Προγνωστικά Ιρλανδίας

Προγνωστικά Ιρλανδίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται την Τρίτη (22/03) η 1η φάση του Λιγκ Καπ της Ιρλανδίας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά στοιχήματος για τα παιχνίδια.

Κομπ Ράμπλερς – Λίμερικ (22/03, 21:15): Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν το Σάββατο στο πλαίσιο της 2ης κατηγορίας, με τη Λίμερικ να συντρίβει την αντίπαλο της με 6-1. Γενικότερα, οι φιλοξενούμενοι πετάνε “φωτιές” επιθετικά, έχοντας σημείωσε 16 τέρματα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, πολλά γκολ μπορούν να βάλουν και σήμερα.

Προγνωστικό: Λίμερικ Over 2.5 γκολ (2.45 @ Stoiximan)

Γιου Σι Ντι – Μπρέι (22/03, 21:45): Μία κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες, με τη Γιου Σι Ντι να αγωνίζεται στην Β’ και την Μπρέι στην Α’. Οι γηπεδούχοι την Παρασκευή (18/03) ηττήθηκαν 1-3 εντός έδρας από την Γουότερφορντ, ενώ και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους επιβεβαιώθηκε το Goal / Goal σε συνδυασμό με το Over 2.5. Η Μπρέι, από την πλευρά της, προέρχεται από την εκτός εδρας ισοπαλία 1-1 με τη Λόνγκφορντ, και τα δικά της ματς έχουν συνήθως αρκετά τέρματα.

Προγνωστικό: Over 2.5 γκολ (1.80 @ Betshop)

Μποέμιανς – Λόνγκφορντ (22/03, 21:45): Από τη “χορταστική” εντός έδρας ισοπαλία 3-3 με την Γουέξφορντ προέρχεται η Μποέμιανς, για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι μάζεψε τρεις φορές την μπάλα από τα δίχτυα της, μετά την ήττα με 3-0 από τη Σεντ Πάτρικς. Από την άλλη πλευρά, η Λονγκφορντ έφερε ισοπαλία 1-1 με την Μπρέι, επιβεβαιώνοντας για ένα ακόμη ματς ότι σκοράρει δύσκολα.

Προγνωστικό: No Bet

Φιν Χαρπς – Κόκχιλ Σέλτικ (22/03, 22:00): Απόλυτο φαβοριί η Φιν Χαρπς, απέναντι στην ερασιτεχνική Κόκχιλ Σέλτικ. Οι γηπεδούχοι το Σάββατο αντιμετώπισαν εκτός έδρας τη Σλίγκο Ρόβερς, με το παιχνίδι να διακόπτεται στο 86′ καθώς έσβησαν οι προβολείς, με το σκορ στο 1-1 και τη Λίγκα να αποφασίζει… ισοπαλία. Πριν από αυτό το παχνίδι, είχαν μείνει για δύο διαδοχικά ματς μακριά από τα γκολ, ωστόσο σήμερα έχουν τη δυνατότητα να ξεσπάσουν απέναντι σε μία ομάδα με την οποία της χωρίζει… άβυσσος.

Προγνωστικό: Over 3.5 γκολ (1.91 @ Goalbet)