Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας

Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας: Συνεχίζονται σήμερα οι επαναληπτικοί για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, με τις αναμετρήσεις σε “Μπαλαΐδος” και “Ιπουρούα”. Θυμίζουμε ότι είναι σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ.

Έιμπαρ – Ατλέτικο (25/01, 20:15): Το νικηφόρο 3-0 της Ατλέτικο πριν από μία εβδομάδα μετατρέπει ουσιαστικά σε τυπική διαδικασία το σημερινό επαναληπτικό. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε τη δυναμική της Έιμπαρ, όμως είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο να γυρίσει ένα τέτοιο σκορ. Οι Βάσκοι προέρχονται από τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα με 0-4, ενώ οι “ροχιμπλάνκος” από το ισόπαλο 2-2 του “Σαν Μαμές”. Πηγαίνουμε με το 1Χ λόγω του σετ αποδόσεων.

Προγνωστικό: 1Χ (1.95 @ Stoiximan)

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης (25/01, 22:15): Πρόκειται χωρίς αμφισβήτηση για τον πιο ενδιαφέροντα από τους τέσσερις επαναληπτικούς. Έκανε αίσθηση η Θέλτα με το νικηφόρο 1-2 στο “Μπερναμπέου” την περασμένη Τετάρτη κι έτσι έρχεται ως φαβορί στη σημερινή ρεβάνς. Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την πλευρά της, καλείται να προχωρήσει σήμερα είτε σε νίκη με δύο γκολ διαφορά είτε με ένα γκολ διαφορά και σκορ 2-3 και πάνω. Θα τα “δώσουν όλα” οι παίκτες της “βασίλισσας”, όμως πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι δε θα αφήσουν ανεκμετάλλευτη τη “χρυσή” ευκαιρία για μία μεγάλη πρόκριση.

Προγνωστικό: Πρόκριση Θέλτα (1.80 @ Stoiximan)