Προγνωστικά Λιγκ Καπ Αγγλίας

Προγνωστικά Λιγκ Καπ Αγγλίας: Ολοκληρώνεται, με τις οκτώ σημερινές αναμετρήσεις, ο 3ος γύρος του φετινού αγγλικού Λιγκ Καπ. Θυμίζουμε ότι τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ (σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι).

Σουόνσι – Μάντσεστερ Σίτι (21/09, 21:45): Δεν τα πηγαίνει καλά η Σουόνσι στη φετινή Πρέμιερ Λιφκ, έχοντας συλλέξει μόλις ένα βαθμό στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (0-1-3). Η Μάντσεστερ Σίτι, από την πλευρά της, συνδυάζει νίκες με πολλά γκολ και φαντάζει πλέον ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της κούπας της πρωταθλήτριας. Όσον αφορά το σημερινό ματς, πιστεύουμε ότι θα συνδυαστεί με το Over 2,5.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.55 @ Stoiximan)

Νορθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουν. (21/09, 21:45): Δύο ολόκληρες κατηγορίες χωρίζουν τις δύο ομάδες, με τη Νορθάμπτον να έχει πετύχει μία μεγάλη πρόκριση (στα πέναλτι) επί της Γουέστ Μπρομ στο 2ο γύρο της διοργάνωσης. Μέτρια η πορεία της στη φετινή League One, έχει συλλέξει 11 βαθμούς στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέρχεται μία μίνι αγωνιστική κρίση, καθώς οι ομάδες του Μουρίνιο… δύσκολα μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες (σε όλες τις διοργανώσεις). Ευάλωτη η άμυνα των “κόκκινων διαβόλων”, βλέπουμε αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Goalbet)

Τότεναμ – Τζίλιγχαμ (21/09, 22:00): Ζευγάρι με σαφές φαβορί και ξεκάθαρο αουτσάιντερ είναι αυτό του “Γουάιτ Χαρτ Λέιν”. Η Τότεναμ προέρχεται από το νικηφόρο 1-0 επί της Σάντερλαντ, ενώ η Τζίλιγχαμ (League One) από την εκτός έδρας ήττα από την Πορτ Βέιλ με 2-1. Θυμίζουμε ότι στο 2ο γύρο του φετινού Λιγκ Καπ είχε πετύχει την εκτός έδρας πρόκριση επί της Γουότφορντ (στην παράταση). Θα πάμε με το G/G, καθώς οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Betshop)

Στόουκ – Χαλ (21/09, 22:00): Μία από τις μεγάλες απογοητεύσεις της φετινής σεζόν είναι η Στόουκ, με τους “πότερς” να έχουν συλλέξει μόλις ένα βαθμό στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ (0-1-4). Η Χαλ, από την πλευρά της, ξεκίνησε με τα τρίποντα επί των Λέστερ και Σουόνσι, αλλά αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (0-1-2). Θεωρούμε ότι το σημερινό ματς αποτελεί μία ιδανική ευκαιρία για τη Στόουκ να ανακτήσει την ψυχολογία της. Βλέπουμε, λοιπόν, πρόκριση από την κανονική διάρκεια.

Προγνωστικό: 1 (1.93 @ Stoiximan)

ΚΠΡ – Σάντερλαντ (21/09, 21:45): Σε αγωνιστική πρώτη βρίσκετι τον τελευταίο καιρό η ΚΠΡ, η οποία προσπαθεί να συνέλθει και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Δύσκολο το έργο της κόντρα στην Σάντερλαντ, κόντρα στην οποία θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Πολύ κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει κάνει η Σάντερλαντ, η οποία μετράει μόλις ένα βαθμό μετά από πέντε παιχνίδια.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Goalbet)

Γουέστ Χαμ – Άκρινγκτον (21/09, 21:45): Την ευκαίρια να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από τέσσερις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις έχει σήμερα η Γουέστ Χαμ. Τα “σφυριά” δεν αναμένεται να δυσκολευτούν στο σημερινό παιχνίδια με την Άκρινγκτον, που είναι τρεις κατηγορίες πιο κάτω. Εξαιρετικά δύσκολη η αποστολή της Άκρινγκτον, παρότι προέρχεται από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων, με απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία.

Προγνωστικό: 1 & Over 3.5 (2.40 @ Betshop)

Σαουθάμπτον – Κρίσταλ Πάλας (21/09, 21:45): Από δυο σερί νίκες προέρχεται η Σαουθάμπτον, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ωστόσο, κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο, καθώς οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, όπου και έχει απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις. Στην αναμέτρηση αυτή θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.73 @ Stoiximan)

Φούλαμ – Μπρίστολ Σίτι (21/09, 21:45): Το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ θέλει να εξασφαλίσει σήμερα η Φούλαμ, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να πετύχει το στόχο της. Αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Το ίδιο ισχύει και για την φιλοξενούμενη Μπρίστολ Σίτι, η οποία προέρχεται επίσης από δυο ισοπαλίες και μια ήττα στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ σε αυτή την αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.95 @ Magicbet)