Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας

Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας: Με τις αναμετρήσεις Ατλέτικο – Έιμπαρ και Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα συνεχίζεται σήμερα η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας. Θυμίζουμε ότι υπάρχουν επαναληπτικοί κι ότι είναι σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Ατλέτικο – Έιμπαρ (19/01, 20:15): Το φαβορί του ζευγαριού αποτελεί η Ατλέτικο και θα επιδιώξει από σήμερα ένα τέτοιο σκορ, που θα της επιτρέψει να πάει… άνετη στη ρεβάνς του “Ιπουρούα”. “Πύρρειος” η σαββατιάτικη νίκη με 1-0 επί της Μπέτις, η Έιμπαρ, από την πλευρά της, έφυγε με το νικηφόρο 2-3 από την έδρα της Χιχόν. Μας αρέσει πολύ ο συνδυασμός του Άσσου με το Under 3.5.

Προγνωστικό: 1 & Under 3.5 (1.85 @ Stoiximan)

Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα (19/01, 22:15): Το γεγονός ότι διαθέτει φέτος ένα πολύ δυνατό σύνολο απέδειξε και τη Δευτέρα η Σοσιεδάδ, φεύγοντας με το νικηφόρο 0-2 από το “Ροσαλέδα”. Η Μπαρτσελόνα δε συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Λας Πάλμας, επικρατώντας με 5-0. Μάλιστα, η ήττα της Ρεάλ στο “Πιθχουάν” ανανέωσε τις ελπίδες των “μπλαουγκράνα” στο πρωτάθλημα. Αν εξαιρεθεί το απρόσμενο 0-4 από τη Σεβίλλη της 7ης Ιανουαρίου, οι Βάσκοι είναι πραγματικά εξαιρετικοί μέσα στο “Ανοέτα”. Με δεδομένο, δε, ότι υπάρχει και επαναληπτικός (οπότε η Μπαρτσελόνα μπορεί να… διορθώσει μία ενδεχόμενη σημερινή γκέλα) πηγαίνουμε με το 1Χ.

Προγνωστικό: 1Χ (2.40 @ Stoiximan)