Προγνωστικά Μεξικού: Με πέντε παιχνίδια συνεχίζεται απόψε η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα του Μεξικού, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής.

Κερετάρο – Κρουζ Αζούλ (14/08, 01:00): Αήττητη παραμένει μετά από τέσσερις αγωνιστικές η Κερετάρο, η οποία μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Νικηφόρα τα δυο φετινά εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Σε αντίθεση με την αντίπαλο της, η Κρουζ Αζούλ αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό τρεις ισοπαλίες και μια ήττα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.10 @ Stoiximan)

Μοντερέι – Νεκάξα (14/08, 03:00): Παρότι δεν ξεκίνησε δυναμικά στο πρωτάθλημα, η Μοντερέι κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη, την περασμένη αγωνιστική, και πλέον θέλει να πάρει και τη δεύτερη διαδοχική στο αποψινό παιχνίδι με τη Νεκάξα. Ισόπαλα τα δυο εντός έδρας παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, για το πρωτάθλημα. Χωρίς νίκη παραμένουν οι φιλοξενούμενοι μετά από τέσσερις αγωνιστικές, όπου και μετρούν τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Πολύ δύσκολα θα πάρουν τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (2.10 @ Goalbet)

Άτλας – Πουέμπλα (14/08, 03:00): Μετά από τέσσερις αγωνιστικές, οι δυο ομάδες ισοβαθμούν, έχοντας αμφότερες από πέντε βαθμούς με σερί 1-2-1. Μια νίκη και μια ισοπαλία μετράει εντός έδρας η Άτλας, η οποία θέλει να παραμείνει αήττητη για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι μπροστά στο κοινό της. Από την άλλη πλευρά, η Πουέμπλα έχει μια ισοπαλία και μια ήττα μακριά από το σπίτι της και θέλει να κυνηγήσει το πρώτο της εκτός έδρας “τρίποντο”.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.05 @ Betshop)

Πατσούκα – Πούμας (14/08, 03:06): Να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής θέλει η Πατσούκα, η οποία έχει ωστόσο ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο κόντρα στην Πούμας. Αήττητη στα 13 τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της για το πρωτάθλημα, όπου και μετράει έντεκα νίκες και δυο ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά, η Πούμας παραμένει αήττητη μερά από τέσσερις αγωνιστικές μπροστά στο κοινό της, όπου και έχει απολογισμό δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια των δυο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα έχουν λήξει με N/G, πράγμα που επιλέγουμε και εμείς απόψε.

Προγνωστικό: N/G (2.10 @ Magicbet)

Κλαμπ Αμέρικα – Μονάρκας (14/08, 05:00): Κατάφερε να ξεπεράσει τη βαριά της ήττα από την Τίγκρες (0-3), παίρνοντας το “διπλό” στην έδρα της Βερακρούζ (2-4). Θέλει να πανηγυρίσει την τέταρτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, πράγμα που μπορεί να κάνει κόντρα στη Μονάρκας. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι εδώ και τρεις αγωνιστικές, έχοντας επικρατήσει στα δυο πιο πρόσφατα. Επιλογή μας το G/G, που συνηθίζουν οι δυο ομάδες στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Interwetten)