Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας

Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας: Συνεχίζεται σήμερα η φάση των “32” του Κυπέλλου Ισπανίας με οκτώ συναντήσεις. Πρώτοι αγώνες σε επτά περιπτώσεις, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Κουλτουράλ Λεονέσα στον επαναληπτικό του νικηφόρου 1-7 του πρώτου αγώνα.

Τολέδο – Βιγιαρεάλ (30/11, 20:00): Δεν τίθεται ζήτημα για τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, προφανώς η Βιγιαρεάλ θα παραταχθεί σήμερα με εναλλακτικό σχήμα. Χαρακτήρα γιορτής θα έχει το ματς για την Τολέδο. Πιστεύουμε ότι τα “κίτρινα υποβρύχια” δε θα βάλουν το πόδι στο γκάζι και πηγαίνουμε με το Under 2.5.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Stoiximan)

Φορμεντέρα – Σεβίλλη (30/11, 20:00): Ακόμα ένα ζευγάρι με σαφές φαβορί και ξεκάθαρο αουτσάιντερ. Τρεις ολόκληρες κατηγορίες χωρίζουν τις δύο αντιπάλους, με τη Φορμεντέρα να αγωνίζεται στην Τερθέρα Ντιβισιόν (τέταρτη κατηγορία της Ισπανίας). Αποτελεί, πάντως, μία ομάδα με έφεση στο σκοράρισμα. Αν ρίξει κανείς μια ματιά και στα πρόσφατα παιχνίδια της Σεβίλλης, το Over 2.5 έχει πολλές… τύχες.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.50 @ Stoiximan)

Ρεάλ Μαδρίτης – Κουλτ. Λεονέσα (30/11, 20:00): Διαδικαστικός ο χαρακτήρας της αναμέτρησης, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει επικρατήσει με το εντυπωσιακό 1-7 στο πρώτο ματς. Σε εξαιρετική κατάσταση οι “μερένγκες”, θα έχουν ξεκάθαρα στραμμένο το βλέμμα στο προσεχές “κλάσικο” με την Μπαρτσελόνα. Δεν πιστεύουμε, πάντως, ότι η “βασίλισσα” θα δεχθεί γκολ.

Προγνωστικό: NG (1.80 @ Stoiximan)

Γκιχουέλο – Ατλέτικο (30/11, 22:00): Αγωνιζόμενη με πλήθος αλλαγών, η Ατλέτικο θα επιδιώξει να “καθαρίσει την μπουγάδα” από σήμερα. Χαώδης η διαφορά δυναμικής με την Γκιχουέλο (Σεγούντα Β), η οποία θα κοιτάξει πρώτιστα αμυντικά της καθήκοντα. Πηγαίνουμε με το NG.

Προγνωστικό: NG (1.53 @ Stoiximan)

UCAM Μούρθια – Θέλτα (30/11, 22:00): Απειλητική προς της Θέλτα θέλει να φανεί η UCAM Μούρθια, η οποία ανέβηκε φέτος στη Σεγούντα Ντιβισιόν και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 18η θέση του πίνακα. Από το νικηφόρο 3-2 επί της Νουμάνθια προέρχονται οι γηπεδούχοι, ενώ η Θέλτα επικράτησε εντός έδρας της Γρανάδας με 3-1. Βλέπουμε αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.83 @ Stoiximan)

Κόρδοβα – Μάλαγα (30/11, 22:00): Μπορεί η Κόρδοβα να αγωνίζεται στη Σεγούντα Ντιβισιόν, όμως αποτελεί ένα αρκετά γνωστό “όνομα” στην Ισπανία. Δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά τον τελευταίο καιρό, αλλά παραμένει συνεπής στο σκοράρισμα. Σε καλό “φεγγάρι” η Μάλαγα, πιστεύουμε ότι αμφότερες θα συμβάλλουν στο Over 2.5.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.22 @ Stoiximan)

Γρανάδα – Οσασούνα (30/11, 22:00): Η μοναδική κόντρα του σημερινού “μενού” όπου αμφότερες οι αντίπαλοι αποτελούν εκπροσώπους της Πριμέρα Ντιβισιόν. Μάλιστα, συνθέτουν το… ζευγάρι της ουράς. Ουραγός η Γρανάδα με πέντε βαθμούς, προτελευταία στον πίνακα η Οσασύνα με επτά βαθμούς. Ο πρώτιστος στόχος και των δύο είναι η παραμονή και πιστεύουμε ότι δε θα φορτσάρουν σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Stoiximan)

Έρκουλες – Μπαρτσελόνα (30/11, 23:00): Προθέρμανση για το σούπερ “κλάσικο” του προσεχούς Σαββάτου με τη Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί για την Μπαρτσελόνα το σημερινό ματς. Οι “μπλαουγκράνα” παρουσιάζουν “κοιλιά” στην απόδοσή τους τον τελευταίο καιρό, όντας αυτή τη στιγμή στο -6 από τη “βασίλισσα”. Αποτελούν, πάντως, μία ομάδα με πολύ μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, γι’ αυτό και πηγαίνουμε με το Over 3.5.

Προγνωστικό: Over 3.5 (1.80 @ Stoiximan)