Προγνωστικά Λιγκ Καπ Αγγλίας

Προγνωστικά Λιγκ Καπ Αγγλίας: Με τέσσερις ακόμα συναντήσεις συνεχίζεται σήμερα ο 1ος γύρος του αγγλικού Λιγκ Καπ. Θυμίζουμε ότι τα παιχνίδι είναι νοκ-άουτ, επομένως σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι.

Μπέρτον – Μπέρι (10/08, 21:30): Με το ατυχές 4-3 έφυγε η Μπέρτον από την έδρα της Νότιγχαμ στη σαββατιάτικη πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ, η Μπέρι από την πλευρά της επικράτησε με 2-0 της Τσάρλτον για την 1η αγωνιστική της League One. Αμφίρροπο μοιάζει το συγκεκριμένο ζευγάρι, πιστεύουμε ότι οι… διαφορές θα λυθούν είτε στον εξτρά χρόνο είτε στα πέναλτι.

Προγνωστικό: Χ (3.45 @ Stoiximan)

Φλίτγουντ – Λιντς (10/08, 21:45): Μέτριες εντυπώσεις άφησε η Φλίτγουντ στο ισόπαλο 1-1 με τη Νορθάμπτον (εκτός έδρας) για την πρεμιέρα της League One, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις ήττες στα ισάριθμα τελευταία καλοκαιρινά φιλικά. Η Λιντς, με τη σειρά της, μπήκε με το… αριστερό στη φετινή Τσάμπιονσιπ, γνωρίζοντας βαριά εκτός έδρας ήττα από την ΚΠΡ με 3-0. Φαβορί τα “παγώνια”, θέλουν παράλληλα να ξεχάσουν την “τριάρα”. Διπλό…

Προγνωστικό: 2 (2.44 @ Goalbet)

Λούτον – Άστον Βίλα (10/08, 21:45): Ματς-πρόκληση το σημερινό για τη Λούτον, καθώς αντιμετωπίζει ένα από τα γνωστά ονόματα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Βέβαια, η Άστον Βίλα ξεκίνησε με αρνητική τρόπο την “περιπέτεια” στη φετινή Τσάμπιονσιπ, φεύγοντας ηττημένη με 1-0 από την έδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Η Λούτον, από την πλευρά της, έκανε… πάρτι μέσα στην έδρα της Πλίμουθ στην πρεμιέρα της League Two. Βλέπουμε αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Betshop)

ΚΠΡ – Σουίντον (10/08, 21:45): “Φτιαγμένη” από το εμφατικό 3-0 επί της Λιντς στη σαββατιάτικη πρεμιέρα της φετινής Τσάμπιονσιπ έρχεται η ΚΠΡ, η οποία έχει κρατήσει και ανέπαφη εστία στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της (επίσημα και φιλικά). Σαφές αουτσάιντερ η Σουίντον, η οποία επικράτησε με 1-0 της Κόβεντρι για την 1η αγωνιστική της League One. Θα το πάρουν το ματς οι “ρέιντζερς”.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Magicbet)