Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας

Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας: Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των “16” του Κυπέλλου Ισπανίας, με τους επαναληπτικούς σε “Μπαλαΐδος”, “Ιπουρούα” και “Σάντσεθ Πιθχουάν”. Θυμίζουμε ότι είναι σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ κι ότι σε περίπτωση επανάληψης του σκορ του πρώτου αγώνα ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι.

Θέλτα – Βαλένθια (12/01, 20:00): Με το… ενάμισι πόδι στα προημιτελικά βρίσκεται η Θέλτα μετά το εμφατικό 1-4 του πρώτου αγώνα. Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα από το Βίγκο, που συνέχισε και με το νικηφόρο 3-1 επί της Μάλαγα για το πρωτάθλημα. Οι “νυχτερίδες”, από την πλευρά τους, παραμένουν σε… κατάσταση κρίσης. Θα μπορούσαν να φύγουν με το διπλό από το “Σαντάρ” τη Δευτέρα, αλλά τελικά ισοφαρίστηκαν στο τέλος από την Οσασούνα (3-3). Πρόκριση με δεύτερη νίκη για τη Θέλτα.

Προγνωστικό: 1 (2.05 @ Stoiximan)

Έιμπαρ – Οσασούνα (12/01, 20:00): Ακόμα ένα ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί στο σημερινό επαναληπτικό, αφού η Έιμπαρ έκανε πάρτι μέσα στο “Σαντάρ” την περασμένη Τετάρτη, επικρατώντας με 0-3. Αγγαρεία θα κάνει σήμερα η Οσασούνα, με το βλέμμα της να είναι αποκλειστικά στραμμένο στην υπόθεση-παραμονή. Δίνουμε πολλές… τύχες στο NG.

Προγνωστικό: NG (1.80 @ Stoiximan)

Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης (12/01, 22:15): Σε πολύ μεγάλο βαθμό έχει κριθεί η πρόκριση και σε αυτό το ζευγάρι. Η Ρεάλ επικράτησε με 3-0 πριν από οκτώ μέρες στο “Μπερναμπέου” κι έτσι η Σεβίλλη χρειάζεται ένα μικρό “άθλο” για να αναστρέψει την κατάσταση. Πάντως, οι Σεβιγιάνοι έρχονται από ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα, με το 0-4 επί της φορμαρισμένης Σοσιεδάδ να δημιουργεί μεγάλη αίσθηση. Σκοράρουν κατά ριπάς αμφότερες, βλέπουμε συνδυασμό αμφίσκορου με Over 2.5.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (1.65 @ Stoiximan)