Προγνωστικά Κόνφερενς: Με τις 24 ομάδες της κατηγορίες να αγωνίζονται σήμερα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Όλντερσοτ – Τρανμίρ (03/09, 17:00): Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα κατάφερε να πανηγυρίσει η Όλντερσοτ και πλέον θέλει να κάνει το 3×3 έχοντας ανεβασμένο ηθικό. Από την άλλη πλευρά, η Τρανμίρ παραμένει αήττητη μετά από εφτά παιχνίδια, έχοντας απολογισμό έξι νίκες και μια ισοπαλία. Ξεκάθαρο φαβορί για ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι.

Προγνωστικό: 2 (1.90 @ Stoiximan)

Μπάροου – Μπρόμλεϊ (03/09, 17:00): Από δυο σερί νίκες προέρχεται η Μπάροου, η οποία σκοπεύει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της. Έχει επικρατήσει και στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μπροστά στο κοινό της. Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των τριών αγώνων, με απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία, που έτρεχε η Μπρόμλεϊ, καθώς γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα 0-5 από την Ίστλι. Αμφότερες είναι ομάδες του Over 2.5, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Goalbet)

Τσέστερ – Φόρεστ Γκριν (03/09, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο παιχνίδια υπέστη και πάλι η Τσέστερ, η οποία μετρούσε μια νίκη και μια ισοπαλία μέχρι τότε. Κόντρα στην Φόρεστ Γκριν θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο. Παρά το κακό ξεκινήμα τους, οι “Ρόβερς” μετρούν πέντε διαδοχικές νίκες και θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτό το σερί τους. Ξεκάθαρο φαβορί και σε αυτό το παιχνίδι η Φόρεστ Γκριν.

Προγνωστικό: 2 (1.90 @ Betshop)

Ντάγκεναμ & Ρεντ – Μπόρχαμ (03/09, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερις σερί νίκες υπέστη και πάλι η Ντάγκεναμ & Ρεντ. Ωστόσο έχει επικρατήσει και στα τρία εντός έδρας παιχνίδια της, χωρίς να έχει δεχθεί και κάποιο γκολ. Από την πλευρά της, η Μπόρχαμ αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια, όπου και μετράει τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Magicbet)

Ίστλι – Νορθ Φέριμπι (03/09, 17:00): Την τρίτη της διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει σήμερα η Ίστλι. Ανεβασμένη ψυχολογικά, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα τρία τελευταία παιχνίδια, όπου και παραμένει αήττητη. Σε αντίθεση με τη σημερινή της αντίπαλο, η Νορθ Φέριμπι προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες, ενώ παράλληλα δεν έχει καταφέρει στα βρει δίχτυα σε αυτά τα παιχνίδια. Επιλογή μας το N/G.

Προγνωστικό: N/G (1.80 @ Interwetten)

Γκέιτσχεντ – Σάτον (03/09, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια η Γκέιτσχεντ, η οποία μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες στα παιχνίδια της μέχρι τώρα. Ωστόσο, παραμένει αήττητη εντός έδρας, όπου και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία. Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Σάτον, που πανηγύρισε την τέταρτη νίκη της στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, έχοντας παράλληλα και μια ήττα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.25 @ Mybet)

Γκάισλι – Μπρέιντρι Τάουν (03/09, 17:00): Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η Γκάισλι, η οποία έχει ηττηθεί και στα εφτά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθημα. Σε λίγο καλύτερη μοίρα η Μπρέιντρι Τάουν, η οποία έχει μαζέψει κάποιους βαθμούς μέχρι τώρα. Ωστόσο έχει ηττηθεί και αυτή στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Επιλογή μας το Over 2.5, που είνι συχνό στα τελευταία παιχνίδια των ομάδων.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.80 @ Stoiximan)

Μάκλσφιλντ – Γουόκινγκ (03/09, 17:00): Μετά από δυο σερί ήττες, η Μάκλσφιλντ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, επικρατώντας στην έδρα της Σόλιχουλ Μορς (2-3). Δυο νίκες και μια ήττα ο εντός έδρας απολογισμός της μέχρι τώρα. Από την πλευρά της, η Γουόκινγκ κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας απολογισμό μια ισοπαλία και πέντε ήττες μέχρι τότε. Σκοράρουν αμφότερες.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Goalbet)

Μέντστοουν – Ρέξαμ (03/09, 17:00): Επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο διαδοχικές ήττες η Μέντστοουν, που έφυγε με το “διπλό” από την έδρα της Μπόρχαμ (0-1) και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Από την άλλη πλευρά, η Ρέξαμ δεν είναι σταθερή στις φετινές τις εμφανίσεις και δεν μπορεί να βρει ρυθμό στο παιχνίδι της, παρότι προέρχεται από νίκη 2-1 επί της Γιορκ.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Betshop)

Σάουθπορτ – Ντόβερ (03/09, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Σάουθπορτ, η οποία μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες σε αυτό το σερί της. Παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και κάθε βαθμός είναι πολύτιμος πλέον γι’ αυτήν. Από δυο σερί ήττες προέρχεται με τη σειρά της και η Ντόβερ, η οποία θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Αναμένουμε γκολ και από τις δυο ομάδες.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Magicbet)

Γιορκ – Σόλιχουλ Μορς (03/09, 17:00): Την τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια υπέστη η Γιορκ, η οποία ψάχνεται για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Παραμένει αήττητη εντός έδρας, όπου και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία. Από δυο διαδοχικές ήττες προέρχεται η Σόλιχουλ Μορς, η οποία μετράει μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Μια νίκη και δυο ήττες στα εκτός έδρας παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Interwetten)

Τορκί – Λίνκολν (03/09, 19:30): Την δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Τορκί, η οποία θα ψάξει ακόμη μια στο σημερινό παιχνίδι με την Λίνκολν. Αήττητη εντός έδρας, όπου και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία. Από νικηφόρο σερί προέρχεται και η Λίνκολν, η οποία μετράει τρεις σερί νίκες και κόντρα στην Τορκι θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της. Σκοράρουν αμφότερες, έχοντας ως στόχο τη νίκη.

Προγνωστικό: G/G (1.50 @ Mybet)