Προγνωστικά Κόνφερενς: Με τις 24 ομάδες της κατηγορίες να αγωνίζονται σήμερα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ, εκεί όπου όλες οι αναμετρήσεις ξεκινούν στις 17:00.

Όλντερσοτ – Ρέξαμ (13/08, 17:00): Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει σήμερα η Όλντερσοτ, μετά και από αυτή επί της Μέντστοουν (1-0). Αήττητη παραμένει από την πλευρά της, η Ρέξαμ, η οποία μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία μετά από δυο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από το “διπλο” επί της Ρέξαμ (2-3). Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικά: Under 2.5 (1.75 @ Stoiximan)

Μπρέιντρι Τάουν – Μάκλσφιλντ (13/08, 17:00): Μέτριες οι εμφανίσεις της Μπρέιντρι Τάουν κατά τις δυο πρώτες αγωνιστικές, παίρνοντας την ισοπαλία και στα δυο, κόντρα σε Νορθ Φέριμπι (0-0) και Ίστλιχ (1-1). Θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη κόντρα στην Μάκλσφιλντ. Οι φιλοξενούμενοι μετά τη νίκη επί της Τορκί (2-0) στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, δεν παρουσιάστηκαν το ίδιο δυνατοί και στο δεύτερο, με αποτέλεσμα να ηττηθούν από την Γιορκ (1-0). Ακόμη ένα παιχνίδι που δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικά: Under 2.5 (1.63 @ Goalbet)

Τσέστερ – Μέντστοουν (13/08, 17:00): Μετά από ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, η Τσέστερ κατάφερα να πραγματοποίησει μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Ντάγκεναμ & Ρεντ (3-0). Κόντρα στην Μέντστοουν θέλει να πανηγυρίσει το δεύτερο διαδοχικό της “τρίποντο” και να αποκτήσει ψυχολογία ενόψει και της συνέχειας. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι μετρούν μια ισοπαλία και μια ήττα μετά από δυο παιχνίδια. Θέλουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση σήμερα, ωστόσο πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη.

Προγνωστικά: 1 (2.30 @ Betshop)

Ντόβερ Αθλέτικ – Νορθ Φέριμπι (13/08, 17:00): Πολύ κακό ξεκίνημα έχουν κάνει στο φετινό πρωτάθλημα και οι δυο ομάδες. Αμφότερες άρχισαν με “λευκή” ισοπαλία κατά το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και μεσοβδόμαδα γνώρισαν βαριές ήττες από Μπόρεχαμ Γουντ (1-4) και Λίνκολν (6-1) αντίστοιχα. Θέλουν να παρουσιάσουν ένα καλύτερο πρόσωπο στο σημερινό παιχνίδι. Επιλογή μας η νίκη της πιο έμπειρης Ντόβερ.

Προγνωστικά: 1 (1.45 @ Magicbet)

Φόρεστ Γκριν – Γκέιτσχεντ (13/08, 17:00): Αγνοεί τη νίκη μετά από δυο αγωνιστικές η Φόρεστ Γκριν, που πραγματοποιεί κάκιστο ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα. Μόνο νίκη ο στόχος της κόντρα στην Γκέιτσχεντ, σήμερα, καθώς δεν θέλει να χάσει και άλλο έδαφος. Εν αντιθέση με την Ρόβερς, η Γκέιτσχεντ έχει μπει πολύ δυνατά, μετρώντας το 2×2 μέχρι τώρα, κόντρα σε Τσέστερ (3-0) και Σάουθπορτ (0-3). Αναμένουμε δυνατό παιχνίδι, με την επιλογή μας να είναι το 2-3 Goal.

