Προγνωστικά Λιγκ Καπ Αγγλίας

Προγνωστικά Λιγκ Καπ Αγγλίας: Ξεκινάει σήμερα, με οκτώ αναμετρήσεις, ο 3ος γύρος του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Θυμίζουμε ότι τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ (σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι).

Ντέρμπι – Λίβερπουλ (20/09, 21:45): Δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά η Ντέρμπι στη φετινή Τσάμπιονσιπ, χαρακτηριστικό το σερί 0-1-4 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Η Λίβερπουλ, αντίθετα, είναι “on fire”, καθώς προέρχεται από τις διαδοχικές νίκες επί των Λέστερ (4-1) και Τσέλσι (1-2). Θεωρούμε ότι οι “κόκκινοι” είναι ικανοί από μόνοι τους να “βγάλουν” το Over.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.55 @ Stoiximan)

Λέστερ – Τσέλσι (20/09, 21:45): Η εν ενεργεία πρωταθλήτρια Αγγλίας υποδέχεται την πρωταθλήτρια της σεζόν 2014/15. Έφτιαξε το κλίμα στη Λέστερ μετά τα κολλητά τρίποντα επί των Κλαμπ Μπριζ (0-3 για Τσάμπιονς Λιγκ) και Μπέρνλι (3-0 για πρωτάθλημα), αντίθετα η Τσέλσι προέρχεται από ζευγάρι αρνητικών αποτελεσμάτων, αφού το 2-2 στην έδρα της Σουόνσι συνοδεύθηκε από την εντός έδρας ήττα της Παρασκευής από τη Λίβερπουλ (1-2). Βλέπουμε να σκοράρουν αμφότερες σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (1.67 @ Goalbet)

Νότιγχαμ – Άρσεναλ (20/09, 21:45): Χωρίς νίκη η Νότιγχαμ στην τελευταία τριάδα αγώνων της για την Τσάμπιονσιπ (0-2-1), όμως σκόραρε σε όλα αυτά τα ματς, με βασικό εκφραστή τον Απόστολο Βέλλιο. Από έξι σερί G/G και Over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Φόρεστ. Η Άρσεναλ έκανε υγιεινό περίπατο στην έδρα της Χαλ (1-4), έρχεται από τέσσερα διαδοχικά G/G για όλες τις διοργανώσεις. Ασφαλής επιλογή το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.67 @ Stoiximan)

Λιντς – Μπλάκμπερν (20/09, 21:45): Σε καλή κατάσταση η Λιντς, έρχεται από τα κολλήτα τρίποντα επί της σημερινής αντιπάλου (2-1) και Κάρντιφ (0-2) για την Τσάμπιονσιπ. Θυμίζουμε ότι στο 2ο γύρο του θεσμού ξεπέρασε το εμπόδιο της Λούτον, επικρατώντας με 0-1. Νικηφόρο ήταν και για την Μπλάκμπερν το ματς πρωταθλήματος του σαββατοκύριακου, επικράτησε με 4-2 της Ρόδεραμ και “έσπασε το ρόδι” στα τρίποντα στη φετινή Τσάμπιονσιπ. Βλέπουμε πολλά γκολ στο “Έλαντ Ρόουντ”.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.08 @ Goalbet)

Μπόρνμουθ – Πρέστον (20/09, 21:45): Γνώρισε το διασυρμό με 4-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι και θέλει κόντρα στην Πρέστον να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Στο +1 η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη μετά το πέρασμα των πρώτων πέντε αγωνιστικών στην Πρέμιερ Λιγκ, διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες. Με σκυμμένο κεφάλι έφυγε από την έδρα της Μπρέντφορντ η Πρέστον που διασύρθηκε με 5-0. Τρίτη ήττα στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της, θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, έχοντας δύσκολη αποστολή κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.95 @ Betshop)

Έβερτον – Νόριτς, (20/09, 21:45): Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις θέλει να δώσει η Έβερτον που επικράτησε με 3-1 της Μίντλεσμπρο, σημειώνοντας την πέμπτη σερί της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Καλή αμυντικά δέχθηκε ένα τέρμα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Σε καλό μομέντουμ και η Νόριτς βρίσκεται στη 2η θέση της Τσάμπιονσιπ. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες, over 2,5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: G/G (1.62 @ Stoiximan)

Νιουκάστλ – Γουλβς (20/09, 21:45): Τέλος ελαβε το σερί των έξι συνεχόμενων νικών που “έτρεχε” η Νιουκάστλ ε όλες τις διοργανώσεις. Το περασμένο Σάββατο υπέστη και πάλι την ήττα με 0-2 από την Γουλβς, για το πρωτάθλημα, γεγονός που την έριξε στην τρίτη θέση. Θέλει να πάρει μια άτυπη ρεβάνς σήμερα και να πετάξει την Γουλβς εκτός Λιγκ Καπ. Οι φιλοξενούμενοι ετοιμάζουν συνταγή πρωταθλήματος για να πάρουν την πρόκριση, με τη νίκη του Σαββάτου να είναι και η πρώτη τους μετά από τρία παιχνίδια.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Μπράιτον – Ρέντινγκ (20/09, 21:45): Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται και πάλι η Μπράιτον, η οποία προέρχεται από δυο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, που την έχουν φέρει στην 7η θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο σε κλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται και η Ρέντινγκ από την πλευρά της, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Προέρχεται από το “διπλό” στην έδρα της Μπράιτον (1-2). Επιλογή μας και σε αυτό το παιχνίδι είναι το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Magicbet)