Προγνωστικά Κόνφερενς: Μεσοβδόμαδη αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ, εκεί όπου διεξάγονται σήμερα και τα δώδεκα παιχνίδια, με τη σέντρα να γίνεται στις 21:45.

Όλντερσοτ – Μεϊντστόουν Γιουν. (09/08, 21:45): Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της για το νέο πρωτάθλημα η Όλντερσοτ, που ηττηθηκε στην έδρα της Μπάροου. Κόντρα στη νεοφώτιστη Μεϊντστόουν θέλει να πανηγυρίσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Αναμένουμε γκολ και από τις δυο στη σημερινή αναμέτρηση, κάτι που συνήθιζαν και την περασμένη σεζόν.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Stoiximan)

Μπρέιντρι Τάουν – Ίστλιχ (09/08, 21:45): Απογοήτευση στην Μπρέιντρι για την εκτός έδρας “λευκή” ισοπαλία με αντίπαλο τη Νόρθ Φέριμπι και πλέον είναι διατεθειμένη να “κυνηγήσει” τη νίκη κόντρα στην Ίστλιχ, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός πως παίζει εντός έδρας. Από την πλευρά της, η Ίστλιχ προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Ίστλιχ. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό, οπότε και επιλέγουμε το Under 2.5.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.63 @ Goalbet)

Τσέστερ – Ντάγκεναμ & Ρεντ (09/08, 21:45): Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Από τη μια πλευρά η Τσέστερ, η οποία ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις, γνωρίζοντας βαριά ήττα στην έδρα της Γκέιτσχεντ (3-0). Πλέον καλείται να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι παίζει μπροστά στο κοινό της και να πάρει τη νίκη κόντρα στην αντίπαλο της. Εκπληκτικά ξεκίνησε στο πρωτάθλημα η Ντάγκεναμ & Ρεντ, που επικράτησε με το ευρύ 3-0 της Σάουθπορτ. Ανεβασμένο το ηθικό των φιλοξενούμενων.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Betshop)

Ντόβερ Αθλέτικ – Μπόρεχαμ Γουντ (09/08, 21:45): Με το βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να φύγει από την έδρα της Ρέξαμ η Ντόβερ Αθλέτικ, η οποία πλέον θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπόρεχαμ Γουντ. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με νίκη της υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα, επικρατώντας εντός έδρα της Φορεστ Γκριν (1-0). Θέλουν να παραμείνουν αλλώβιτοι από το σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: N/G (1.75 @ Magicbet)

Φόρεστ Γκριν – Σάτον Γιουντ. (09/08, 21:45): Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Φόρεστ Γκριν, αποτέλεσμα απογοητευτικό για μια ομάδα που θέτει ως στόχο της την άνοδο. Μετά την ήττα στην έδρα της Μπόρεχαμ Γουντ (1-0), η νίκη κόντρα στην Σάτον είναι “μονόδρομος” για την Ρόβερς. Από την πλευρά της ωστόσο και η Σάτον προέρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα 1-3 από την Σόλιχουλ Μορς. Πιο έμπειρη στην κατηγορία η Φόρεστ Γκριν, παίρνει τη νίκη στο παιχνίδι αυτό, προηγούμενη μάλιστα από το ημίχρονο.

Προγνωστικό: 1/1 (2.05 @ Interwetten)

Γκίσελι – Ρέξαμ (09/08, 21:45): Δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Ίστλιχ, η Γκίσελι, η οποία ηττήθηκε με σκορ 2-1 στο παιχνίδι αυτό. Στην αποψινή αναμέτρηση θέλει να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο και να πάρει το όποιο θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, η Ρέξαμ προέρχεται από την εντός έδρας “λευκή” ισοπαλία με την Ντόβερ και κόντρα στην Γκίσελι θέλει να μείνει αλώβητη. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Mybet)

