Προγνωστικά Λιγκ Τρόφι Αγγλίας

Προγνωστικά Λιγκ Τρόφι Αγγλίας:  Τα παιχνίδια της 3ης (και τελευταίας) αγωνιστική της φάσης των ομίλων του αγγλικού Λιγκ Τρόφι διεξάγονται σήμερα και αύριο. Θυμίζουμε ότι προκρίνονται οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου, ενώ το πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας είναι η διαφορά γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας, οι δύο αντίπαλοι παίρνουν αρχικά από ένα βαθμό, ενώ ακολουθούν πέναλτι, όπου ο νικητής παίρνει έναν εξτρά βαθμό.

Νόριτς U23 – ΜΚ Ντονς (08/11, 21:00): Δεν υπάρχει ενδιαφέρον στην 3η αγωνιστική του συγκεκριμένου ομίλου, καθώς οι δύο σημερινοί αντίπαλοι έχουν ήδη εξασφαλίσει χέρι-χέρι την πρόκριση στην επόμενη φάση. Με δεδομένο ότι παρουσιάζουν έφεση στο σκοράρισμα κι ότι έρχονται χωρίς καμία σκοπιμότητα στο σημερινό ματς, πηγαίνουμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.53 @ Stoiximan)

Έβερτον U23 – Μπλάκπουλ (08/11, 21:30): Εντελώς ανοικτή η κατάσταση στον 1ο όμιλο του Βορρά, όλες οι ομάδες έχουν μετρήσει μία νίκη και μία ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Στο +1 η διαφορά γκολ για την Έβερτον U23, στο +0 για την Μπλάκπουλ. Αμφότερες θα επιδιώξουν τη νίκη, αμφότερες έχουν επιθετικές αρετές, άρα… Goal/Goal.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Stoiximan)

Κρου – Τσέστερφιλντ (08/11, 21:30): Ό,τι αναφέραμε για τον παραπάνω όμιλο ισχύει και για τον 2ο του Βορρά. Όλες οι ομάδες έχουν συλλέξει από τρεις βαθμούς μέχρι στιγμής. Βέβαια, η Κρου προπορεύεται αυτή τη στιγμή έχοντας στο +2 τη διαφορά γκολ, ενώ η Τσέστερφιλντ είναι τελευταίο στον όμιλο με διαφορά γκολ στο -2. Μας προδιαθέτει για πολλά γκολ το ματς, λαμβάνοντας υπόψη και τα πρόσφατα αποτελέσματα αμφότερων.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.80 @ Stoiximan)

Λέστερ U23 – Γουόλσολ (08/11, 21:45): Οι δύο ομάδες που έχουν το απόλυτο μέχρι στιγμής στον 8ο Βόρειο όμιλο. Από τη μία οι ρεζέρβες της Λέστερ, οι οποίες προέρχονται από θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνης της Premier League 2. Από την άλλη η Γουόλσολ βρίσκεται στο ανέβασμά της στα τελευταία πέντε παιχνίδια στη League One με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Δεν αναμένεται να πάρουν υπερβολικά ρίσκα, κάπως μεγάλες πάντως οι τιμές «διπλού».

Προγνωστικό: 2 (3.00 @ Stoiximan)

Σουόνσι U23 – Πλίμουθ (08/11, 21:45): Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι ρεζέρβες της Σουόνσι, οι οποίες προέρχονται από τρεις σερί νίκες και φιγουράρουν στην πρώτη θέση της Premier League 2. Από τη δική της πλευρά η Πλίμουθ συνεχίζει να προπορεύεται στη League 2, στο +4 από τη δεύτερη θέση και στο +11 από τα πλέι οφ, ούσα αήττητη 13 αγωνιστικές (11-2-0). Έχει δείξει και πλήρη αδιαφορία στο Λιγκ Τρόφι (δύο ήττες), σε αντίθεση με την αντίπαλό της που μάχεται για την πρόκριση.

