Προγνωστικά Λιγκ Καπ Αγγλίας

Προγνωστικά Λιγκ Καπ Αγγλίας: Ολοκληρώνεται σήμερα η προημιτελική φάση του αγγλικού Λιγκ Καπ με δύο πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Θυμίζουμε ότι οι αναμετρήσεις είναι νοκ-άουτ (σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι).

Άρσεναλ – Σαουθάμπτον (30/11, 21:45): Αήττητη καταφέρνει και παραμένει η Άρσεναλ στα τελευταία 19 παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Βέβαια, το νικηφόρο 3-1 της Κυριακής επί της Μπόρνμουθ πήρε τη σκυτάλη από τρεις ισοπαλίες. Η Σαουθάμπτον προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Έβερτον με 1-0. Δεν… ξεχνούν οι “κανονιέρηδες” τον εντός έδρας αποκλεισμό από τη σημερινή αντίπαλο στο προπέρσινο Λιγκ Καπ, θα πάρουν σήμερα νίκη-πρόκριση.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Stoiximan)

Μάντσεστερ Γ. – Γουέστ Χαμ (30/11, 22:00): Μόλις πριν από τρεις ημέρες συναντήθηκαν οι δύο ομάδες (και πάλι στο “Ολντ Τράφορντ”), με τη Γουέστ Χαμ να παίρνει το ισόπαλο 1-1. Συνεχίστηκε η… μετριότητα για την ομάδα του Μουρίνιο, που βρίσκεται πλέον στο -11 από την κορυφή στην Πρέμιερ Λιγκ. Δε θα “μπλέξουμε” με τον τελικό νικητή, βλέπουμε νέο αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.87 @ Stoiximan)