Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας

Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας: Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού της φάσης των “32” του Κυπέλλου Ισπανίας. Θυμίζουμε ότι υπάρχουν επαναληπτικοί κι ότι είναι σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Λεγκανές – Βαλένθια (29/11, 21:00): Ηττημένη με σκορ 3-0 έφυγε η Λεγκανές από την έδρα της Εσπανιόλ το Σάββατο, ενώ η Βαλένθια το… πάλεψε μέσα στο “Πιθχουάν, αλλά τελικά δεν απέφυγε την ήττα με 2-1. Σίγουρα οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με αλλαγές, αλλά πιστεύουμε ότι οι Μαδριλένοι θα φτάσουν σήμερα σε μία νίκη ψυχολογίας.

Προγνωστικό: 1 (3.25 @ Stoiximan)

Αλκορκόν – Εσπανιόλ (29/11, 22:00): Ξεκάθαρο φαβορί η Εσπανιόλ στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Παράλληλα, οι Καταλανοί βρίσκονται σε πολύ καλό “φεγγάρι”, κάτι που αποδεικνύει και το νικηφόρο 3-0 του σαββατοκύριακου επί της Λεγκανές. Η Αλκορκόν προέρχεται από την εμφατική εντός έδρας νίκη επί της Οβιέδο με 5-1, που προκάλεσε έκπληξη, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι οι Μαδριλένοι είναι λάτρεις του Under. Δεν πιστεύουμε ότι το σκορ θα… ξεφύγει απόψε.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.53 @ Stoiximan)

Χιχόν – Έιμπαρ (29/11, 22:00): Μάχη του ισπανικού Βορρά στο “Μολινόν”, με τη Χιχόν να προέρχεται από το ατυχές 2-1 του “Μπερναμπέου” και την Έιμπαρ από το νικηφόρο 3-1 επί της Μπέτις. Θα μπορούσαν να πάρουν το βαθμό οι παίκτες του Αμπελάρδο κόντρα στη Ρεάλ, καθώς αστόχησαν σε πέναλτι. Αγνοείται εδώ και καιρό η νίκη, την ίδια στιγμή που η Έιμπαρ χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της μακριά από το “σπίτι” της. Νίκη ψυχολογίας για τη Σπόρτινγκ.

Προγνωστικό: 1 (2.85 @ Stoiximan)

Μπέτις – Λα Κορούνια (29/11, 23:00): Εκτός έδρας “χαστούκι” για την Μπέτις την Παρασκευή (3-1 από Έιμπαρ), εκτός έδρας ήττα με 4-3 για τη Λα Κορούνια στο “Ροσαλέδα”. Δίνει δύναμη στους Σεβιγιάνους το “Μπενίτο Βιγιαμαρίν”, χρειάζονται τη νίκη και για λόγους… αυτοπεποίθησης.

Προγνωστικό: 1 (2.12 @ Stoiximan)