μετά από δέκα παιχνίδια η Γκάισλι, που παραμένει ουραγός της βαθμολογίας. Επέστρεψε στις ήττες μετά από δυο σερί ισοπαλίες. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.05 @ Betshop)

Σάουθπορτ – Όλντερσοτ (17/09, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και εφτά αωνιστικές η Σάουθπορτ, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες σε αυτό το σερί της. Παραμένει εντός ζώνης του υποβιβασμού και “καίγεται” για βαθμούς. Αντιθέτως, η Όλντερσοτ παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, όπου μετά από τρεις σερί νίκες παραχώρησε δυο ισοπαλίες. Παραμένει στις πρώτες θέσεις. Επιλογή μας το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Magicbet)

Γουόκινγκ – Ρέξαμ (17/09, 17:00): Επιστροφή στις νίκες για την Γουόκινγκ μετά από δυο αγωνιστικές, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και μια ήττα. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη 3-1 επί της Τορκί και θέλει να δώσει συνέχεια στο εντός έδρας σερί της. Αήττητη παραμένει από την πλευρά της η Ρέξαμ, εδώ και τρία παιχνίδια, όπου και έχει απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Αμφότερες είναι ομάδες του Over 2.5, οπότε και το επιλέγουμε και σε αυτή την αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Interwetten)

Γιορκ – Ντόβερ (17/09, 17:00): Συνεχίζει τις κατώτερες του μετρίου εμφανίσεις της η Γιορκ, η οποία δεν μπορεί να βρει σταθερό ρυθμό. Αγνοεί την ήττα στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, όπου και μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά, η Ντόβερ υπέστη την πρώτη της ήττα μετά από δυο διαδοχικές νίκες, και “ψάχνεται” για ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (2.65 @ Mybet)