Λίνκολν – Νόρθ Φέριμπι Γιουν. (09/08, 21:45): Την ευκαίρια να πανηγυρίσει το 2×2 έχει σήμερα η Λίνκολν κόντρα στη νεοφώτιστη Νόρθ Φέριμπι. Προέρχεται από το “διπλό” επί της Γουόκινγκ (1-3). Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο μηδέν στην αναμέτρηση με την Μπρέιντρι Τάουν και θέλουν να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν από την έδρα της Λίνκολν, έχοντας ωστόσο ελάχιστες ελπίδες. Αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.73 @ Stoiximan)

Σόλιχουλ Μορς – Γουόκινγκ (09/08, 21:45): Θετικό ξεκίνημα στη σεζόν έκανε η Σόλιχουλ Μορς, η οποία κατάφερε να φύγει με το “διπλό” από την έδρα της Σάτον. Με την ψυχολογία στα ύψη θα “κυνηγήσει” τη νίκη και κόντρα στη Γουόκινγκ, με σκοπό να κάνει το 2×2. Αντιθέτως, με το χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε στο νέο πρωτάθλημα η Γουόκινγκ, που ηττήθηκε εντός έδρας από την Λίνκολν (1-3) και πλέον θέλει να κάνει μια θετική εμφάνιση και να πάρει τους πρώτους της βαθμούς. Επιλογή μας, η νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (2.21 @ Goalbet)

Σάουθπορτ – Γκέιτσχεντ (09/08, 21:45): Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Από τη μια πλευρά η γηπεδούχος Σάουθπορτ, η οποία ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις, γνωρίζοντας βαριά ήττα στην έδρα της Ντάγκεναμ & Ρεντ (3-0). Πλέον καλείται να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι παίζει μπροστά στο κοινό της και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην αντίπαλο της. Εκπληκτικά ξεκίνησε στο πρωτάθλημα η Γκέιτσχεντ, που επικράτησε με άνεση και σκορ 3-0 της Τσέστερ. Με ανεβασμένο το ηθικό τους οι φιλοξενούμενοι.

Προγνωστικό: 2-3 (2.00 @ Betshop)

Τορκί – Μπρόμλεϊ (09/08, 21:45): Με ήττα ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα και οι δυο ομάδες και πλέον θέλουν να πανηγυρίσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα στο αποψινό παιχνίδι. Η γηπεδούχος Τορκί γνώρισε την ήττα με 2-0 στην έδρα της Μάκλσφιλντ, ενώ με το ίδιο σκορ ηττήθηκε και η Μπρόμλεϊ, εντός έδρας, από την Τρανμίρ. Στο παιχνίδι αυτό αναμένουμε χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Magicbet)

Τρανμίρ – Μπάροου (09/08, 21:45): Μπορεί να μην εντυπωσιάσε στα φιλικά της, ωστόσο η Τρανμίρ κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 0-2 της Μπρόμλεϊ. Κόντρα στην Μπάροου θέλει να κάνει το 2×2, βασιζόμενη και στο γεγονός πως παίζει εντός έδρας. Με νίκη ωστόσο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους και οι φιλοξενούμενοι, επικρατώντας εντός έδρας της Όλντερσορ (1-0). Θα “κυνηγήσουν” ένα θετικό αποτέλεσμα και απόψε. Επιλογή μας το Over 2.5 καθώς αναμένουμε πολλά γκολ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.90 @ Interwetten)

Γιορκ – Μάκλσφιλντ (09/08, 21:45): Με το βαθμό της ισοπαλίας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το νέο πρωτάθλημα η Γιορκ, μετά και το 1-1 στην έδρα της Μεϊντστόουν. Πλέον θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μάκλσφιλντ, κόντρα στην οποία δεν έχει καθόλου εύκολο έργο. Από νίκη (2-0) επί της Τορκί προέρχονται οι φιλοξενούμενοι. Η νίκη στο αποψινό παιχνίδι είναι και η επιλογή μας, καθώς έχουν αποκτήσει καλύτερη ψυχολογία σε σχέση με τους αντιπάλους τους.

Προγνωστικό: 2 (3.10 @ Mybet)