Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας

Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας: Ξεκινάει σήμερα η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας, με τις συναντήσεις σε “Σάντο Ντομίνγκο” και “Σαντιάγο Μπερναμπέου”. Θυμίζουμε ότι υπάρχει επαναληπτικός κι ότι είναι σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ.

Αλκορκόν – Αλαβές (18/01, 20:15): Πολύ ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση, με δεδομένο ότι η Αλκορκόν είναι… ομάδα Κυπέλλου και αγωνίζεται εντός έδρας, όπου παραμένει αήττητη στα εννιά τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις (5-4-0). Η Αλαβές προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τη Θέλτα με 1-0. Αν ρίξει κανείς μία ματιά στα πρόσφατα αποτελέσματα αμφότερων, καταλήγουμε με ασφάλεια στην επιλογή του No Goal.

Προγνωστικό: NG (1.65 @ Stoiximan)

Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα (18/01, 22:15): Σίγουρα η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιδιώξει να κλειδώσει από σήμερα την υπόθεση-πρόκριση, προκειμένου να μετατρέψει σε… τυπική διαδικασία τη ρεβάνς του “Μπαλαΐδος”. Πεισμωμένη η “βασίλισσα” μετά το κυριακάτικο “χαστούκι” από την Μπέτις, που έβαλε τέλος σε ένα αήττητο σερί 40 επίσημων αγώνων. Η Θέλτα σίγουρα αποτελεί το αουτσάιντερ του ζευγαριού, έρχεται από πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και σκοράρει με συνέπεια. Θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.83 @ Stoiximan)