Προγνωστικά Κόνφερενς: Μεσοβδόμαδη αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ, εκεί όπου διεξάγονται σήμερα και τα δώδεκα παιχνίδια, με τη σέντρα να γίνεται στις 21:45.

Γκέιτσχεντ – Γιορκ (16/08, 21:45): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο σερί νίκες υπέστη το περασμένο Σάββατο η Γκέιτσχεντ, η οποία θέλει να επιστρέψει σήμερα στα θετικά αποτελέσματα. Από την πλευρά της, η Γιορκ παραμένει αήττητη μετά από τρια παιχνίδια, όπου και έχει απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Επιλογή μας να σημειωθούν 2-3 τέρματα στην αναμέτρηση αυτή, κάτι που έγινε και στα δυο από τα τρία τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @ Stoiximan)

Γουόκινγκ – Φόρεστ Γκριν (16/08, 21:45): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Γουόκινγκ, η οποία έχει απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Κόντρα στην Φόρεστ Γκριν θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο της φετινό τρίποντο. Από την άλλη πλευρά, η Φόρεστ Γκριν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη μετά από δυο παιχνίδια, με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα. Σε λίγο καλύτερη αγωνιστική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, παίρνουν τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 2 (2.11 @ Goalbet)

Μάκλσφιλντ – Σάουθπορτ (16/08, 21:45): Δυο νίκες και μια ήττα μετράει μέχρι τώρα η Μάκλσφιλντ, η οποία θέλει να πανηγυρίσει ακόμη ένα τρίποντο και κόντρα στη Σάουθπορτ, εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως παίζει εντός έδρας. Από την άλλη πλευρά, η Σάουθπορτ μετά από δυο σερί ήττες στα δυο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη, ανεβαίνοντας ψυχολογικά. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Interwetten)

Ίστλιχ – Ντόβερ Αθλέτικ (16/08, 21:45): Αμφότερες μετρούν τέσσερις βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και θέλουν να διαφοροποιηθούν η μια από την άλλη. Από εκτός έδρας ήττα προέρχεται η Ίστλιχ, σε αντίθεση με την Ντόβερ, που κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Ακόμη ένα παιχνίδι που επιλέγουμε το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: (2.10 @ Mybet)

Μέιντστοουν – Μπρέιντρι Τάουν (16/08, 21:45): Την πρώτη της νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει την προηγούμενη αγωνιστική η Μέιντστουν, η οποία μετρούσε μέχρι τότε μια ισοπαλία και μια ήττα. Κόντρα στην Μπρέιντρι Τάουν θέλει να πάρει ακόμη ένα “τρίποντο”. Αγνοούν τη νίκη μετά από τρία παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι, έχοντας απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα, μέχρι τώρα. Επιλογή μας το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.91 @ Stoiximan)

Μπάροου – Τσέστερ (16/08, 21:45): Μπορεί να πήρε τη νίκη στην αυλαία του πρωταθλήματος, όμως έκτοτε η Μπάροου μετράει μόλις ένα βαθμό. Θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ούσα αήττητη στα εννέα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, με απολογισμό πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Από την πλευρά της, η Τσέστερ μετράει και αυτή μόλις μια νίκη φέτος, έχοντας ηττηθεί στα άλλα δυο παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Goalbet)

Μπρόμλεϊ – Όλντερσοτ (16/08, 21:45): Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Μπρόμλεϊ, η οποία δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιο βαθμό μέχρι στιγμής, καθώς έχει ηττηθεί και στα τρία παιχνίδι που έχει δώσει μέχρι τώρα. Παράλληλα δεν έχει καταφέρει να βρει και το δρόμο προς τα δίχτυα. Εν αντιθέσει με τη σημερινή της αντίπαλο, η Όλντερσοτ μπορεί να ηττήθηκε στην αυλαία του πρωταθλήματος, έκτοτε όμως μετράει δυο σερί νίκες. Αμφότερες έχουν το N/G και στα τρία τελευταία παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: N/G (1.95 @ Interwetten)

Μπόρεχαμ Γουντ – Τρανμίρ (16/08, 21:45): Αήττητη παραμένει μετά από τρεις αγωνιστικές η Μπόρεχαμ Γουντ, η οποία μετά από δυο σερί νίκες, υποχρεώθηκε στην πρώτη της ισοπαλία κόντρα στην Γιορκ, εκτός έδρας. Σε εξαιρετική κατάσταση η Τρανμίρ, η οποία έχει ξεκινήσει δυναμικά τη νέα χρονιά, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Επιλογή μας, να μπουν 2-3 Goal στην αναμέτρηση αυτή.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.10 @ Mybet)

Ντάγκεναμ & Ρεντ – Λίνκολν (16/08, 21:45): Τη δεύτερη νίκη της σε τρία παιχνίδια πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Ντάγκεναμ & Ρεντ, η οποία στοχεύει φέτος σε επιστροφή στην Β’ Αγγλίας. Θέλει τη νίκη σήμερα για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία της. Αντιθέτως, η Λίνκολν προέρχεται από την πρώτη της ήττα μετά από δυο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Όπως η αντίπαλος της, έτσι και αυτή θέλει τους τρεις βαθμούς σήμερα. Αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Stoiximan)

Νοργ Φέριμπι – Γκίσελι (16/08, 21:45): Με μόνο στόχο την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αναμετρούνται σήμερα οι δυο ομάδες. Μια ισοπαλία και δυο ήττες ο μέχρι τώρα απολογισμός της γηπεδούχου Νορθ Φέριμπι, σε αντίθεση με την Γκίσελι, η οποία έχει ηττηθεί και στα τρια παιχνίδια που έχει δώσει. Πολύ δύσκολο να βγει νικητής σε αυτή την αναμέτρηση, οπότε και επιλέγουμε την ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ (3.42 @ Goalbet)

Ρέξαμ – Σόλιχουλ Μορς (16/08, 21:45): Την πρώτη της ήττα υπέστη το περασμένο Σάββατο η Ρέξαμ, η οποία μετρούσε μια νίκη και μια ισοπαλία μέχρι τότε. Θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κάνει τη… ζημιά στην αντίπαλο της. Από την πλευρά της, η Σόλιχουλ Μορς έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη χρονιά, παραμένοντας αήττητη μετά από τρεις αγωνιστικές, όπου και έχει απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Αναμένουμε γκολ και από τις δυο ομάδες στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Interwetten)

Σάτον – Τορκί (16/08, 21:45): Αμφότερες μετρούν τέσσερις βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και θέλουν να διαφοροποιηθούν η μια από την άλλη. Από εκτός έδρας νίκη προέρχεται η Σάτον, ποθ επικράτησε στην έδρα της Λίνκολν (1-3), σε αντίθεση με την Τορκί, που απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπάροου. Αήττητες και οι δυο στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια τους. Επιλογή μας, η νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ Mybet)