Προγνωστικά Κόνφερενς: Με δυο αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ. Και τα δυο παιχνίδια ανοίγουν σέντρα στις 17:00.

Νορθ Φέριμπι – Ρέξαμ (05/11, 17:00): Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα για τη Νορθ Φέριμπι, η οποία προέρχεται από ένα σερί οκτώ διαδοχικών ηττών στο πρωτάθλημα. Παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μετά και την ήττα 1-2 από τον Μπρόμλεϊ, όπου και σκόραρε το μοναδικό της τέρμα σε αυτό το αρνητικό σερί. Από την πλευρά της, η Ρέξαμ προέρχεται από δυο διαδοχικές ισοπαλίες, ούσα αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές. Κόντρα στη Νορθ Φέριμπι έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες.

Προγνωστικό: 2 (1.83 @ Stoiximan)

Φόρεστ Γκριν – Όλντερσοτ (05/11, 17:00): Αήττητη εξακολουθεί να παραμένει εδώ και οκτώ διαδοχικά παιχνίδια η Φόρεστ Γκριν, η οποία μετράει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Παραμένει έτσι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και κόντρα στην Όλντερσοτ έχει την ευκαιρία να δώσει συνέχεια σε αυτό το αήττητο. Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στις νίκες μετά από δυο παιχνίδια, έχοντας απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, ωστόσο σήμερα έχουν πολύ δύσκολο έργο.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Goalbet)