Προγνωστικά Λιγκ Τρόφι Αγγλίας

Προγνωστικά Λιγκ Τρόφι Αγγλίας: Πραγματοποιούνται σήμερα και οι τέσσερις προημιτελικοί του αγγλικού Λιγκ Τρόφι. Τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Όξφορντ – Μπράντφορντ (24/01, 21:45): Αμφότερες οι αντίπαλοι αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της League One, με την Μπράντφορντ να βρίσκεται αυτή τη στιγμή εντός της ζώνης των πλέι οφ και την Όξφορντ στη 12η θέση. Βέβαια, οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση, έχοντας σκοράρει συνολικά 12 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους για όλες τις διοργανώσεις. Δεν πρόκειται να μπλέξουμε με τελικό αποτέλεσμα, καθώς πιστεύουμε ότι έχει πολλές… τύχες το Over 2.5.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.05 @ Stoiximan)

Λούτον – Γέοβιλ (24/01, 21:45): Δύο εκπρόσωποι της League Two κοντράρονται στο “Kenilworth Road”, με τη Λούτον να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση του πίνακα και τη Γέοβιλ στη 16η. Θεωρούμε ότι αμφότερες θα κυνηγήσουν την πρόκριση από την κανονική διάρκεια, καθώς η “ρώσικη ρουλέτα” των πέναλτι δεν προσφέρει καμία ασφάλεια. Με δεδομένο ότι παρατηρείται αρκετά μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα εκατέρωθεν, καταλήγουμε στο αμφίσκορο.

Προγνωστικό: Goal/Goal (1.80 @ Stoiximan)

Μάνσφιλντ – Γουίκομ, (24/01, 21:45): Τα πάνω της έχει πάρει η Μάνσφιλντ που επικράτησε με 1-3 της Κέμπριτζ, συμπληρώνοντας έξι παιχνίδια αήττητη. Καλή αμυντικά έχει δεχθεί ένα τέρμα στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της. Φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση η Γουίκομ, που παρουσιάζει φέτος ένα σταθερά καλό πρόσωπο. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λούτον στο πρωτάθλημα, συμπληρώνοντας 15 παιχνίδια αήττητη. Καλή επιθετικά, g/g οι πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Προγνωστικό: G/G (1,87 @ Stoiximan)

Σουόνσι U23 – Κόβεντρι, (24/01, 21:30): Την κακή κατάσταση της Κόβεντρι θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ιδανικά η Σουόνσι U23 με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Σε εξαιρετική φόρμα προέρχεται από δέκα σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το g/g και over 2,5 σημειώθηκε στα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις θέλει η Κόβεντρι. Προέρχεται από δυο σερί ήττες, την ίδια στιγμή που βρίσκεται στην τελευταία θέση της Λιγκ 1. Επιρρεπής στο λάθος η άμυνα της έχει κρατήσει το μηδέν σε ένα παιχνίδι από τα επτά πιο πρόσφατα.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,70 @ Stoiximan)