Προγνωστικά Κόνφερενς: Με τις 24 ομάδες της κατηγορίας να αγωνίζονται σήμερα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Μπρόμλεϊ – Μπόρχαμ (12/11, 17:00): Την πρώτη της νίκη μετά από τρία παιχνίδια και απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες, κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι η Μπρόμλεϊ. Από νίκη προέρχεται και η Μπόρχαμ, η οποία ήταν και η τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας παράλληλα και μια ήττα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.02 @ Stoiximan)

Ντάγκεναμ & Ρεντ – Γκέιτσχεντ (12/11, 17:00): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων στο πρωτάθλημα προέρχεται η Ντάγκεναμ & Ρεντ, η οποία μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Κόντρα στην Γκέιτσχεντ θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της με μια νίκη, με σκοπό να παραμείνει στη δεύτερη θέση. Ωστόσο, η Γκέιτσχεντ παραμένει και αυτή αήττητη εδώ και έξι αγωιστικές, με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Αναμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, οπότε και επιλέγουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Goalbet)

Ίστλι – Γιορκ (12/11, 17:00): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Ίστλι, η οποία μετά από δυο παιχνίδια και απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία, γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της Μπάροου (4-0). Αγνοεί τη νίκη εδώ και δέκα αγωνιστικές η Γιορκ, η οποία μετράει τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες σε αυτό το σερί της. Θέλει να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, με σκοπό να παραμείνει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.05 @ Betshop)

Γκάισλι – Τορκί (12/11, 17:00): Να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα θέλει πάση θυσία η Γκάισλι, η οποία μετά τις δυο διαδοχικές νίκες που πήρε, πλέον αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία παιχνίδια, με μια ισοπαλία και δυο ήττες. Παραμένει έτσι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Κάτι το αντίστοιχο ισχύει και για την Τορκί, η οποία έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη εδώ και εννέα αγωνιστικές. Μια ισοπαλία και τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Δεν πολυσκοράρουν οι δυο ομάδες, οπότε και επιλέγουμε ένα χαμηλό αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.05 @ Magicbet)

Λίνκολν – Όλντερσοτ (12/11, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Λίνκολν, η οποία μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Θέλει να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό με σκοπό να παραμείνει στη δεύτερη θέση. Τη δεύτερη ήττα της στα τρία τελευταία παιχνίδια της υπέστη και πάλι η Όλντερσοτ, αμφότερα μακριά από την έδρα της. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι και η νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (1.60 @ Interwetten)

Μάκλσφιλντ – Φορεστ Γκριν (12/11, 17:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια η Μάκλσφιλντ, η οποία και μετράει τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες, όμως δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στην Φόρεστ Γκριν. Η “Ρόβερς” παραμένει αήττητη εδώ και δέκα παιχνίδια, όπου και μετράει εφτά νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας δεχθεί παράλληλα μόλις τρία τέρματα. Είναι σε καλύτερη κατάσταση, οπότε και περιμένουμε να επικρατήσει στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 2 (2.10 @ Mybet)

Σόλιχουλ Μορς – Ντόβερ (12/11, 17:00): Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Σόλιχουλ Μορς, η οποία κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, σερί το οποίο δεν κατάφερε να βρει και το δρόμο προς τα δίχτυα. Αντιθέτως, μετά από δυο διαδοχικές νίκες, η Ντόβερ υπέστη βαριά ήττα με 1-4 από την Τρανμίρ. Πλέον, θέλει να πάρει και πάλι ένα θετικό αποτέλεσμα και να βρεθεί εντός πεντάδος.

Προγνωστικό: 2 (2.22 @ Stoiximan)

Σάουθπορτ – Μέιντστοουν (12/11, 17:00): Την δεύτερη διαδοχική της νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Σάουθπορτ, ούσα αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια, γεγονός που την έφερε εκτός επικίνδυνης ζώνης. Θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στο σημερινό παιχνίδι της. Από την πρώτη της νίκη μετά από πέντε παιχνίδια και απολογισμό μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες, προέρχεται ωστόσο και η Μέιντστοουν, η οποία είναι σε καλύτερη θέση από την αντίπαλό της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Goalbet)

Σάτον – Μπάροου (12/11, 17:00): Αήττητη παραμέμεινε για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι η Σάτον, η οποία προέρχεται από την τρίτη σερί της ισοπαλία. Τρεις νίκες και μια ισοπαλία ο εντός έδρας απολογισμός της στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Από ένα αήττητο σερί δεκατριών αγώνων προέρχεται η Μπάροου, μετρώντας εφτά νίκες και έξι ισοπαλίες σε αυτό το αήττητο της. Τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες τα τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.90 @ Betshop)

Τρανμίρ – Τσέστερ (12/11, 17:00): Με μόνο στόχο την πέμπτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα αναμένεται να παραταχθεί η Τρανμίρ. Έχοντας επικρατήσει στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια της, είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των εννέα αγώνων που “έτρεχε” η Τσέστερ, η οποία μετά από πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα (2-5) από την Λίνκολν. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 1 (1.65 @ Magicbet)

Ρέξαμ – Μπρέιντρι Τάουν (12/11, 17:00): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται η Ρέξαμ, η οποία έχει αρκεστεί στο βαθμό της ισοπαλίας στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Κόντρα στην Μπρέιντρι θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το αήττητο της. Από την πλευρά της, η Μπρέιντρι προέρχεται από την έκτη της ήττα στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, έχοντας επίσης μια νίκη και μια ισοπαλία. Στο παιχνίδι αυτό επιλέγουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Interwetten)

Γουόκινγκ – Νορθ Φέριμπι (12/11, 19:30): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και εφτά αγωνιστικές η Γουόκινγκ, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της. Παρά το αρνητικό αυτό σερί, έχει βρει δίχτυα και στα εφτά τελευταία παιχνίδια. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται από την πλευρά της και η Νορθ Φέριμπι, η οποία μετά από οκτώ διαδοχικές ήττες, κατάφερε να πανηγυρίσει τον πρώτο της βαθμό. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.10 @ Mybet)