Προγνωστικά Κόνφερενς: Με τις 24 ομάδες της κατηγορίες να αγωνίζονται σήμερα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Μπόρχαμ – Ρέξαμ (01/10, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Μπόρχαμ, η οποία μετράει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση από την αντίπαλο της, Ρέξαμ, η οποία αγνοεί τους τρεις βαθμούς εδώ και τρεις αγωνιστικές, όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες, χωρίς να έχει πετύχει και κάποιο γκολ.

Προγνωστικό: 1 (2.22 @ Stoiximan)

Τσέστερ – Ντόβερ (01/10, 17:00): Με απολογισμό δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, η Τσέστερ παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, κάτι στο οποίο θέλει να δώσει συνέχεια σήμερα. Παράλληλα έχει διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα της και στα τέσσερα παιχνίδια από αυτά. Από την πλευρά της, η Ντόβερ μετράει τέσσερις νίκες και μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, έχοντας παράλληλα καλή ψυχολογία για το σημερινό παιχνίδι. Επιλογή μας το Under 2.5 στο παιχνίδι αυτό, που βγάζουν αμφότερες.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.70 @ Goalbet)

Φόρεστ Γκριν – Μπάροου (01/10, 17:00): Την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει σήμερα η Φόρεστ Γκριν, η οποία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ντάγκεναμ & Ρεντ. Αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, καθώς έχει και μια ισοπαλία. Από ένα αήττητο σερί εφτά αγώνων προέρχεται ωστόσο και η Μπάροου, η οποία μετράει πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Betshop)

Γκέιτσχεντ – Τορκί (01/10, 17:00): Να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές θέλει και πάλι η Γκέιτσχεντ, η οποία μετράει μόλις ένα βαθμό σε αυτό το σερί της, χωρίς να έχει βρει μάλιστα το δρόμο προς τα δίχτυα. Μια νίκη και τέσσερις ήττες μετράει στα πέντε τελευταία παιχνίδια της η Τορκί, έχοντας ηττηθεί στα τρία πιο πρόσφατα. Σήμερα θέλει να επιστρέψει σε ένα θετικο αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: N/G (1.95 @ Magicbet)

Λίνκολν – Μπρέιντρι Τάουν (01/10, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Λίνκολν, έχοντας ηττηθεί στις δυο πιο πρόσφατες. Κόντρα στην Μπρέιντρι Τάουν θέλει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι έχουν πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στα εφτά τελευταία παιχνίδια τους, έχοντας επίσης μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Στο παιχνίδι αυτό στηρίζουμε τους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: 1 (1.50 @ Interwetten)

Μάκλσφιλντ – Νορθ Φέριμπι Γιουν. (01/10, 17:00): Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Μάκλσφιλντ, η οποία έχει πανηγυρίσει τη νίκη στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της, έχοντας παράλληλα και μια ήττα. Το ακριβώς αντίθετο ισχύει ωστόσο για τη Νορθ Φέριμπι, η οποία έχει μόλις μια νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές, έχοντας ηττηθεί σε όλες τις υπόλοιπες, χωρίς μάλιστα να έχει πετύχει και κάποιο τέρμα.

Προγνωστικό: N/G (1.80 @ Stoiximan)

Μέιντστοουν Γιουν. – Σόλιχουλ Μορς (01/10, 17:00): Συνεχίζει να μην είναι σταθερή στα παιχνίδια της η Μέιντστοουν, η οποία ωστόσο επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο αγωνιστικές, παίρνοντας το “διπλό” στην έδρα της Τορκί (2-3). Από την πλευρά της, η Σόλιχουλ Μορς αγνοεί τη νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικες, όπου και μετράει τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Δεν αναμένεται μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό, κάτι που συμβαίνει συχνά στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.02 @ Goalbet)

Σάουθπορτ – Μπρόμλεϊ (01/10, 17:00): Την πρώτη της νίκη μετά από οκτώ παιχνίδια πανηγύρισε και πάλι η Σάουθπορτ, η οποία μετρούσε τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες σε αυτό το σερί της. Κόντρα στην Μπρόμλεϊ θέλει ακόμη ένα τρίποντο για να μειώσει την διαφορά της από την “σωτηρία” της. Μόλις μια νίκη και μια ισοπαλία μετράει εδώ και έξι αγωνιστικές η Μπρόμλεϊ, η οποία προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες και θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.05 @ Betshop)

Σάτον Γιουν. – Γκάισλι (01/10, 17:00): Με απολογισμό μια νίκη και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, η Σάτον θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση στο σημερινό παιχνίδι, καθώς έχει μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το “τρίποντο” κόντρα στην ουραγό Γκάισλι. Οι φιλοξενούμενοι εξακολουθούν να βρίσκονται χωρίς νίκη μετά από δώδεκα παιχνίδια, όπου και μετρούν τρεις ισοπαλίες και εννέα ήττες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Magicbet)

Γουόκινγκ – Ίστλι (01/10, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τρία παιχνίδια υπέστη και πάλι η Γουόκινγκ, η οποία μετρούσε δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Κόντρα στην Ίστλι θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο δεν αναμένεται να έχει καθόλου εύκολο έργο, καθώς οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι εδώ και οκτώ αγωνιστικές, όπου και μετρούν πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Interwetten)

Γιορκ – Όλντερσοτ (01/10, 17:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Γιορκ, η οποία μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της. Παράλληλα δεν έχει καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα. Αντιθέτως, η Όλντερσοτ παραμένει αήττητη εδώ και εφτά αγωνιστικές, όπου και μετράει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.02 @ Stoiximan)

Ντάγκεναμ & Ρεντ – Τρανμίρ (01/10, 19:30): Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ντάγκεναμ & Ρεντ, η οποία προέρχεται από ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων και κόντρα στην Τρανμίρ θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό. Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια πανηγύρισε και πάλι η Τρανμίρ, η οποία μετρούσε μια ισοπαλία και τρεις ήττες μέχρι τότε. Παραμένουν φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι, ωστόσο επιλέγουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.62 @ Goalbet)