Προγνωστικό: 1 (2.39 @ Goalbet)

Μπράιτον U23 – Λέιτον Όριεντ (08/11, 21:45): Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, καθώς όποια κερδίσει περνάει στην επόμενη φάση, σε περίπτωση ισοπαλίας ευνοείται η Λέιτον. Αρχικά οι ρεζέρβες της Μπράιτον προέρχονται από τέσσερις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, ενώ αγνοούν τη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια (0-4-2). Από την άλλη η Λέιτον μετράει μόλις μια νίκη στις πρόσφατες εμφανίσεις της στην League Two. Παιχνίδι που μπορεί να έχει γκολ και από τις δύο πλευρές.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Betshop)

Γουέστ Μπρομ Κ23 – Τζίλιγχαμ (08/11, 21:45): Αμφότερες είναι αδιάφορες καθώς μετρούν δυο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι όντας ανώτεροι σαν ομάδα θα ψάξουν τη νίκη ώστε να βάλουν στοπ στο σερί εννιά αγώνων χωρίς νίκη, έτσι θα τους εμπιστευτούμε γιατί φαίνεται να χρειάζονται τη νίκη περισσότερο.

Προγνωστικό: 2 (2.71 @ Goalbet)

Νορθάμπτον – Γουεστ Χαμ Κ23 (08/11, 21:45): Φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα η Νορθάμπτον, μπορεί να έχει μείνει εκτός διοργάνωσης, ωστόσο θέλει τη νίκη σήμερα ώστε να διατηρηθεί σε ανοδική τροχιά. ι μικροί της Γουεστ Χαμ δεν αποτελούν φόβητρο, έτσι θα επιλέξουμε την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.05 @ Stoiximan)

Μπαρνέτ – Πιτέρμπορο (08/11, 21:45): Πλήρως αδιάφορες οι δυο ομάδες για την αποψινή αναμέτρηση, αμφότερες έχουν αποκλειστεί και δεν θα δώσουν την απαιτούμενο προσοχή στο ματς, Καλύτερα να απέχουμε.

Προγνωστικό: No Bet

Μπλάκμπερν U23– Όλνταμ, (08/11, 21:45): Με τη χειρότερη ψυχολογία έρχεται στο σημερινό παιχνίδι η Μπλάκμπερν. Τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία ο απολογισμός της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, όπου σε κανένα παιχνίδι δεν μπόρεσε να σκοράρει. Επιστροφή στις επιτυχίες για την Όλνταμ που επικράτησε με 2-1 της Ντονκάστερ στο FA Cup, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί δυο συνεχόμενων ηττών.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,75 @ Stoiximan)

Τσέλτεναμ – Μπόλτον, (08/11, 21:45): Ανοιχτή η πρόκριση στον 1ο όμιλο βορρά, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Αήττητη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της η Τσέλτεναμ με τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες, g/g τα έξι από αυτά. Σε εξαιρετική φόρμα η Μπόλτον προέρχεται από επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, όπου συνολικά δέχθηκε μόλις ένα τέρμα. Σε καλύτερη φόρμα οι γηπεδούχοι θα πάμε με το «διπλό».

Προγνωστικό: 2 (2,06 @ Goalbet)

Ντονκάστερ – Πορτ Βέιλ, (08/11, 21:45): Αδιάφορη έρχεται στο σημερινό παιχνίδι η Ντονκάστερ που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις (δυο ήττες, μια ισοπαλία), g/g καιover 2,5 τα οκτώ από τα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Μόνο τη νίκη ψάχνει σήμερα η Πορτ Βέιλ, προκειμένου να πανηγυρίσει την πρόκριση. Επικράτησε με 1-0 της Στιβενεϊτζ στο FA Cup, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αναμετρήσεων (δυο ήττες, δυο ισοπαλίες).

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,90 Betshop)

Τσέλσι (U23) – Όξφορντ, (08/11, 21:45): Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η Τσέλσι στο σημερινό παιχνίδι, έχοντας αποκλειστεί από τη συνέχεια. Αγνοεί τη νίκη στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις της, g/g τα δέκα από τα 11 πιο πρόσφατα. Τη νίκη που θα της χαρίσει την πρόκριση ψάχνει η Όξφορντ που προέρχεται από τη νίκη – πρόκριση με 0-5 επί της Μίρστχαμ στο FA Cup. Έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί τριών αναμετρήσεων, g/g τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,73 @ Stoiximan)

Λούτον – Μίλγουολ, (08/11, 21:45): Την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης έχουν εξασφαλίσει οι δυο ομάδες, που αγωνίζονται χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο. Σε καλό μομέντουμ η Λούτον παραμένει αήττητη στα εννέα τελευταία παιχνίδια της (τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες), με το g/g να έχει σημειωθεί στα επτά εξ αυτών. Σε καλή κατάσταση και η Μίλγουολ, προέρχεται από τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,80 @ Goalbet)