Προγνωστικά Κόνφερενς: Με τις 24 ομάδες της κατηγορίες να αγωνίζονται σήμερα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Ντόβερ Αθλέτικ – Φόρεστ Γκριν (10/09, 14:15): Στα θετικά αποτελέσματα κατάφερε να επιστρέψει η Ντόβερ, η οποία μετά από δυο σερί ήττες κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Σάουθπορτ (0-1). Κόντρα στην Φόρεστ Γκριν θέλει να πάρει ακόμη ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο δεν έχει καθόλου εύκολο έργο. Οι φιλοξενούμενοι “τρέχουν” έχουν εξαιρετικό σερί έξι νικών, στο οποίο και θέλουν να δώσουν συνέχεια. Στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους και σε αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικό: 2 (2.60 @ Stoiximan)

Όλντερσοτ – Τσέστερ (10/09, 17:00): Από τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα προέρχεται η Όλντερσοτ, η οποία έχει ανεβασμένο ηθικό μετά και την επικράτηση κόντρα στην Τρανμίρ (3-1). Κόντρα στην Τσέστερ έχει τη δυνατότητα να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της, ειδικά από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δυο σερί ήττες. Σκοράρουν αμφότερες στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Goalbet)

Μπάροου – Μπόρχαμ (10/09, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια η Μπάροου, η οποία μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Κόντρα στην Μπόρχαμ θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές, όπου και μετρούσαν τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Αμφότερες είναι ομάδες που “βγάζουν” το Under 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Betshop)

Μπρέιντρι Τάουν – Γκέιτσχεντ (10/09, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια η Μπρέιντρι Τάουν, η οποία κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό μετά από δυο διαδοχικές ήττες. Θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Κάτι που έκανε πράξη, την προηγούμενη αγωνιστική, η Γκέιτσχεντ, η οποία επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και δυο ήττες. Δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους, οπότε και πάμε με το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.70 @ Magicbet)

Μπρόμλεϊ – Μάκλσφιλντ (10/09, 17:00): Το βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να πάρει η Μπρόμλεϊ, μετά και την εντός έδρας βαριά ήττα 0-5 από την Ίστλι. Πλέον κόντρα στην Μάκλσφιλντ θέλει να πανηγυρίσει και την πρώτη της νίκη μετά από δυο ματς, αν και δεν αναμένεται να έχει καθόλου εύκολο έργο. Κι αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δυο σερί νίκες και θα προπαθήσουν να δώσουν συνέχεια σε αυτό το σερί τους. Επιλογή μας το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Interwetten)

Ίστλι – Σάουθπορτ (10/09, 17:00): Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται εδώ και μερικά παιχνίδια η Ίστλι, η οποία αγνοεί την ήττα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες, ενώ δεν έχει δεχθεί κανένα γκολ σε αυτό το αήττητο σερί της. Στοχεύει στο να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της. Στο ακριβώς αντίθετο άκρο η Σάουθπορτ, αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια, όπου μετράει μόλις ένα βαθμό. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, που δεν δέχονται ούτε και σήμερα γκολ.

Προγνωστικό: 1 & N/G (2.50 @ Mybet)

Γκάισλι – Γουόκινγκ (10/09, 17:00): Μετά από εφτά διαδοχικές ήττες, η Γκάισλι πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα, μετά και το 0-0 με την Μπρέιντρι Τάουν. Πλεόν ελπίζει σε μια ακόμη καλύτερη εμφάνιση, αναζητώντας την πρώτη της νίκη. Από την άλλη πλευρά, η Γουόκινγκ υπέστη την πέμπτη της ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια της και πλέον ευελπιστεί σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ σε αυτή την αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.08 @ Stoiximan)

Νορθ Φέριμπι – Μέιντστουν (10/09, 17:00): Την άμεση επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Νορθ Φέριμπι, η οποία προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Παράλληλα δεν έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε αυτά τα παιχνίδια. Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, είναι αήττητοι στα δυο τελευταία παιχνίδια τους, όπου και μετρούν μια νίκη και μια ισοπαλία. Επιλογή μας το N/G στην αναμέτρηση αυτή.

Προγνωστικό: N/G (2.05 @ Goalbet)

Σόλιχουλ Μορς – Ντάγκεναμ & Ρεντ (10/09, 17:00): Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Σόλιχουλ Μορς, η οποία προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, παρότι είχε ξεκινήσει θετικά τη σεζόν. Προσπαθεί να επιστρέψει στις νίκες και κόντρα στην Ντάγκεναμ & Ρεντ έχει την ευκαιρία να κάνει πράξη το στόχο της. Από δυο διαδοχικές ήττες προέρχονται με τη σειρά τους και οι φιλοξενούμενοι. Αμφότερες “βγάζουν” το N/G στα τελευταία παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και σε αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικό: N/G (2.15 @ Betshop)

Τορκί – Γιορκ (10/09, 17:00): Να επιστρέψει και πάλι στα θετικά αποτελέσματα, θέλει άμεσα η Τορκί, η οποία προέρχεται από την πρώτη της ήττα μετά από δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Από μια εκπληκτική εμφάνιση και νίκη με 4-0 επί της Σόλιχουλ Μορς προέρχεται η Γιορκ, η οποία ωστόσο δεν πείθει μακριά από την έδρα της. Αμφότερες “βγάζουν” το Over 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και σε αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.80 @ Magicbet)

Τρανμίρ – Λίνκολν (10/09, 17:00): Την άμεση επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Τρανμίρ, η οποία προέρχεται από την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Με νίκη παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο κόντρα στην Λίνκολν δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο. Κι αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές νίκες και ευελπιστούν να δώσουν συνέχεια σε αυτό το νικηφόρο σερί τους. Επιλογή μας το αμφίσκορο, καθώς αναμένουμε δυνατό παιχνίδι.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Interwetten)

Ρέξαμ – Σάτον (10/09, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και δυο παιχνίδια η Ρέξαμ, η οποία μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία. Αγνοεί την εντός έδρας ήττα, όπου και έχει απολογισμό δυο νίκες και δυο ισοπαλίες και σκοπεύει να δώσει συνέχεια σε αυτό το αήττητο σερί της. Από ήττα προέρχεται η Σάτον, η οποία έχει ηττηθεί στα δυο από τα τρία τελευταία της παιχνίδια πλέον. Αμφότερες είναι ομάδες που βγάζουν συχνά το N/G στα τελευταία παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: N/G (2.05 @ Mybet)