Κύπελλο Νορβηγίας

Προγνωστικά Κύπελλο Νορβηγίας: Ξεκινάει η 4η φάση του Κυπέλλου Νορβηγίας, με τις αναμετρήσεις να είναι μονές. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Μπόντο Γκλιμτ – Χάουγκεσουντ (25/05, 19:00): Από ήττα προέρχεται η Μπόντο Γκλιμτ, μια ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Στον αντίποδα, η Χάουγκεσουντ κάνει καλή σεζόν, βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και «τρέχει» αήττητο σερί πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν μόλις μια φορά στα τελευταία 11 ματς (7-3-1), έχουν το προβάδισμα και σήμερα.

Προγνωστικό: Διπλό (2.60 @Stoiximan)

Σάρπσμποργκ – Στιέρνταλς (25/05, 19:00): Ομάδα πρώτης κατηγορίας η Σάρπσμποργκ, υποδέχεται τη Στιέρνταλς της τρίτης κατηγορίας και ασφαλώς έχει το προβάδισμα για την πρόκριση. Δεν αξίζουν οι τιμές του άσσου, θα πάμε με το ΝG, ελπίζοντας ότι οι αδύναμοι φιλοξενούμενοι δε θα βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Προγνωστικό: ΝG (2.00 @Goalbet)

Στρομσγκόντσετ – Στάμπαεκ (25/05, 19:00): Στην πρώτη κατηγορία αμφότερες οι ομάδες, με τη Στρομσγκόντσετ να είναι σαφώς ανώτερη και πιο ποιοτική. Δεν πατάει καθόλου καλά η Στάμπαεκ, βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού με μόλις 7 πόντους σε 12 ματς, δύσκολα θα ασχοληθεί με το Κύπελλο. Μάλλον θα δούμε εύκολη πρόκριση των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: Άσσος και Over 2,5 (1.90 @Betshop)

Τρόμσο – Οντ (25/05, 19:00): Με διακυμάνσεις η μέχρι τώρα παρουσία της Τρόμσο στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 11η θέση με 13 πόντους, προέρχεται απ’ την εκτός έδρας επικράτηση 0-3 επί της Στάμπαεκ. Υποδέχεται σήμερα την Οντ, η οποία είναι αρκετά καλή φέτος, βρίσκεται στην 3η θέση της πρώτης κατηγορίας με 24 πόντους, έχασε μόλις μια φορά στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Αμφίρροπο ματς λόγω της καλής έδρας της Τρόμσο, θα πάμε με την ισοπαλία.

Προγνωστικό: Ισοπαλία (3.40 @Magicbet)

Κονγκσβίγκερ – Μπράτβαγκ (25/05, 20:00): Ομάδα δεύτερης κατηγορίας η Κονγκσβίγκερ, υποδέχεται την Μπράτβαγκ της τρίτης κατηγορίας και έχει το απόλυτο προβάδισμα για την πρόκριση. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες και είναι φανερό ότι δεν πατούν καλά, την ίδια ώρα που η Μπράτβαγκ είναι στη 2η θέση και έχει βλέψεις ανόδου, μπορεί να απειλήσει σήμερα.

Προγνωστικό: X2 (2.75 @Interwetten)

Σάντεφιορντ – Σάντνες (25/05, 20:00): Ντέρμπι της δεύτερης κατηγορίας το «ζευγάρι» Σάντεφιορντ – Σάντνες. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 22 πόντους έπειτα από 9 αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι καταλαμβάνουν την έκτη θέση έπειτα από τον ίδιο αριθμό αγώνων. Οκτώ πόντοι χωρίζουν τις δύο ομάδες, με τη Σάντεφιορντ να είναι πιο ποιοτική, σε καλύτερο μομέντουμ και παίζει εντός έδρας.

Προγνωστικό: Άσσος (2.10 @Mybet)