Προγνωστικά Λιγκ Τρόφι Αγγλίας

Προγνωστικά Λιγκ Τρόφι Αγγλίας: Το “κυρίως μενού” της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας συνθέτουν οι σημερινές 29 αναμετρήσεις. Σημειώνουμε ότι από φέτος συμμετέχουν στη διοργάνωση και ομάδες U23 από συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ και της Τσάμπιονσιπ (πέρα από τις ομάδες της League One  και της League Two). Σε περίπτωση ισοπαλίας, οι δύο αντίπαλοι παίρνουν αρχικά από ένα βαθμό, ενώ ακολουθούν πέναλτι, όπου ο νικητής παίρνει έναν εξτρά βαθμό. Παρακάτω θα βρείτε αναλύσεις και προγνωστικά για τα σημαντικότερα σημερινά παιχνίδια.

Μπέρι – Μόρκαμ, (21:00, 30/08): Ισόπαλες 3-3 αναδείχθηκαν Γουόλσολ και Μπέρι στο πρωτάθλημα της Α’ Αγγλίας, με την Μπέρι να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της. . Έχει συμπληρώσει μάλιστα πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας αντίθετα τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες, ενώ το G/G και over 2,5 εμφανίστηκε στα εννέα τελευταία παιχνίδια της στη διοργάνωση. Το καλό της μομέντουμ θέλει να εκμεταλλευτεί η Μόρκαμ με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Λιγκ Τρόφι. Μετράει πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια της, ενώ το Over 2,5 εμφανίστηκε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,65 @ Stoiximan)

Τζίλιγχαμ – Λούτον, (21:30, 30/08): Σε καλό μομέντουμ βρίσκεται η Τζίλιγχαμ που προέρχεται από δυο σερί νίκες. G/G τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ψάχνει σήμερα το καλύτερο αποτέλεσμα. Από τη νίκη με 0-3 επί της Κέμπριτζ προέρχεται η Λούτον. Καλή επιθετικά έχει σκοράρει στα έξι από τα φετινά της παιχνίδια, ενώ το  over 2,5 εμφανίστηκε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: G/G (1,65 @ Stoiximan)

Μπλάκπουλ – Τσέλτεναμ, (21:45, 30/08): Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Μπλάκπουλ που αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (τρεις ήττες, δυο ισοπαλίες). Σε ανάλογη κατάσταση και η Τσέλτεναμ που κατάφερε να πανηγυρίσει το Σάββατο μόλις την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με 2-0 επί της Κρου, ενώ το Under 2,5 εμφανίστηκε στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,75 @ Goalbet)

ΜΚ Ντονς – Μπαρνέτ (30/08, 21:45): Μία κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες. Η ΜΚ Ντονς αγωνίζεται στη League One, τρέχοντας σερί 2-1-2 στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Στη League Two συναντάμε την Μπαρνέτ, με σερί 1-3-1 στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Λίγα γκολ έχουν σημειωθεί στα φετινά ματς αμφότερων κι έτσι κλίνουμε προς το Under 2,5.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.90 @ Stoiximan)

Λέιτον Όριεντ – Στίβενεϊτζ (30/08, 21:45): Στη League Two συμμετέχουν φέτος αμφότερες οι αντίπαλοι, με τη Λέιτον Όριεντ να έχει μαζέψει επτά βαθμούς στις πέντε πρώτες αγωνιστικές και τη Στίβενεϊτζ τέσσερις βαθμούς. Σε πολύ καλύτερο φεγγάρι βρίσκονται οι γηπεδούχοι, έχοντας συνδυάσει με νίκες τα 2/3 τελευταία παιχνίδια τους. Πιστεύουμε ότι η Λέιτον Όριεντ θα μπει με τρίποντο στο φετινό Λιγκ Τρόφι.

Προγνωστικό: 1 (1.81 @ Goalbet)

Μίλγουολ – Γουέστ Μπρομ U23 (30/08, 21:45): Προφανώς και η Μίλγουολ αποτελεί το φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι (καθώς διαθέτει μία ομάδα που απαρτίζεται εξολοκλήρου από επαγγελματίες), όμως οι Νέοι της Γουέστ Μπρομ έχουν το πάθος της διάκρισης. Εμείς, βέβαια, θα ασχοληθούμε με τα γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Στο αμφίσκορο τα πέντε τελευταία ματς της Μίλγουολ, όπως και τα δύο τελευταία ματς της Γουέστ Μπρομ U23. Δε θέλει πολλή σκέψη για να πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Interwetten)

Νορθάμπτον – Γουίκομ (30/08, 21:45): Από ένα αήττητο σερί εφτά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Νορθάμπτον, η οποία μετράει δυο νίκες στα πλαίσια του Λιγκ Καπ και πέντε ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Κόντρα στην Γουίκομ είναι το φαβορί για να πάρει τη νίκη, βασιζόμενη και στο γεγονός πως παίζει εντός έδρας. Ωστόσο επιλογή μας είναι το χαμηλό σκορ στην αναμέτρηση αυτή, καθώς και οι δυο ομάδες δεν σκοράρουν πολλά τέρματα στα παιχνίδια του.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.95 @ Mybet)

Κρόουλι – Κόλτσεστερ (30/08, 21:45): Μέτριες οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί μέχρι τώρα η Κρόουλι, η οποία δεν πείθει με τον τρόπο παιχνιδιού της. Προέρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα (1-3) από την Νοτς Κάουντι και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσμα, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση. Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, έχουν επικρατήσει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα. Επιλογή μας το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.73 @ Stoiximan)

Κόβεντρι – Γουέστ Χαμ U23 (30/08, 21:45): Αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις η Κόβεντρι, η οποία μετράει τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Μπορεί να διαθέτει μια σαφώς πιο έμπειρη ομάδα από την αντίπαλο της, ωστόσο οι Νέοι της Γουέστ Χαμ στοχεύουν στη διάκριση και δεν πρόκειται να αποδειχθούν εύκολος αντίπαλος. Επιλογή μας το 2-3 Goal στην αναμέτρηση αυτή.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Goalbet)