Προγνωστικά: 2-3 Goal (2.10 @ Mybet)

Γκίσελι – Ντάγκεναμ & Ρεντ (13/08, 17:00): Πολύ κακό ξεκίνημα πραγματοποιεί στη μέχρι τώρα σεζόν η ομάδα της Γκίσελι, η οποία έχει ηττηθεί στα δυο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Θέλει να κάνει μια νέα αρχή στο σημερινό παιχνίδι με τη Ντάγκεναμ & Ρεντ. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι μετρούν μια νίκη και μια ήττα στο πρωτάθλημα, προέρχονται από την ήττα με 3-0 από την Τσέστερ. Αμφότερες “βγάζουν” το Over 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικά: Over 2.5 (1.70 @ Stoiximan)

Λίνκολν – Σάτον (13/08, 17:00): Τρομερές εμφανίσεις έχει πραγματοποιήσει κατά τις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, η Λίνκολν, μετρώντας ισάριθμες νίκες κόντρα σε Γουόκινγκ (1-3) και Νορθ Φέριμπι (6-1). Είναι ξεκάθαρο φαβορί για μια ακόμη νίκη και σήμερα. Μόλις ενα βαθμό μετράει μετά από τις δυο πρώτες αγωνιστικές η Σάτον, η οποία δεν έχει και πάρα πολλές ελπίδες για κάποιο θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Αναμένουμε μεγάλο σκορ στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικά: Over 2.5 (1.68 @ Goalbet)

Σόλιχουλ Μορς – Μπρόμλεϊ (13/08, 17:00): Αήττητη παραμένει μετά από δυο παιχνίδια η Σόλιχουλ Μορς, η οποία μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία μέχρι τώρα. Έχει την ευκαιρία να δώσει συνέχεια στο αήττητο της, αν και το έργο της δεν είναι καθόλου εύκολο. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δυο σερί ήττες μέχρι τώρα και θέλουν πάση θυσία να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν κάποιο γκολ ακόμη. Πάμε με το Under 2.5 στην αναμέτρηση αυτή.

Προγνωστικά: Under 2.5 (2.10 @ Betshop)

Σάουθπορτ – Γουόκινγκ (13/08, 17:00): Χωρίς βαθμό παραμένει μετά από δυο παιχνίδι η Σάουθπορτ, που προβληματίζει με τις εμφανίσεις της μέχρι τώρα. Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα σε επίθεση και άμυνα (0-6). Σε κάπως καλύτερη θέση η Γουόκινγκ, μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Αμφότερες βγάλανε το Over 2.5 στα δυο προηγούμενα παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικά: Over 2.5 (1.70 @ Magicbet)

Τορκί – Μπάροου (13/08, 17:00): Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα κατάφερε να πανηγυρίσει η Τορκί, μετά την ήττα στην αυλαία από την Μάκλσφιλντ (2-0). “Ψάχνεται” για το δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας “τρίποντο” κόντρα στην Μπάροου. Σε αντίθεση με τη σημερινή της αντίπαλο, η Μπάροου δεν κατάφερε να κάνει το 2×2, καθώς γνώρισε την ήττα. Θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Δεν περιμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικά: Under 2.5 (1.85 @ Mybet)

Τρανμίρ – Ίστλιχ (13/08, 17:00): Πολύ δυνατά έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για το νέο πρωτάθλημα η Τρανμίρ, η οποιά μετράει δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μέχρι στιγμής. Παράλληλα διατήρησε ανέπαφη την εστία της και στα δυο αυτά παιχνίδια της. Αήττητη παραμένει ωστόσο και η Ίστλιχ, η οποία μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα. Επιλογή μας το 2-3 Goal, κάτι που μας έχουν συνηθίσει και οι δυο ομάδες.

Προγνωστικά: 2-3 Goal (2.00 @ Stoiximan)

Γιορκ Σίτι – Μπόρεχαμ Γουντ (13/08, 17:00): Μια νίκη και μια ισοπαλία μετράει μετά από δυο αγωνιστικές η Γιορκ Σίτι, η οποία δεν είναι και πολύ ευχαριστημένη από τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα. Από την άλλη πλευρά, η Μπόρεχαμ Γουντ έχει επικρατήσει και στα δυο παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και θα επιχειρήσει να κάνει και το 3×3, με σκοπό να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Επιλογή μας το αμφίσκορο.

Προγνωστικά: G/G (1.95 @ Goalbet)