Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας

Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας: Συνεχίζονται σήμερα οι επαναληπτικοί της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ισπανίας με τις αναμετρήσεις σε “Νουέβο Αρκάνχελ”, “Μαδριγάλ”, “Μεντιθορόθα” και “Καμπ Νου”. Θυμίζουμε ότι είναι σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ κι ότι σε περίπτωση επανάληψης του σκορ του πρώτου αγώνα ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι.

Κόρδοβα – Αλκορκόν (11/01, 20:00): Στο ισόπαλο 0-0 έληξε η μεταξύ τους αναμέτρηση στο “Σάντο Ντομίνγκο” πριν από μία εβδομάδα κι έτσι οι λογαριασμοί έμειναν ανοικτοί. Το κύριο στοιχείο που μας οδηγεί στην επιλογή μας είναι οι κάκιστες εκτός έδρας επιδόσεις της Αλκορκόν. Πηγαίνουμε, λοιπόν, με τον Άσσο σε απόδοση 2.30.

Προγνωστικό: 1 (2.30 @ Stoiximan)

Βιγιαρεάλ – Σοσιεδάδ (11/01, 20:00): Με σαφές πλεονέκτημα πρόκρισης έρχεται στο σημερινό ματς η Σοσιεδάδ, ύστερα από το νικηφόρο 3-1 του πρώτου αγώνα στο “Ανοέτα”. Από την άλλη πλευρά, κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει τη δυναμική της Βιγιαρεάλ και το γεγονός ότι θα τα δώσει όλα για την ανατροπή. Βλέπουμε νίκη του “κίτρινου υποβρυχίου”.

Προγνωστικό: 1 (1.88 @ Stoiximan)

Αλαβές – Λα Κορούνια (11/01, 20:00): Ισχνό προβάδισμα απέκτησε η Αλαβές μετά το ισόπαλο 2-2 του “Ριαθόρ”, καθώς σφραγίζει την πρόκριση στα προημιτελικά με μία ενδεχόμενη σημερινή ισοπαλία με σκορ 0-0 ή 1-1. Πάντως, οι Βάσκοι είναι δυνατοί στην έδρα τους, ενώ αντίστοιχα η Λα Κορούνια παραπαίει μακριά από το “Ριαθόρ”. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (2.50 @ Stoiximan)

Μπαρτσελόνα – Μπιλμπάο (11/01, 22:15): Ηττημένη με σκορ 2-1 έφυγε η Μπαρτσελόνα από το “Σαν Μαμές” την περασμένη Πέμπτη, σε ένα ματς με έντονο “τρίτο ημίχρονο”. Είναι υποχρεωμένοι, λοιπόν, να σκοράρουν σήμερα, προκειμένου να αναστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Βλέπουμε ξέσπασμα της Μπάρτσα και με δεδομένο ότι η Μπιλμπάο αποτελεί επίσης μία ομάδα με έφεση στο σκοράρισμα, πηγαίνουμε με το Over 3.5.

Προγνωστικό: Over 3.5 (1.85 @ Stoiximan)